Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Gyurrika szép!
Témaindító:

Javaslat az összefogásra, azoknak, akik szeretik a párbeszédet, de nem szeretik, ha a kérdéseikre hónapokon keresztül nem válaszolnak,ellenben gyalázkodnak, kurucinfós hangnemben rágalmaznak,felelősséget nem vállalva az állításaikért.Akik belefáradtak abba, hogy egy értelmes önálló mondatot nem tudnak kihúzni a jobbikos beírókból, csak linkcímeket, meg Vona-nyilatkozatokat...akik papagájmentalitást érzékelnek e fórumozókban, nem saját gondolatokat.

A javaslat apropóját Romhányi József verse adta, mely tegnap jutott eszembe miután nagyon sokadszor hiába kérdeztem KONKRÉTUMOKAT , nem kaptam rá semmiféle választ, csak a szokásos sztereotípiákat, arról, hogy mindenki a haza ellensége, ellenben őket üldözik.Belefáradtam,és nem akarom, hogy bárki azt gondolja, az említettek egyenrangú partnerek egy beszélgetésben.
A vers:

A papagáj szónoklata

Egy ritka bátor
papagáj kitört a rácsos kalitkából.
Kint magához intett
néhány cinkét, pintyet,
hogy mint szabad szellem,
szónoklatot tartson a rabtartók ellen.
És mert gyakorlott lett régen a beszédben,
el is kezdte szépen,
a Nagy Igazságot rikoltva szét:
- Gyurrrika széép!

A javaslatom pedig: ezentúl kezeljük értékén a jobbikos hozzászólásokat. Írjunk ennyit nekik válaszul: Gyurrika szép !

db/lap 
3. Calvinia válasz 2008.07.22. 11:59:41
anonim 2008.07.22. 11:57:10

Renben! Egy feltételem van: ANOMÍM-nek adományozzuk az I. (első) Gyurika címet.

Ez aranyos :) Éljen Első(agynélküli) György , Földnélküli János mintájára:)

2. anonim válasz 2008.07.22. 11:57:10

Renben! Egy feltételem van: ANOMÍM-nek adományozzuk az I. (első) Gyurika címet.

1. Calvinia válasz 2008.07.22. 11:13:54

Javaslat az összefogásra, azoknak, akik szeretik a párbeszédet, de nem szeretik, ha a kérdéseikre hónapokon keresztül nem válaszolnak,ellenben gyalázkodnak, kurucinfós hangnemben rágalmaznak,felelősséget nem vállalva az állításaikért.Akik belefáradtak abba, hogy egy értelmes önálló mondatot nem tudnak kihúzni a jobbikos beírókból, csak linkcímeket, meg Vona-nyilatkozatokat...akik papagájmentalitást érzékelnek e fórumozókban, nem saját gondolatokat.

A javaslat apropóját Romhányi József verse adta, mely tegnap jutott eszembe miután nagyon sokadszor hiába kérdeztem KONKRÉTUMOKAT , nem kaptam rá semmiféle választ, csak a szokásos sztereotípiákat, arról, hogy mindenki a haza ellensége, ellenben őket üldözik.Belefáradtam,és nem akarom, hogy bárki azt gondolja, az említettek egyenrangú partnerek egy beszélgetésben.
A vers:

A papagáj szónoklata

Egy ritka bátor
papagáj kitört a rácsos kalitkából.
Kint magához intett
néhány cinkét, pintyet,
hogy mint szabad szellem,
szónoklatot tartson a rabtartók ellen.
És mert gyakorlott lett régen a beszédben,
el is kezdte szépen,
a Nagy Igazságot rikoltva szét:
- Gyurrrika széép!

A javaslatom pedig: ezentúl kezeljük értékén a jobbikos hozzászólásokat. Írjunk ennyit nekik válaszul: Gyurrika szép !

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index