- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Megy a zagyam... :O)
Témaindító:
+kérek mindenkit, aki ide akar firkálni, hogy ne OFF-olja szét a topicot. Ezt kikapcsolódás végett nyitottam, annak reményében, hogy találok majd hasonló lökötteket, mint én. Akkor el is kezdeném: Ez most valami vicces dolognak indult? Budapesten ingyen volt tegnap a narancs! A kérdésekről is beszélgethetnénk, amit az elmúlt évről Hortobágyi feszeget! Mi van narancsosok? Fent akadt a falat? Hazug népség! A Fidesz 2009. évvégi kérdései a kormányhoz: Rájöttem,hogy az enda 3.ragozott alakja nem is a legenda....hol van a 2 "b" a végéről? Helyesen: legendább A kezeslábas mint ma főzés közben rájöttem, egy igen alaposan megszelídített konyhai edény, ami nem pöfög rád a fedő alól, nem forró a füle, nem fröcsögi tele a tűzhelyet, ellentétben a mezei vagy vad lábasokkal, amelyek hosszas idomítás után képesek erre, kizárólag prémium mosogatószerek, nem durva mosogatószivacs és rendszeres törölgetés által szelídülnek meg. :O) legyetek pozitívabbak hova?
anonim
2008.08.11. 21:59:04
Téged is kidobott? nem veszed észre, hogy a tetű ezt a topicot lazításra szánta? Csak nő lehet ilyen egyszerű. hát, én laza vagyok. Engem az ilyen \"úszószemüveget elnyelő\" minőségű vizek nem dobnak fel. Attól még lehetek valakinek ismeretlenül is az, amire utal. Bár én az úszószemüveg minőségére gondoltam akkor a 6-oson. Ha pedig a témaindító utolsó mondatát olvasom, elbizonytalanodok. Megtörtént eset? Egy jó sörözésért tepsizni? Biztos, hogy csak ennyi:)))?
sellő
2008.08.11. 12:08:51
Pedig azt hinné az ember, hogy MINDEN szart feldob a víz... Téged is kidobott? nem veszed észre, hogy a tetű ezt a topicot lazításra szánta? Csak nő lehet ilyen egyszerű. |
|

ja vami olyasmi akar lenmnni