Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Ki ez az ember?
Témaindító: Dr.

Ki ez az ember aki a pápa előtt kényelmetlen helyzetbe hozta Magyarországot? Ki az az ember aki terroristának nevezte a labdarugókat? Ki ez az ember aki összefort csontok helyett összecsórt fontok-at mondott? Ki ez az ember aki a III/III-as ügyosztályt vetette be iskolás évei alatt mint KISZ titkár az osztálytársai ellen? Ki ez az ember aki Bush-sal való találkozását másként tüntette fel mint a valóság? Ki az az ember aki Merkel asszony beszédét hazug módon átírta és saját magának megfelelő mondatokkal közölte sajtótájékoztatóján? Ki az az ember aki lecserélné öregecskedő felelégét? Ki az az ember akin egész USA röhög mert az ottani sztárhumoristák kifigurázzák. Ki az az ember akin Bécsben nevetett az ünneplő közönség amikor az '56-os dokumentum filmben meghallották a hazug szót? Ki az az ember aki azt mondja a magyaroknak, hogy el lehet menni Magyarországról? Ki az az ember aki azt merészelte mondani, hogy "Mária levette a kézét az országról"? Ki az az ember aki Moszkvában arra hivatkozott, hogy a magyar export megduplázódott és ebben a Nagykanizsai Konzervgyárnak nagy érdemei vannak? Nincs is Nagykanizsán Konzervgyár! Ki az az ember aki a Nomentana céggel súlyos gazdasági bűntényt követett el? Na ki? Na ki ez az ember?

db/lap 
298. anonim válasz 2007.08.19. 21:31:55

De,a dicsőség Orbáné ! Mi ??

297. anonim válasz 2007.08.19. 20:57:04
plc 2007.08.19. 20:19:57

?????
A nevet én is ismerem, de miért ez a válasz ?????

Mert mindezt elkurta a Fletó!

296. plc válasz 2007.08.19. 20:19:57
anonim 2007.08.18. 21:24:16

Gyurcsány Ferenc

?????
A nevet én is ismerem, de miért ez a válasz ?????

295. 55.. válasz 2007.08.19. 18:14:15
anonim 2007.04.18. 20:32:18

Elkurtad Feri!

A EB elszaladt a lengyelek és az ukránok felé!

Mi a fa..t tettél Feri?

Olyan vagy mint az a manus aki nemtud k.. cserélni mert beszorult a farka!Te élvezed azt ,hogy nem látsz?

294. anonim válasz 2007.08.18. 21:24:16
plc 2007.06.28. 14:59:06

A rendszerváltás körül kb. 800.000 nyilvántartott párttag volt Magyarországon. Igaz, az utolsó évben amikor már lazult a rendszer és nem kellett retorziótól tartani sokan kiléptek. Nem csak hitvallásból, érdekből, vagy a propaganda miatt lett valaki párttag. Sok diplomás értelmes, okos ember lépett be, mert közölték vele, ha nem lép be akkor örökre megmarad a hierarchia legalján, nem lesz vezető sohasem, bármilyen jók a képességei. Könnyű "ugatni" azoknak, akik iskolába jártak akkoriban és könnyű kritizálni azoknak, akiknek nem tették fel ezt a kérdést négyszemközt. Hivatkozni sem lehetett erre, azt kellett mondani, hogy hitvallásból lépett be mindenki.

Gyurcsány Ferenc

293. plc válasz 2007.06.28. 14:59:06
Pelikán 2007.06.27. 17:11:54

Ebben is van igazság. Azt egy jó párszor elmondtam már, hogy a Fidesz mostani politikája az "aki nincs velünk, az ellenünk van". Ez az 50-es évek kommunista, és az 56 utáni Kádári korszak jelszava volt. De, szerintem nincs ebben semmi különös. Az igaz, hogy néha szelektív a Fidesz emlékezete, de hát ez se gond. Az, hogy valakinek megváltozik gondolkodásmódja, vagy az értékítélete sok mindentől függ. Lehet, hogy csalódott, vagy olyan dologra jön rá amit ő nem akar, nem úgy látja és esetleg a másik oldal nézeteivel, vagy felfogásával jobban tud azonosulni. Az ember kerülhet ilyen helyzetbe. Átértékeli önmagát, vagy a nézeteit. Én, nem ítélem el őket. Nem csak a Csintalan, van a jobboldalon. Ott van a Pozsgay, a Szűrös és még nagyon sokan mások. A gond tényleg ott van, amire utaltál, hogy aki a mi oldalunk van az régen jó elvtárs volt, aki meg nem a rossz.

Nekem volt egy ismerősöm, aki a rendszerváltáskor azzal érvelt, hogy ő anno, csak azért lépett be a pártba, mert belülről akarta bomlasztani. És, láss csodát sikerült. Mivel érveim nem voltak, erre csak azt tudtam mondani, hogy "Te hülye vagy." Nos, ez a gerinctelen fajta. Az embernek nem kell letagadnia a múltját, mert az előbb-utóbb kiderül. És, szerintem szégyellnivalója sincs. Több százezer párttag volt az országban a szocializmus idején. Két választás volt, belép, vagy nem lép be. Volt, aki hitvallásból, volt, aki érdekből lépett be. Azt se felejtsük el, hogy a propaganda csak arról szólt és sokan hitték, hogy jó, amit csinálnak. És, még az sem biztos, hogy az rossz volt amit csináltak. Az is igaz, hogy vezető beosztásba történő kinevezéshez, alapvető feltétel volt a párttagság. Ilyen volt a társadalmi berendezkedés.

Horn Gyulával kapcsolatban vegyesek az érzelmek. A gond ott van, hogy 56 megítélése még mindig homályos. Főleg az egyes emberek akkor játszott szerepe. Még az 56-ok sem koszorúznak együtt sokszor. Horn európai és külpolitikai érdemei vitathatatlanok. Szerintem, ismét kellemetlen helyzetbe hozták ezzel a kitüntetés dologgal. Az SZDSZ baromságokat beszél. A Fidesz reakciói érthetők. Az MSZP meg hülyét csinált belőle.

Üdv:

a Gátőr

A rendszerváltás körül kb. 800.000 nyilvántartott párttag volt Magyarországon. Igaz, az utolsó évben amikor már lazult a rendszer és nem kellett retorziótól tartani sokan kiléptek. Nem csak hitvallásból, érdekből, vagy a propaganda miatt lett valaki párttag. Sok diplomás értelmes, okos ember lépett be, mert közölték vele, ha nem lép be akkor örökre megmarad a hierarchia legalján, nem lesz vezető sohasem, bármilyen jók a képességei. Könnyű "ugatni" azoknak, akik iskolába jártak akkoriban és könnyű kritizálni azoknak, akiknek nem tették fel ezt a kérdést négyszemközt. Hivatkozni sem lehetett erre, azt kellett mondani, hogy hitvallásból lépett be mindenki.

292. Pelikán válasz 2007.06.27. 17:11:54
plc 2007.06.27. 08:45:25

Ez tény. Csak politikusaink elfelejtik, hogy a "vezérség" felelősséggel is jár. Sokkal nagyobb súlya van a kimondott szónak ha OV. vagy GYF. mondja, mintha egy hétköznapi ember mondaná. Az az egyik nagy baj, hogy a FIDESZ szerint ha valaki mellénk áll, akkor mindegy hogy milyen a múltja, "az ember változhat, a véleményével együtt", ha nem velünk van, akkor mindig emlegethető a '90 előtti tevékenység. pl. Csintalan Sándor -volt MSZMP KB tag, vezető most a FIDESZ tagja, "rendes ember". Horn Gyula esetében mindenki '56-ot emlegeti. Tény, hogy ott volt, megtette amit tett. Ha komolyan vesszük a jogot, az akkori törvények szerint járt el, szerintem is helytelenül. De ! Ugyanez a Horn Gyula volt, aki - ha jól emlékszem - '89-ben kiengedte at NDK -s menekülőket a Szovjet és NDK tiltakozása ellenére. Ez szerintem nagyobb lépés volt a demokrácia felé, mint OV. és társai szónoklata.

Ebben is van igazság. Azt egy jó párszor elmondtam már, hogy a Fidesz mostani politikája az "aki nincs velünk, az ellenünk van". Ez az 50-es évek kommunista, és az 56 utáni Kádári korszak jelszava volt. De, szerintem nincs ebben semmi különös. Az igaz, hogy néha szelektív a Fidesz emlékezete, de hát ez se gond. Az, hogy valakinek megváltozik gondolkodásmódja, vagy az értékítélete sok mindentől függ. Lehet, hogy csalódott, vagy olyan dologra jön rá amit ő nem akar, nem úgy látja és esetleg a másik oldal nézeteivel, vagy felfogásával jobban tud azonosulni. Az ember kerülhet ilyen helyzetbe. Átértékeli önmagát, vagy a nézeteit. Én, nem ítélem el őket. Nem csak a Csintalan, van a jobboldalon. Ott van a Pozsgay, a Szűrös és még nagyon sokan mások. A gond tényleg ott van, amire utaltál, hogy aki a mi oldalunk van az régen jó elvtárs volt, aki meg nem a rossz.

Nekem volt egy ismerősöm, aki a rendszerváltáskor azzal érvelt, hogy ő anno, csak azért lépett be a pártba, mert belülről akarta bomlasztani. És, láss csodát sikerült. Mivel érveim nem voltak, erre csak azt tudtam mondani, hogy "Te hülye vagy." Nos, ez a gerinctelen fajta. Az embernek nem kell letagadnia a múltját, mert az előbb-utóbb kiderül. És, szerintem szégyellnivalója sincs. Több százezer párttag volt az országban a szocializmus idején. Két választás volt, belép, vagy nem lép be. Volt, aki hitvallásból, volt, aki érdekből lépett be. Azt se felejtsük el, hogy a propaganda csak arról szólt és sokan hitték, hogy jó, amit csinálnak. És, még az sem biztos, hogy az rossz volt amit csináltak. Az is igaz, hogy vezető beosztásba történő kinevezéshez, alapvető feltétel volt a párttagság. Ilyen volt a társadalmi berendezkedés.

Horn Gyulával kapcsolatban vegyesek az érzelmek. A gond ott van, hogy 56 megítélése még mindig homályos. Főleg az egyes emberek akkor játszott szerepe. Még az 56-ok sem koszorúznak együtt sokszor. Horn európai és külpolitikai érdemei vitathatatlanok. Szerintem, ismét kellemetlen helyzetbe hozták ezzel a kitüntetés dologgal. Az SZDSZ baromságokat beszél. A Fidesz reakciói érthetők. Az MSZP meg hülyét csinált belőle.

Üdv:

a Gátőr

291. kiváncsi válasz 2007.06.27. 15:38:19

Akinek vezére az Orbán az dicsőüljön vele!A vezér szó nagyon sokszór a történelemben nem a legjobb fazonokat takarta.Nekem nem kell vezér csak egy normális ,acsarkodástól mentes nyugodt élett.Ezt most senki nem tudja biztositaní.Az Észtek jólcsinálták.Nálunk is ez lenne a követő példa.

290. anonim válasz 2007.06.27. 12:11:51
anonim 2007.06.26. 19:45:51

Boldogok a lelki szegények, mert ővék a menyek országa!

285.
Övé a poklok bugyros medre lészen.

289. anonim válasz 2007.06.27. 11:42:13

A populista kelet-európai politikusok közé sorolja Gyurcsány Ferencet a brit Economist magazin elemzése.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index