- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Olimpia - bizony eddig nagy kudarc
Témaindító:
Szétesettség, bizonytalanság, szegénység. Az eredmény eddig minden idők legkudarcosabb olimpiáját vetíti előre - mármint magyar sporteredmény szempontból. Valamiképpen, az z érzésem, az elmúlt rettenetes évek öltenek jelképesen testet ebben a siker5telenségben. És a Likvidátor elment Pekingbe. Furcsa, megöregedett aca mögött fölfedezni vélem a kaján, beteges örömöt: ezt is sikerült tönkretenem, sport sincs már. Nem hiába dolgozott a szorgalmas miniszterelnök 6 éven keresztül, a rommező Pekingig ér. Szegény olimpikonok! Sportoltam kőkeményen és engem is az állandóan felmentettek kritizáltak. Azért megyei bajnok is voltam:)) és le voltak csinálva:(
balkán
2008.09.02. 12:04:20
De nagyon könnyen vagyunk a más pénzével. fizessünk bronz éremért aranynak járó pénzt! Itt nem arról van szó, hogy mennyi \"jár\" nekik az előzetesen tervezettek alapján, hanem arról, hogy az eredmények elérését követően beígérték nekik a nagyobb pénzt. Találtak rá okot és a forrás is adott (mivel túltervezték az eredményességet).
Ch1
2008.09.02. 10:55:05
Úgy hallottam, a vízilabdások mégsem kapják meg az egyéni aranyérmesek díját. :( Pedig tellene a meg nem nyert érmek, de bekalkulált érmek díjából. De nagyon könnyen vagyunk a más pénzével. fizessünk bronz éremért aranynak járó pénzt! Úgy hallottam, a vízilabdások mégsem kapják meg az egyéni aranyérmesek díját. :( Pedig tellene a meg nem nyert érmek, de bekalkulált érmek díjából.
anonim
2008.09.01. 22:21:09
Ami megépült, azt könnyű köpködni. Ami meg sem épült, azt nem lehet. A képlet egyszerű, tessék összevetni a kormányok által épített autópálya- és autóút kilométerek hosszát, aztán lehet köpködni. Az, hogy mennyibe került? Hát sokba, az már tény. Ezt tőlünk vették el. A kérdés egyszerű. A nagyon drága megépített pályán lehet autózni, a lehetett volna olcsóbban is pályán nem. Nem tudom, hogy melyik a jobb? Tényleg. Persze a ladik mindig ocsóbb,de mivel szállítsa át a Mörcit ??
anonim
2008.09.01. 22:21:09
Ami megépült, azt könnyű köpködni. Ami meg sem épült, azt nem lehet. A képlet egyszerű, tessék összevetni a kormányok által épített autópálya- és autóút kilométerek hosszát, aztán lehet köpködni. Az, hogy mennyibe került? Hát sokba, az már tény. Ezt tőlünk vették el. A kérdés egyszerű. A nagyon drága megépített pályán lehet autózni, a lehetett volna olcsóbban is pályán nem. Nem tudom, hogy melyik a jobb? Tényleg. A témaindító: \"Olimpia - bizony eddig kudarc\". No, erről, vagy más topic:)))Ez nem az autópályák témaköre. Ha itt vége, akkor vége, nincs mit írni róla a továbbiakban, de ha tetszenek gondolni, most váltsunk témát és beszéljünk a szélkakas fémproblémájáról:))) Ami megépült, azt könnyű köpködni. Ami meg sem épült, azt nem lehet. A képlet egyszerű, tessék összevetni a kormányok által épített autópálya- és autóút kilométerek hosszát, aztán lehet köpködni. Az, hogy mennyibe került? Hát sokba, az már tény. Ezt tőlünk vették el. A kérdés egyszerű. A nagyon drága megépített pályán lehet autózni, a lehetett volna olcsóbban is pályán nem. Nem tudom, hogy melyik a jobb? Tényleg.
plc
2008.08.28. 14:37:11
Tengernagy úr! Lehetőleg ne csak a FIDESZ véleményeit olvassa el egy bizonyos témában - lsd. Köröshegyi viadukt - és ne csak az ÁSZ gazdasági jelentését, hanem esetleg egyéb véleményeket is. Több közlekedési szakértő és építőmérnök is leírta a véleményét ezzel kapcsolatban. Mind elfogadták az ÁSZ jelentést, de volt pár megjegyzésük. Az út azért ezen a nyomvonalon haladt, mert közel kellett mennie a Balatonhoz. Ha a FIDESZ és az ÁSZ által megadott nyomvonalon halad, akkor valóban nem kell a viadukt, ellenben mintegy 260 km bekötőutat kellett volna az autópályához építeni, hogy a Balatonparti települések elérjék. Valamint, mivel sokkal hosszabb az út, az autósok nagy része nem ezen haladt volna, hanem visszatér a part menti települések útjaira. Ennek ellenére szerintem is meg lehetett volna olcsóbban is építeni, a völgyhíd helyett pár km plusz úttal, kisebb nagyobb emelkedőkkel. A 6-os út alagútjair én sem értem, illetve sejtem, hogy kisajátítási problémák és költségek miatt találták ki az alagút fúrást. 6-os alagutak: Hogyne!! Csupa racionális ok, tisztességes mérlegelés, kifogástalan úriemberség miatt épül és omlik.
anonim
2008.08.27. 17:36:14
„A világ legnagyobb átverése” – így nevezte a pekingi doppingellenőrzéseket Werner Franke német doppingszakértő. Egyik interjújában azt mondta, az olimpián csak a nagyon ügyetlen sportolók buknak meg, így szerinte a több ezer doppingvizsgálatot az olimpia előtt 4-10 héttel kellett volna minden résztvevőn elvégezni. Bizony, bizony, én megmondtam:)Csodálkozni fogtok még! A doppingok használatánál már csak az lesz a kérdés, hogy melyiket ne. Aztánuccu neki, dögöljön meg a sportóló 24 évvel korábban a normálisnál, de a kvalifikáló országnak dicsőséget hoz. |
|

Szegény olimpikonok! Sportoltam kőkeményen és engem is az állandóan felmentettek kritizáltak. Azért megyei bajnok is voltam:)) és le voltak csinálva:(
Mennyit ittál?