- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Az oktatási jogok biztosa a Gergényi-dolgozat ügyét vizsgálja
Témaindító: Valaki
Hivatalból vizsgálja az oktatási jogok biztos a Gergényi Péter budapesti rendőrkapitányról egy fővárosi középiskolában íratott dolgozat ügyét, mert előfordulhat, hogy sérült "a nevelés többoldalú, tárgyilagos szervezése" - ezt maga Aáry-Tamás Lajos jelentette be. A Magyar Hírlap szerint a budapesti Kempelen Farkas Gimnázium 10. osztályába járó diákok azt a feladatot kapták, írjanak házi dolgozatot Gergényi Péter budapesti rendőrkapitány ténykedéséről. A feladathoz a tanár több szempontot diktált le, amely alapján a diákok összeállíthatták dolgozatukat. A lap szerint az egyik diák füzetében az olvasható az előre megadott szempontok között, hogy "túl kemény volt a vasprefektus", a rendőrök "túl keményen léptek fel a tüntetőkkel szemben", nem viseltek azonosítót, illetve hogy a tábornok viselkedése "idegességet és pökhendiséget sugárzott". Hülyék vagytok
tapasztaltam
2006.12.03. 21:43:20
Lehet, de egyben az apa is, mert te impotens vagy! BUNKÓ VAGY!
MRX
2006.12.03. 12:52:34
BUNKÓ VAGY! Lehet, de egyben az apa is, mert te impotens vagy!
tapasztaltam
2006.12.01. 15:13:00
Nulla provokátor senki. Nem is te vagy az apa! Kérdezd a postást! BUNKÓ VAGY! Hát, Uraim!
eggy apa
2006.12.01. 14:54:26
Nekem az is elég, ha én tudom az igazat, és névtelenül ugyan, de közzé tehetem. Nulla provokátor senki. Nem is te vagy az apa! Kérdezd a postást!
adamikzoli
2006.12.01. 10:58:13
Tudod ha ez így volt el kell menni az illetékesekhez és be kell jelenteni.A rágalmazásért meg viselned kell a felelősséget.Így névtelenül lehetsz derék "kultur magyar". Nekem az is elég, ha én tudom az igazat, és névtelenül ugyan, de közzé tehetem.
eggy apa
2006.12.01. 10:40:55
Oszt téged elbocsátottak-e már, te gyerekekkel szülőknek üzengetős (hogy kire kell szavazni) levitézlett képviselőjelölt? Tudod ha ez így volt el kell menni az illetékesekhez és be kell jelenteni.A rágalmazásért meg viselned kell a felelősséget.Így névtelenül lehetsz derék "kultur magyar". |
|

Érdekes, amíg az iskola egyik tanára az oktatási minisztériumban dolgozik, addig a másik a minisztériumok ellen...(oda járok, csak tudom).