- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Mit csinált a Fidesz 2006-ban Kecskeméten?
Témaindító: tapasztaltam
Fehér könyvet és...... Bírtátok követni?
Hortobagyi Istvan
2009.04.21. 16:37:03
Egy év elteltével, hogy a kis diktátor trónra ül, majd hallani lehet a skandálást, hogy: Orbán takarodj! :O) Jósolgatunk, jósolgatunk?
plc
2009.04.21. 14:21:46
Szerinted érdekel valakit a városházán, hogy kinek van igaza? Ők ülnek a trónon, nekik van igazuk. Ha mégsem, akkor is. Egy év elteltével, hogy a kis diktátor trónra ül, majd hallani lehet a skandálást, hogy: Orbán takarodj! :O)
plc
Szerinted érdekel valakit a városházán, hogy kinek van igaza? Ők ülnek a trónon, nekik van igazuk. Ha mégsem, akkor is. A \"00\"-ás szegmensben üljenek a trónon és a klozet kefe legyen a jogaruk. Az ilyenek odavalók királynak.
plc
Szerinted érdekel valakit a városházán, hogy kinek van igaza? Ők ülnek a trónon, nekik van igazuk. Ha mégsem, akkor is. A \"00\"-ás szegmensben üljenek a trónon és a klozet kefe legyen a jogaruk. Az ilyenek odavalók királynak.
plc
Hortobagyi Istvan
2009.04.20. 20:03:02
Én is ott voltam a fórumon a Városi Mozi épületében, ahol elmondtam a véleményemet, és meg is írtam itt a fórumban. Egy külön téma foglalkozik a revitalizációról alkotott véleményemmel. Szerinted érdekel valakit a városházán, hogy kinek van igaza? Ők ülnek a trónon, nekik van igazuk. Ha mégsem, akkor is.
zöldiferi
2009.04.20. 16:54:23
Én figyelemmel kísérem az ellenzéket, illetve ami abból van, az pedig csak az MSZP. Ha a szocik nem forszírozzák például a Rákóczi út ügyét, akkor már egy évvel ezelőtt elfogadta volna a fideszes többség az egyoldalra szorított közlekedést és feleslegesen kialakított teraszplaccot, a fék kivágását stb. Ugyanilyen volt pl. a wellnessberuházás ügye, mire elfogadta a közgyűlés. Csak figyelni kell. Én is ott voltam a fórumon a Városi Mozi épületében, ahol elmondtam a véleményemet, és meg is írtam itt a fórumban. Egy külön téma foglalkozik a revitalizációról alkotott véleményemmel.
anonim
2009.04.20. 13:40:56
Azt hiszem nem ugyanazt a közgyűlést nézzük, hallgatjuk, mert én nem látok ilyen eredményeket, sőt napirend előtti - Szécsi idejében minden alakalommal!! - Marczi A. felszólalásokat sem! Az ellenzék minden közgyűlésen napirendelőttit mond, egy csomó fontos dolgot, csak a helyi sajtó elhallgatja, egyébként Marczi Berci is, mint legutóbb.
anonim
2009.04.20. 15:23:07
Én figyelemmel kísérem az ellenzéket, illetve ami abból van, az pedig csak az MSZP. Ha a szocik nem forszírozzák például a Rákóczi út ügyét, akkor már egy évvel ezelőtt elfogadta volna a fideszes többség az egyoldalra szorított közlekedést és feleslegesen kialakított teraszplaccot, a fék kivágását stb. Ugyanilyen volt pl. a wellnessberuházás ügye, mire elfogadta a közgyűlés. Csak figyelni kell. |
|

Szerinted érdekel valakit a városházán, hogy kinek van igaza? Ők ülnek a trónon, nekik van igazuk. Ha mégsem, akkor is.
Nem az érdekli Őket, hogy kinek van igaza, Ők uralkodnak és kész!! Bár nem gondolom, hogy a másik oldal másképpen gondolná!