- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Orbán Öszödi beszéde
Témaindító: megcsináltuk
Ha Orbán beszéde szivárgott volna ki, így hangzott volna: Ha egyszer mindenki abbahagyná a hazudozást... Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Polgári Körök! ...nos, Kedves Barátaim, ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyok kétségekkel. Azért, mert az elmúlt 2 parlamenti választást elkúrtam. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen ramaty választási kampányokat ember nem csinált, mint amit én csináltam. A két legutóbbi parlamenti választás előtt 1-1 évvel 20%-os előnyünk volt a baloldalhoz képest! De én ezt is elkúrtam! Megcsináltam! Meg lehet magyarázni. Tessék! Nyilvánvalóan végighazudtam az utolsó 16 évet, keresztbe tettem mindenkinek; Budapestnek, az MDF-nek, minden kisebb és nagyobb jobboldali és baloldali pártnak. Szétziláltam a kereszténydemokratákat, a kisgazdákat, az MDNP-t, az MDF-et. Elleneztem az Európai Uniót, mert ha nem én vezetem az országot, akkor ne menjünk sehova! Hazugnak neveztem Antall Józsefet a Parlamentben, majd rá néhány évre Antall József méltó követőjének neveztem magam! Ebben a témában jogosan... Nem szavaztam meg a 13. havi nyugdíjat, de a nyilvános vitán mégis bátran belemondtam a kamerába, hogy megtettem. 2006- ban kampányoltam a kisebb Parlament mellett, aztán a választás után azt sem szavaztam meg! Hazudtam reggel, éjjel és este. Voltam liberális, később konzervatív, most populista nemzeti- keresztény kommunista népvezér lettem. Mindent megtettem egyetlen drága barátom (a HATALOM) érdekében. A választásokon ötször annyit ígértem, mint a baloldal. Ez nem került semmibe. Teljesen világos volt, hogy amit ígértem, az nem igaz. Amit 1998-ban mondtam, hamis, amit 2002-ben állítottam, az hamis, amit 2006-ban, szintén az. De megígér hetem, hogy folytatom, már úgy belejöttem... Legyen adócsökkentés, ha bele is gebedünk, legyen kolbászból a kerítés, éljek én és az imázsközpont! Készüljön film a kolbászfesztiválos munkámról, viszont ne készüljön jegyzőkönyv a kormányülésről, vegyünk 5 milliárdért újabb beengedő rendszert a stadionokba, amit soha nem használunk, építsünk újabb húszezres stadionokat Újpesten, ahova kimennek hatszázan és szétvernek mindent az MTV-t ostromló híveim! Mit csináljak, hazudtam reggel, éjjel és este! Mit mondhatunk az embereknek két ilyen elkúrt választás után? Ellenem szavazott ez a kurva ország, nem a baloldalra! Miután 16 éve mindenki szar választási kampányokat csinál, úgy gondoltam következmények nélkül én is megtehetem. És igen (igen, igen), minden hazugságom és a választások elvesztése ellenére szűk családom, valamint szélsőjobbos- és Korlátolt Felelősségű Társaim továbbra is maximális bizalommal vannak irántam. És hiába kritizál a Kósa, ha sokáig jártatja a száját, Debrecent is elveszem tőle! Elvégre mégiscsak én vagyok a király. Igaz, elég kis király... De ha megnövök... Ha választásokkal, demokratikusan nem tudtam megszerezni a hatalmat, akkor megtesszük erőszakkal, nagygyűlésekkel, ultimátumokkal, zsarolásokkal, székház szétverésekkel. Mindegy, hogyan. De enyém lesz a hatalom! Enyém lesz ez a kurva ország. MEGCSINÁLOM! HAJRÁ MAGYARORSZÁG" forrás: nem tudom honnan, de jó.
plc
2009.07.28. 09:33:56
Már megint csak a HÍR TV-re és a MAgyar Nemzetre hagyatkozol. HA mást is néznél, vagy olvasnál, akkor tudnád, hogy a témában történt feljelentés. Az illető város alpolgármestere aki megunta a fideszes polgásmestes hülyeségeit ( vele együtt több képviselő is) feljelentést tett az ügyészségen és a rendőrségen. Leadta a telefonbeszélgetést tartalmazó hanganyagot is. Érdekes módon egy nappal később Kövér úr már nem akart elszámoltatni. Most már az a véleménye, hogy a helyzetér minden magyar politikus felelős! Erre varrjál gombot! sok kövér úr van ebben az országban!minden szocinak az a kövér laci jut eszébe....
plc
2009.07.28. 09:33:56
Már megint csak a HÍR TV-re és a MAgyar Nemzetre hagyatkozol. HA mást is néznél, vagy olvasnál, akkor tudnád, hogy a témában történt feljelentés. Az illető város alpolgármestere aki megunta a fideszes polgásmestes hülyeségeit ( vele együtt több képviselő is) feljelentést tett az ügyészségen és a rendőrségen. Leadta a telefonbeszélgetést tartalmazó hanganyagot is. Érdekes módon egy nappal később Kövér úr már nem akart elszámoltatni. Most már az a véleménye, hogy a helyzetér minden magyar politikus felelős! Erre varrjál gombot! Volt feljelentés? Ítélet van-e már? Na, utána majd megbeszéljük - a gombvarrást. :)
pont
2009.07.27. 09:46:48
Persze, hogy megemlítik a nevét, hiszen neve van neki és az említésével előnyt akarnak kovácsolni maguknak. A másik oldal meg azért emlegeti, mert le akarja járatni. Már megint csak a HÍR TV-re és a MAgyar Nemzetre hagyatkozol. HA mást is néznél, vagy olvasnál, akkor tudnád, hogy a témában történt feljelentés. Az illető város alpolgármestere aki megunta a fideszes polgásmestes hülyeségeit ( vele együtt több képviselő is) feljelentést tett az ügyészségen és a rendőrségen. Leadta a telefonbeszélgetést tartalmazó hanganyagot is. Érdekes módon egy nappal később Kövér úr már nem akart elszámoltatni. Most már az a véleménye, hogy a helyzetér minden magyar politikus felelős! Erre varrjál gombot!
plc
2009.07.27. 09:19:54
Ha jól emlékszem, akkor a Kövér családdal kapcsolatban többször megemlítették Kövér Lászlót is aki ha nem csal az melékezetem a fidesz egyik első számú embere. Érdekes módon kövér úr volt a legnagyobb szájú szónok, amikor az elszámoltatásokat emlegették. Amikor nyilvánosságra került egy \"korrupciót emlegető\" beszélgetés, aminek egyik mondata valahogy így végződött: \"... de kellett hozzzá a Kövér Laci is...\" egyből megenyhült. Megváltozott a véleménye. Szerinted hány ilyen megváltozott vélemény lesz, ha esetleg az elszámoltatásoknál magukat is elszámoltatnák ezek a hős, és önzetlen, a népért dolgozó fidesz vezetők. Persze, hogy megemlítik a nevét, hiszen neve van neki és az említésével előnyt akarnak kovácsolni maguknak. A másik oldal meg azért emlegeti, mert le akarja járatni.
pont
2009.07.09. 18:03:23
Ideges ember ne menjen a jégre. :) Ha jól emlékszem, akkor a Kövér családdal kapcsolatban többször megemlítették Kövér Lászlót is aki ha nem csal az melékezetem a fidesz egyik első számú embere. Érdekes módon kövér úr volt a legnagyobb szájú szónok, amikor az elszámoltatásokat emlegették. Amikor nyilvánosságra került egy \"korrupciót emlegető\" beszélgetés, aminek egyik mondata valahogy így végződött: \"... de kellett hozzzá a Kövér Laci is...\" egyből megenyhült. Megváltozott a véleménye. Szerinted hány ilyen megváltozott vélemény lesz, ha esetleg az elszámoltatásoknál magukat is elszámoltatnák ezek a hős, és önzetlen, a népért dolgozó fidesz vezetők.
anonim
2009.07.24. 18:19:25
Idézet : Ennyire telik? :) :)
plc
2009.07.24. 08:29:15
Tegnap a legerősebb, 111 kilométer/órás széllökést a Fejér megyei Felcsúton mérték hajnalban. Idézet :
plc
2009.07.24. 08:29:15
Tegnap a legerősebb, 111 kilométer/órás széllökést a Fejér megyei Felcsúton mérték hajnalban. Csak Viktor tüsszentett. :) Tegnap a legerősebb, 111 kilométer/órás széllökést a Fejér megyei Felcsúton mérték hajnalban. |
|

sok kövér úr van ebben az országban!minden szocinak az a kövér laci jut eszébe....
rn
rnnem kell az ilyennel foglalkozni....
Ameddig minden hétre jut egy-két hír MSZP-s vagy SZDSZ-es politikus sittre vágásáról, addig hagy emlegesse plc Kövér Lacit. Ha neki ez okoz orgazmust, ne akadályozzuk benne. :)