Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Magyar Tarka - a képmutatás promóciós menete
Témaindító:

Na nézzd csak kiket látunk a készülődők között, a lakájcsatorna megmutatja nekünk kik ma az antifasizmus és az emberi jogok letéteményesei e honban:

Geszti Péter - állítólag több tízmilliós APEH tartozás, gátlástalanul ellopta a kanadai Cirque de Soleil - egyébként fantasztikus - szignálzenéjét (és még sok minden mást), és egobunkó Ibolykának a szájába adta \\\'Magyarország\\\' címmel.
Gerendai Károly - akinek a bulijain megkaptuk az agyon szénsavazott sör jellegű izét, amitől napokig égett a gyomrunk, meg a deszkára elénkb*szott zsíroskenyeret 100 Ft-ért.
-mellette egy mongolidióta jellegű nő hasonló vonásokkal, nyitott szájjal
- közelükben egy reflexek nélküli nagyon szép nő, úgy tűnik azt sem tudja hol van (a kamera jó sokáig mutatja)
- és nem utolsó sorban a szemkilövető Gyurcsány, aki \\\'csakazértis ott lesz\\\', mármint a békementben holott már rég egészen máshol kellene lennie.

..és még sokan mások, akikról sok mindent nem tudunk.

db/lap 
85. Anoním válasz 2009.01.11. 11:32:20

Ma szénné ég az szdsz az időközi választásokon és nem lesz több ilyen marhaság.

84. anomím válasz 2008.10.12. 17:40:03

81-es anonim fura egy figura lehet.Szüksége lenne egy pszichiáterre.

83. plc válasz 2008.10.07. 15:41:14
anonim 2008.10.06. 23:23:53

Penyige!
rnTe tudatmódosító cukorkát szopogatsz, mikor ilyen baromságokat írsz?
rn
rnA fideszes bódítósüketelés nagyon hat. Kíváncsi leszek, mit szólsz, ha majd gyorsan befogják a szád, ha ők kormányoznak.

Nem szopogat semmit, ilyen.

82. anonim válasz 2008.10.06. 23:23:53
Penyige 2008.10.06. 17:43:01

Plc, én meg láttam Dobrev Klárát, ahogy
próbálja a bizonsági őreit félre tuszkolni, hogy ugyan megmutassa már magát az övéinek. Szánalmas PR próbálkozás. Jól be is égtek GYF-fel. NEM KÍVÁNATOS SZEMÉLYEKÉ VÁLTAK még egy ilyen álságos parádén is.

A rendőrőket támadó csőcselék témáról részemről utoljára: igen menthetetlen és védhetetlen, joggellenes, és elítélendő magatartás. Elkeseredett, mósosult tudatállapotban lévő szerencsétlen emberek rossz választása. DE ezek sem a Magyar Gárda, sem a Jobbik emberei. Ezek a szervezetek máshogy ferjezik ki ellenállásukat. Az összemosás értelmetlen, és félrevezető.
(Idézzük fel a képet: TV székház lepukkant idültek fosztogatják a büfét, a sokszoros túlerőben lévő felfegyverzett Rebisz meg nézi. Szépen megrendezett jelenet, ami azonnal javította a szoclib koalíció támogatottságát. Szóval kinek az érdeke?)

Penyige!
rnTe tudatmódosító cukorkát szopogatsz, mikor ilyen baromságokat írsz?
rn
rnA fideszes bódítósüketelés nagyon hat. Kíváncsi leszek, mit szólsz, ha majd gyorsan befogják a szád, ha ők kormányoznak.

81. anonim válasz 2008.10.06. 22:15:11
Penyige 2008.10.06. 17:31:32

Ki rekeszt ki kicsodát? Maguk ennyire vakok?

Egy idézet megfontolásra:
"Annál kirívóbb kirekesztést, megfélemlítést, diszkriminatív alapú bántalmazást kellett viszont elszenvednie nemzeti érzelmű MAGYAR EMBEREK tömegeinek. Az 1956. évi magyar forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóján például ezeket az embereket a nemzethez tartozásuk kifejezése miatt a rendőrök durván bántalmazták, mind szóban, mind tettekkel. A kirekesztés legdurvább formáit alkalmazva egyebek mellett „rohadt magyaroknak” szólították a megemlékezés résztvevőit, a magyar zászlót, a kokárdákat, jelképeket, a magyar népművészet jegyeit viselő tarsolyokat egyaránt „bűnjelnek” tekintették, s akik ilyesmit viseltek, azokat összeverték, megtaposták, nemzeti jelképnek minősülő tárgyaikat megrongálták, volt, hogy a Dunába dobálták. Olyan eset is volt, hogy egy békés emlékezőt a nála lévő magyar zászlóval fojtogattak, hosszú perceken át, egyértelműen megvalósítva ezzel az emberölés bűntettének kísérletét."

Ne hazudj! Nem azokat, hanem a randalírozó hülyéket bántalmazták és azokat, akik nem ismerik a magyar nyelvet, mert ha ismernék, akkor hallhatták volna a rendőri felszólítást!
rn
rnÉlek a gyanúval, hogy a fidesz arab provokátorokat hozott be, hogy csináljanak rendbontást és káoszt! A csadorok miatt gondolom, amit a pofájuk előtt viseltek, és azóta is viselnek.

80. Pelikán válasz 2008.10.06. 21:48:15
Anonim 2008.10.06. 18:59:15

Kedves Penyige! Én egyszer láttam Dobrev Klárát Budapesten egy nagy bevásárlóközpontban vett cipőt a gyerekének. Rendkívül kedves volt mindenkivel, nem feltünősködött, nem játszotta az agyát, nagyon szimpatikusan viselkedett. Testőrt nem láttam mellette, de ismerőseim mondták, hogy valószínű,hogy ott is védték (mert ez egy bizonyos pozíció felett jár), csak nem lehetett észrevenni a testőrt. Ezzel csak annyit akartam érzékeltetni, hogy valószínű, akit ön testőrnek gondolt, az nem az volt és akiről nem gondolná, hogy testőr, az az igazi testőr.

Csak, hogy jól értsük. A személyi védelem nem járandóság, hanem kötelezettség. Nem a védett személy dönti el, hogy mikor és milyen erőkkel, eszközökkel védik. Kiemelt személyi védelmet KELL biztosítani a MINDENKORI miniszterelnöknek, a köztársasági elnöknek, az országgyűlés elnökének, a legfelsőbb bíróság elnökének és családjuknak. A védett személynek nincs választása, nem kérheti, hogy ne védjék.
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

79. Pelikán válasz 2008.10.06. 21:35:55
Ollala 2008.10.06. 17:27:38

Anonim! Hoztam egy szép példát az általam megtapasztalt plurális demokráciára.
Nem kitalálció. Huzamosan tartózkodtam ott, mondhatni, ismerem és kedvelem azt kulturát. Még hosszú az út odáig...

Németországban még mindig erős a szélső jobb, mégsem manipulál, meg süketel senki a náciveszéllyel, egyszerűen törvények vannak amelyek féken tartják a szélsőségeket, és ezeket következetesen be is tartják. (lásd a Kölni nagymecset ellentüntetésének sorsát)

Azt azért tegyük hozzá, hogy ott van tekintélye a rendőrnek és bizony a gyújtogatókkal szemben sokkal keményebben lépnek fel, mint nálunk. Igaz, könnyű nekik, mert a társadalom (itt a balkáni gondolkodásmódbeli különbség, többek között) többsége a rendőrökkel van, a pártok nem uszítják az embereket a rendőrök ellen és ott nem élnek meg a Jogvédő Krisztinák.
rn
rnÉn legalábbis nonszensznek tartom, hogy egy békés tüntetésen több rendőr sérül meg, mint gyújtogató. Senkinek nem kéne megsérülnie, de ez hiú ábránd. A német ugye alapvetően rendszerető nép és nagyon nem szereti, ha az általa fizetett rend őrére támadnak. Nálunk, ez dicsőség. Gondolkodásmód.
rn
rnÜdv:
rn
rnA Gátőr
rn

78. plc válasz 2008.10.06. 20:52:22
Penyige 2008.10.06. 17:43:01

Plc, én meg láttam Dobrev Klárát, ahogy
próbálja a bizonsági őreit félre tuszkolni, hogy ugyan megmutassa már magát az övéinek. Szánalmas PR próbálkozás. Jól be is égtek GYF-fel. NEM KÍVÁNATOS SZEMÉLYEKÉ VÁLTAK még egy ilyen álságos parádén is.

A rendőrőket támadó csőcselék témáról részemről utoljára: igen menthetetlen és védhetetlen, joggellenes, és elítélendő magatartás. Elkeseredett, mósosult tudatállapotban lévő szerencsétlen emberek rossz választása. DE ezek sem a Magyar Gárda, sem a Jobbik emberei. Ezek a szervezetek máshogy ferjezik ki ellenállásukat. Az összemosás értelmetlen, és félrevezető.
(Idézzük fel a képet: TV székház lepukkant idültek fosztogatják a büfét, a sokszoros túlerőben lévő felfegyverzett Rebisz meg nézi. Szépen megrendezett jelenet, ami azonnal javította a szoclib koalíció támogatottságát. Szóval kinek az érdeke?)

Sajnos az a baj, hogy sem a Jobbik vezetői, sema Gárda sem a Fidesz nam hajlandó sem szóban sem írásban, sam tettekkel elhatárolódni ettől a csőcseléktől.

77. plc válasz 2008.10.06. 20:48:57
Suraken 2008.10.06. 17:19:16

plc, igaz! DE A LÉNYEGEN NEM VÁLTOZTAT.

Igazad van, de ha valaki az apróságokra nem figyel, akkor esetleg a komoly dolgoknál őt nem veszik komolyan.

76. zulu válasz 2008.10.06. 20:28:41
plc 2008.10.06. 08:06:29

Én elég sok felvételt láttam a töntetésekről, gyújtogatásokról, rendőröket megtámadó csürhéről, de Dobrev Klárát vagy arokonságát nem láttam egyiken sem. Nem vagy egy kicsit tévedésben? A hozzád hasonlóan gondolkodók tettei miatt hasonlítanak minket a balkánhoz.

Ne csak ezt az oldalt szemléld. A gazdasági és politikai összefüggések nem elhanyagolhatók. Ha fletó életútját ismered, akkor vágod, hogy apróantalné volt anyósként még mindig befolyásolja ezt a szerencsétlent, az ő és bandája akarata érvényesül ebben az országban még mindig. Hiszen fletót ők emelték oda, a régi etásak nélkül az \"öregekkel\" szemben ez nem lett volna lehetséges.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index