Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Olimpia - bizony eddig nagy kudarc
Témaindító:

Szétesettség, bizonytalanság, szegénység. Az eredmény eddig minden idők legkudarcosabb olimpiáját vetíti előre - mármint magyar sporteredmény szempontból. Valamiképpen, az z érzésem, az elmúlt rettenetes évek öltenek jelképesen testet ebben a siker5telenségben. És a Likvidátor elment Pekingbe. Furcsa, megöregedett aca mögött fölfedezni vélem a kaján, beteges örömöt: ezt is sikerült tönkretenem, sport sincs már. Nem hiába dolgozott a szorgalmas miniszterelnök 6 éven keresztül, a rommező Pekingig ér.

db/lap 
96. anonim válasz 2008.09.02. 21:34:31
Mézes Manci 2008.09.02. 16:56:01

Szegény olimpikonok! Sportoltam kőkeményen és engem is az állandóan felmentettek kritizáltak. Azért megyei bajnok is voltam:)) és le voltak csinálva:(

Mennyit ittál?

95. Mézes Manci válasz 2008.09.02. 16:56:01

Szegény olimpikonok! Sportoltam kőkeményen és engem is az állandóan felmentettek kritizáltak. Azért megyei bajnok is voltam:)) és le voltak csinálva:(

94. Ch1 válasz 2008.09.02. 15:01:23
balkán 2008.09.02. 12:04:20

De nagyon könnyen vagyunk a más pénzével. fizessünk bronz éremért aranynak járó pénzt!
rnKérem tisztelettel: előre ki vannak kalkulálva dolgok, ha ez gondosan történt akkor nem lehet minden heylzetben átlépni az elveken. Nagyon nagy dolognak tartom a vízilabadások szereplését, eredményét, Kozmann -Kiss szintén!
rnDe: A csapatsportágakban azért kevesebb a díjazás mint egyénieknél, mert ott többen hozzák össze az eredményt. Mindenkinek van része benne, de senkinek nem 100 %, mint egyéninél! Tehát a fiúk megtették a maguk részét, megkapják a nekik járót.
rnKozmannék nagyot tettek, ezért kapják meg a bronzért a járó összeget. Senki nem várta őket ilyen helyre-talán sokan még döntőbe sem-. Bronzot nyertek, tehát megérdemlik a lóvét, de nem arany, tehát nem jár az arany díjazása. Kérdés: Talán adjunk Cseh Lacinak is arany pénzt, mert olyan előzte meg első helyen, akit ma senki nem tudott volna megverni? Kozmannék harmadik helye nagyobb tett mint Cs.L. három második helye? Nem jó irány, ah most lekzdünk mindent kiforgatni eredeti közegéből.

Itt nem arról van szó, hogy mennyi \"jár\" nekik az előzetesen tervezettek alapján, hanem arról, hogy az eredmények elérését követően beígérték nekik a nagyobb pénzt. Találtak rá okot és a forrás is adott (mivel túltervezték az eredményességet).
rnDe! Nem tartják be a szavukat!!!!!

93. balkán válasz 2008.09.02. 12:04:20
Ch1 2008.09.02. 10:55:05

Úgy hallottam, a vízilabdások mégsem kapják meg az egyéni aranyérmesek díját. :( Pedig tellene a meg nem nyert érmek, de bekalkulált érmek díjából.
És a Kozmann-Kiss duó sem kap aranyérmes díjazást. :( Pedig szép gesztus - lett volna.

De nagyon könnyen vagyunk a más pénzével. fizessünk bronz éremért aranynak járó pénzt!
rnKérem tisztelettel: előre ki vannak kalkulálva dolgok, ha ez gondosan történt akkor nem lehet minden heylzetben átlépni az elveken. Nagyon nagy dolognak tartom a vízilabadások szereplését, eredményét, Kozmann -Kiss szintén!
rnDe: A csapatsportágakban azért kevesebb a díjazás mint egyénieknél, mert ott többen hozzák össze az eredményt. Mindenkinek van része benne, de senkinek nem 100 %, mint egyéninél! Tehát a fiúk megtették a maguk részét, megkapják a nekik járót.
rnKozmannék nagyot tettek, ezért kapják meg a bronzért a járó összeget. Senki nem várta őket ilyen helyre-talán sokan még döntőbe sem-. Bronzot nyertek, tehát megérdemlik a lóvét, de nem arany, tehát nem jár az arany díjazása. Kérdés: Talán adjunk Cseh Lacinak is arany pénzt, mert olyan előzte meg első helyen, akit ma senki nem tudott volna megverni? Kozmannék harmadik helye nagyobb tett mint Cs.L. három második helye? Nem jó irány, ah most lekzdünk mindent kiforgatni eredeti közegéből.

92. Ch1 válasz 2008.09.02. 10:55:05

Úgy hallottam, a vízilabdások mégsem kapják meg az egyéni aranyérmesek díját. :( Pedig tellene a meg nem nyert érmek, de bekalkulált érmek díjából.
És a Kozmann-Kiss duó sem kap aranyérmes díjazást. :( Pedig szép gesztus - lett volna.

91. anonim válasz 2008.09.01. 22:52:59
anonim 2008.09.01. 22:21:09

Ami megépült, azt könnyű köpködni. Ami meg sem épült, azt nem lehet. A képlet egyszerű, tessék összevetni a kormányok által épített autópálya- és autóút kilométerek hosszát, aztán lehet köpködni. Az, hogy mennyibe került? Hát sokba, az már tény. Ezt tőlünk vették el. A kérdés egyszerű. A nagyon drága megépített pályán lehet autózni, a lehetett volna olcsóbban is pályán nem. Nem tudom, hogy melyik a jobb? Tényleg.

Persze a ladik mindig ocsóbb,de mivel szállítsa át a Mörcit ??

90. Mézes Manci válasz 2008.09.01. 22:51:01
anonim 2008.09.01. 22:21:09

Ami megépült, azt könnyű köpködni. Ami meg sem épült, azt nem lehet. A képlet egyszerű, tessék összevetni a kormányok által épített autópálya- és autóút kilométerek hosszát, aztán lehet köpködni. Az, hogy mennyibe került? Hát sokba, az már tény. Ezt tőlünk vették el. A kérdés egyszerű. A nagyon drága megépített pályán lehet autózni, a lehetett volna olcsóbban is pályán nem. Nem tudom, hogy melyik a jobb? Tényleg.

A témaindító: \"Olimpia - bizony eddig kudarc\". No, erről, vagy más topic:)))Ez nem az autópályák témaköre. Ha itt vége, akkor vége, nincs mit írni róla a továbbiakban, de ha tetszenek gondolni, most váltsunk témát és beszéljünk a szélkakas fémproblémájáról:)))

89. anonim válasz 2008.09.01. 22:21:09

88. tengernagy válasz 2008.09.01. 09:38:29
plc 2008.08.28. 14:37:11

Tengernagy úr! Lehetőleg ne csak a FIDESZ véleményeit olvassa el egy bizonyos témában - lsd. Köröshegyi viadukt - és ne csak az ÁSZ gazdasági jelentését, hanem esetleg egyéb véleményeket is. Több közlekedési szakértő és építőmérnök is leírta a véleményét ezzel kapcsolatban. Mind elfogadták az ÁSZ jelentést, de volt pár megjegyzésük. Az út azért ezen a nyomvonalon haladt, mert közel kellett mennie a Balatonhoz. Ha a FIDESZ és az ÁSZ által megadott nyomvonalon halad, akkor valóban nem kell a viadukt, ellenben mintegy 260 km bekötőutat kellett volna az autópályához építeni, hogy a Balatonparti települések elérjék. Valamint, mivel sokkal hosszabb az út, az autósok nagy része nem ezen haladt volna, hanem visszatér a part menti települések útjaira. Ennek ellenére szerintem is meg lehetett volna olcsóbban is építeni, a völgyhíd helyett pár km plusz úttal, kisebb nagyobb emelkedőkkel. A 6-os út alagútjair én sem értem, illetve sejtem, hogy kisajátítási problémák és költségek miatt találták ki az alagút fúrást.

6-os alagutak: Hogyne!! Csupa racionális ok, tisztességes mérlegelés, kifogástalan úriemberség miatt épül és omlik.

87. Mézes Manci válasz 2008.08.28. 15:59:09
anonim 2008.08.27. 17:36:14

„A világ legnagyobb átverése” – így nevezte a pekingi doppingellenőrzéseket Werner Franke német doppingszakértő. Egyik interjújában azt mondta, az olimpián csak a nagyon ügyetlen sportolók buknak meg, így szerinte a több ezer doppingvizsgálatot az olimpia előtt 4-10 héttel kellett volna minden résztvevőn elvégezni.

Bizony, bizony, én megmondtam:)Csodálkozni fogtok még! A doppingok használatánál már csak az lesz a kérdés, hogy melyiket ne. Aztánuccu neki, dögöljön meg a sportóló 24 évvel korábban a normálisnál, de a kvalifikáló országnak dicsőséget hoz.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index