Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Oltyán lusta, bolond vagy simán rosszindulatú?
Témaindító: whoami

Olvasgatom irásait vagy ez vagy az időnként mind! Ti hogy látjátok?

db/lap 
14. hktr válasz 2008.07.16. 21:57:51

hktr

13. tapasztaltam válasz 2007.01.28. 15:43:50
Titi 2006.12.14. 10:53:45

A narancsos brigád nagyon jól elvan ellenzékben is.Pénzük megvan néha komcsiznak oszt jó napot.

Titike! Nagyon ügyes kis szád van. Tegnap este megint jó voltál.

12. anonim válasz 2007.01.28. 11:46:18
anonim 2006.11.23. 13:31:07

Oltyán
nem nyomsz egy kis orbánviktoros valamit a hétvégére? Megint csak lustálkodsz és a narancsos brigádnak nincs mit olvasni csak a Feri blogját.

Oltyi áttért a sex-re. Egyre több jel arra mutat, hogy sexuálisan aberrált figura lett. A honlapon is egyre több ezirányú cikk és kép jelenik meg.
Egyébként a szocikkal nem erre kötött szerződést, így érthetetlen a cselekedet.

11. Titi válasz 2006.12.14. 10:53:45

A narancsos brigád nagyon jól elvan ellenzékben is.Pénzük megvan néha komcsiznak oszt jó napot.

10. anonim válasz 2006.11.23. 13:31:07

Oltyán
nem nyomsz egy kis orbánviktoros valamit a hétvégére? Megint csak lustálkodsz és a narancsos brigádnak nincs mit olvasni csak a Feri blogját.

9. tetű válasz 2006.11.22. 19:47:34

Én is utállak, mert 2004. év vége óta egy kanyit nem kaptam azért, mert itt segítettem elhaláloztatni a jobboldal pár fanatikus fórumozóját. Igaz, hogy rendkívüli halálnak minősítették mindet és mint ilyeneket, a közigazgatási eljárás szabályai szerint lehúzták a vécén, csak, hogy ne legyen tele vele azn irattár. Ha valóban megállapíccsák, hogy valaki a tetű írások nyomán halálozott el, akkor úgyis Rád fogom! :O)

8. kov_ka válasz 2006.11.21. 14:07:03
Oltyán 2006.11.21. 09:32:09

Évről-évre unalmasabbnál unalmasabb mikuláspofákkal lehet találkozni országszerte. Ám az idén mintha beújított volna a „jó öreg” és végre trendi mikuláslányokkal is meglephetjük magunkat az ünnepekre…

Na ezt most akkor offolom... vagy megkérem a tech-et, hogy törölje, mert ebből lesz a személyi izé, kultusz.

Inkább bevallom: lusta vagyok, azaz csak azzal tudok foglalkozni, ami érdekel... (szerintem sok dolog érdekes a világban)

Ha bolondnak tartanak, ám legyen, bevállalom - én csak abban vagyok bizonyos, hogy sok dolog fontos ebben a világban, de az, hogy én épelméjű vagyok-e vagy sem, az bizonyosan nem.

Rosszindulatú - na ez karcos. Elveszekedetett mennyiségű energiát érzek magamban felszabadulni, amikor a hülyeséget, vagy a hülyítést vélem felismerni - ezért az a Hírösindex mottója, hogy: Aki hülye haljon meg! (rendre megjegyzem a mottónkkal kapcsolatban, hogy itt nem a szellemileg fogyatékosokról beszélünk, hanem a hétköznapi értelemben vett emberi lustaságból, bolondságból, rosszindulatból gerjedő, összefoglaló néven: hülyeséget)

Grat az eddigi munkádhoz! Remélem nem szegi kedved a továbbiaktól ez az alaptalan "kritika"!
Lehet, hogy a téma indítójának kellene tükörbenéznie?!

7. kov_ka válasz 2006.11.21. 14:03:24
kméti 2006.11.21. 09:11:57

Oltyán tényleg elkezdett valamit ami nagyon jó dolog,miért lenne lusta és bolond is??szerintem Ő az aki politikai hovatartozástól független dolgozik és ezt kell benne nagyon becsülni!!!

Ebben nagyon eggyetértek veled!
De ha valakit ki akarnak kezdeni, azt sajnos megpróbálják még itt is, ahol Ő sokat tett, tesz azért, hogy afórum működjön, lehetőőséget adva a vélemény nyilvánításnak.
Hol nincsenek hibák? Ezek azért vannak,hogy ebböl is tanulhasson az ember! Így látom én.

6. Oltyán válasz 2006.11.21. 09:32:09

Évről-évre unalmasabbnál unalmasabb mikuláspofákkal lehet találkozni országszerte. Ám az idén mintha beújított volna a „jó öreg” és végre trendi mikuláslányokkal is meglephetjük magunkat az ünnepekre…

Na ezt most akkor offolom... vagy megkérem a tech-et, hogy törölje, mert ebből lesz a személyi izé, kultusz.

Inkább bevallom: lusta vagyok, azaz csak azzal tudok foglalkozni, ami érdekel... (szerintem sok dolog érdekes a világban)

Ha bolondnak tartanak, ám legyen, bevállalom - én csak abban vagyok bizonyos, hogy sok dolog fontos ebben a világban, de az, hogy én épelméjű vagyok-e vagy sem, az bizonyosan nem.

Rosszindulatú - na ez karcos. Elveszekedetett mennyiségű energiát érzek magamban felszabadulni, amikor a hülyeséget, vagy a hülyítést vélem felismerni - ezért az a Hírösindex mottója, hogy: Aki hülye haljon meg! (rendre megjegyzem a mottónkkal kapcsolatban, hogy itt nem a szellemileg fogyatékosokról beszélünk, hanem a hétköznapi értelemben vett emberi lustaságból, bolondságból, rosszindulatból gerjedő, összefoglaló néven: hülyeséget)

5. kméti válasz 2006.11.21. 09:11:57

Oltyán tényleg elkezdett valamit ami nagyon jó dolog,miért lenne lusta és bolond is??szerintem Ő az aki politikai hovatartozástól független dolgozik és ezt kell benne nagyon becsülni!!!

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index