- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Oltyán lusta, bolond vagy simán rosszindulatú?
Témaindító: whoami
Olvasgatom irásait vagy ez vagy az időnként mind! Ti hogy látjátok?
Titi
2006.12.14. 10:53:45
A narancsos brigád nagyon jól elvan ellenzékben is.Pénzük megvan néha komcsiznak oszt jó napot. Titike! Nagyon ügyes kis szád van. Tegnap este megint jó voltál.
anonim
2006.11.23. 13:31:07
Oltyán Oltyi áttért a sex-re. Egyre több jel arra mutat, hogy sexuálisan aberrált figura lett. A honlapon is egyre több ezirányú cikk és kép jelenik meg. A narancsos brigád nagyon jól elvan ellenzékben is.Pénzük megvan néha komcsiznak oszt jó napot. Oltyán Én is utállak, mert 2004. év vége óta egy kanyit nem kaptam azért, mert itt segítettem elhaláloztatni a jobboldal pár fanatikus fórumozóját. Igaz, hogy rendkívüli halálnak minősítették mindet és mint ilyeneket, a közigazgatási eljárás szabályai szerint lehúzták a vécén, csak, hogy ne legyen tele vele azn irattár. Ha valóban megállapíccsák, hogy valaki a tetű írások nyomán halálozott el, akkor úgyis Rád fogom! :O)
Oltyán
2006.11.21. 09:32:09
Évről-évre unalmasabbnál unalmasabb mikuláspofákkal lehet találkozni országszerte. Ám az idén mintha beújított volna a „jó öreg” és végre trendi mikuláslányokkal is meglephetjük magunkat az ünnepekre… Grat az eddigi munkádhoz! Remélem nem szegi kedved a továbbiaktól ez az alaptalan "kritika"!
kméti
2006.11.21. 09:11:57
Oltyán tényleg elkezdett valamit ami nagyon jó dolog,miért lenne lusta és bolond is??szerintem Ő az aki politikai hovatartozástól független dolgozik és ezt kell benne nagyon becsülni!!! Ebben nagyon eggyetértek veled! Évről-évre unalmasabbnál unalmasabb mikuláspofákkal lehet találkozni országszerte. Ám az idén mintha beújított volna a „jó öreg” és végre trendi mikuláslányokkal is meglephetjük magunkat az ünnepekre… Oltyán tényleg elkezdett valamit ami nagyon jó dolog,miért lenne lusta és bolond is??szerintem Ő az aki politikai hovatartozástól független dolgozik és ezt kell benne nagyon becsülni!!! |
|

hktr