Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

kerestetik
Témaindító:

Hol a \\\"tanulót megütő gy........ o....-
......... topik?

db/lap 
19. anonim válasz 2009.12.09. 11:09:41

.

18. Mézes Manci válasz 2008.09.24. 17:37:50
Boss 2008.09.24. 14:57:22

Hü - jenő!
rn
rnAz iroda amiről beszéltem a Hírösindex szerkesztősége. Boss néven én, azaz Oltyán József írok, (története van, hogy miért nem a rendes nevemen írok) a többieket szerintem nem ismerem, de utána kellene nézni a regisztrációban, lehet, hogy van átfedés.
rn
rnTovábbra is fenntartom,hogy ha valakit komolyan érdekel, hogy miért vettük le a témát, annak az irodában személyesen elmondom.
rn
rn(Szerencsére a mi otthonunk, nem iroda, nincs tele papírral és nem utálom :o)

Most beszéltem a 15-ös beírójával, kéri, hívja fel, mivel nincs számítógép közelben de fontos lenne. Köszi. Ja, én nem utálom az otthonomat, csak a papírokat!:)))

17. kobold válasz 2008.09.24. 17:14:10

Hü - jenő!
rn
rnAz iroda amiről beszéltem a Hírösindex szerkesztősége. Boss néven én, azaz Oltyán József írok, (története van, hogy miért nem a rendes nevemen írok) a többieket szerintem nem ismerem, de utána kellene nézni a regisztrációban, lehet, hogy van átfedés.
rn
rnTovábbra is fenntartom,hogy ha valakit komolyan érdekel, hogy miért vettük le a témát, annak az irodában személyesen elmondom.
rn

Értjük... !
rn
rnüdv:kobold

16. Oltyán válasz 2008.09.24. 17:01:20
Calvinia 2008.09.24. 17:00:58

Látod, ezért mondtam, hogy használd újra az Oltyán nevet, mert ez a Bossozás az újaknak nem mond semmit......Dehogynem bírod..(csak mert hallottam, hogy ezt mondtad, lelki füleimmel:))

Látod, így :)

15. Calvinia válasz 2008.09.24. 17:00:58

Hü - jenő!
rn
rn
rn

Látod, ezért mondtam, hogy használd újra az Oltyán nevet, mert ez a Bossozás az újaknak nem mond semmit......Dehogynem bírod..(csak mert hallottam, hogy ezt mondtad, lelki füleimmel:))

14. Boss válasz 2008.09.24. 14:57:22
Mézes Jenci 2008.09.24. 09:41:26

Kedves Anoním,Kobold,Ciceró,Mézes,a Boss
nevű beíró biztos csak blöffölt az információkat illetően.Esetleg nincs is irodája.Vagy ő az a tanár aki meg lett szellőztetve,és csak csőbehúzó módszer lett volna a részéről.Nyugodtak lehetünk,sose fog elérhetőséget adni nekünk.

Hü - jenő!
rn
rn
rn

13. Mézes Jenci válasz 2008.09.24. 09:41:26

Kedves Anoním,Kobold,Ciceró,Mézes,a Boss
nevű beíró biztos csak blöffölt az információkat illetően.Esetleg nincs is irodája.Vagy ő az a tanár aki meg lett szellőztetve,és csak csőbehúzó módszer lett volna a részéről.Nyugodtak lehetünk,sose fog elérhetőséget adni nekünk.

12. Mézes Manci válasz 2008.09.22. 21:45:57
Boss 2008.09.16. 22:16:30

A dologban vizsgálódtam és olyan információkat kaptam, ami miatt ez volt az egyetlen megoldás. A részletekről személyesen az irodámban szívesen tájékoztatom az érdeklődőket.

Úgy szeretem a titokzatos embereket!:) Én is az irodámban írtam ezt, tudni kell, hogy az egész házunk a pincétől a padlásig rohadt iroda!!! Mindent ellep a papír!:)Utálom, gyűlölöm! Kandallót begyujtani mielőbb!!!

11. Mézes Manci válasz 2008.09.22. 21:42:30
ciceró 2008.09.22. 21:26:55

Ez az iroda biztos titkosügynöki iroda,
rnmert nem elérhető.Valószínűleg csak fél-
rnrevezető manőver az egész!

Miért csodálkozik, hiszen leírta, hogy titkosügynöki iroda!:)))

10. ciceró válasz 2008.09.22. 21:26:55
Boss 2008.09.16. 22:16:30

A dologban vizsgálódtam és olyan információkat kaptam, ami miatt ez volt az egyetlen megoldás. A részletekről személyesen az irodámban szívesen tájékoztatom az érdeklődőket.

Ez az iroda biztos titkosügynöki iroda,
rnmert nem elérhető.Valószínűleg csak fél-
rnrevezető manőver az egész!

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index