- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Magyar Tarka - a képmutatás promóciós menete
Témaindító:
Na nézzd csak kiket látunk a készülődők között, a lakájcsatorna megmutatja nekünk kik ma az antifasizmus és az emberi jogok letéteményesei e honban: 81-es anonim fura egy figura lehet.Szüksége lenne egy pszichiáterre.
anonim
2008.10.06. 23:23:53
Penyige! Nem szopogat semmit, ilyen.
Penyige
2008.10.06. 17:43:01
Plc, én meg láttam Dobrev Klárát, ahogy Penyige!
Penyige
2008.10.06. 17:31:32
Ki rekeszt ki kicsodát? Maguk ennyire vakok? Ne hazudj! Nem azokat, hanem a randalírozó hülyéket bántalmazták és azokat, akik nem ismerik a magyar nyelvet, mert ha ismernék, akkor hallhatták volna a rendőri felszólítást!
Anonim
2008.10.06. 18:59:15
Kedves Penyige! Én egyszer láttam Dobrev Klárát Budapesten egy nagy bevásárlóközpontban vett cipőt a gyerekének. Rendkívül kedves volt mindenkivel, nem feltünősködött, nem játszotta az agyát, nagyon szimpatikusan viselkedett. Testőrt nem láttam mellette, de ismerőseim mondták, hogy valószínű,hogy ott is védték (mert ez egy bizonyos pozíció felett jár), csak nem lehetett észrevenni a testőrt. Ezzel csak annyit akartam érzékeltetni, hogy valószínű, akit ön testőrnek gondolt, az nem az volt és akiről nem gondolná, hogy testőr, az az igazi testőr. Csak, hogy jól értsük. A személyi védelem nem járandóság, hanem kötelezettség. Nem a védett személy dönti el, hogy mikor és milyen erőkkel, eszközökkel védik. Kiemelt személyi védelmet KELL biztosítani a MINDENKORI miniszterelnöknek, a köztársasági elnöknek, az országgyűlés elnökének, a legfelsőbb bíróság elnökének és családjuknak. A védett személynek nincs választása, nem kérheti, hogy ne védjék.
Ollala
2008.10.06. 17:27:38
Anonim! Hoztam egy szép példát az általam megtapasztalt plurális demokráciára. Azt azért tegyük hozzá, hogy ott van tekintélye a rendőrnek és bizony a gyújtogatókkal szemben sokkal keményebben lépnek fel, mint nálunk. Igaz, könnyű nekik, mert a társadalom (itt a balkáni gondolkodásmódbeli különbség, többek között) többsége a rendőrökkel van, a pártok nem uszítják az embereket a rendőrök ellen és ott nem élnek meg a Jogvédő Krisztinák.
Penyige
2008.10.06. 17:43:01
Plc, én meg láttam Dobrev Klárát, ahogy Sajnos az a baj, hogy sem a Jobbik vezetői, sema Gárda sem a Fidesz nam hajlandó sem szóban sem írásban, sam tettekkel elhatárolódni ettől a csőcseléktől.
Suraken
2008.10.06. 17:19:16
plc, igaz! DE A LÉNYEGEN NEM VÁLTOZTAT. Igazad van, de ha valaki az apróságokra nem figyel, akkor esetleg a komoly dolgoknál őt nem veszik komolyan.
plc
2008.10.06. 08:06:29
Én elég sok felvételt láttam a töntetésekről, gyújtogatásokról, rendőröket megtámadó csürhéről, de Dobrev Klárát vagy arokonságát nem láttam egyiken sem. Nem vagy egy kicsit tévedésben? A hozzád hasonlóan gondolkodók tettei miatt hasonlítanak minket a balkánhoz. Ne csak ezt az oldalt szemléld. A gazdasági és politikai összefüggések nem elhanyagolhatók. Ha fletó életútját ismered, akkor vágod, hogy apróantalné volt anyósként még mindig befolyásolja ezt a szerencsétlent, az ő és bandája akarata érvényesül ebben az országban még mindig. Hiszen fletót ők emelték oda, a régi etásak nélkül az \"öregekkel\" szemben ez nem lett volna lehetséges. |
|

Ma szénné ég az szdsz az időközi választásokon és nem lesz több ilyen marhaság.