Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Szerinted?
Témaindító: vazze

És a kérdés: Ti meg fogtok állni, ha az autótok elejére ugrik egy gyerek, valahol az isten háta mögött? Aki ráadásul az eset után beszalad a közeli házba? Persze mondhatjátok, kedves barátaim, hogy ez egyedi eset... (Mint a Szent István napi vihar.) De nem az. Ez folyamatosan ott van a levegőben és terjed. És ezt nem a szúnyog terjeszti, hanem a "JOG". Tíz pont csak, könnyen elsajátítható: 1. Ha nem dolgozom, jogom van a támogatáshoz. 2. Jogom van választani, hogy dolgozom, vagy "vigyázok otthon a gyerekeimre" pontosan ugyanannyi pénzért. 3. Továbbá jogom van annyi gyereket csinálni, amennyibôl már én is meg tudok élni. 4. Ha beteg a gyerekem, jogom van gyógyszerre pénzt koldulni. 5. Ha nem adsz, jogom van azt mondani, hogy a tiéd dögöljön meg inkább. 6. Ha "éhes a gyerekem", jogom van lopni. 7. Ha nem hagysz lopni, akkor jogom van erőszakkal elvenni. 8. Ha azt sem hagysz, jogom van rasszizmust emlegetni. 9. Ha beszólsz a terhes nőmnek, (pl: hogy vegye ki a kezét a táskádból) jogom van őt megvédeni. 10.Ha bántod, a gyerekemet, jogom van elégtételt venni. Ha beledöglesz, akkor is!

db/lap 
7. Anoním válasz 2006.12.14. 15:07:11

Aktuális,sőt legnagyobb probléma. Szdsz naponta uszítja a magyarokra őket.

6. vazze válasz 2006.10.29. 21:07:36

Köszönöm ezt az egy-két hozzászólást a hozzászólóknak.
Természetesen tudnék egy-két cigányviccet, de ez a téma sokkal komolyabb, mint némely politikai torzsalkodás, amit már nem tudok véresen komolyan venni. Az etnikai válság viszont küszöbön áll és az egyik legnagyobb baj, hogy mi nem merünk erről beszélni. Anélkül pedig megoldást sem fogunk rá találni!
(A minap egy étteremben a cigánypecsenyét etnikai pecsenyének titulálva találtam. Vajon miért?)

5. tetű válasz 2006.10.25. 19:49:55
Ch1 2006.10.25. 19:26:57

Köszönjük a rendőri jótanácsot, ígérem megfogadjuk.

;O)

4. Ch1 válasz 2006.10.25. 19:26:57
tetű 2006.10.24. 22:41:51

Éppen ezért emberek azt javasolom, hogy:

1. Elütsz egy a fehérbőrűnél kissé napbarnítottabnak látszó emberi csírát, ne áll meg, hanem taposs a gázba és hajts el!

2. Ha körbefognának annál inkább lépj a gázba! Majd mikor az első rendőrségi épülethez értél, akkor ráérsz telefonálni a mentőknek és orvosnak. Már csak azért is, mert vezetés közben tiltja a telefonálást a KRESZ!

Köszönjük a rendőri jótanácsot, ígérem megfogadjuk.

3. tetű válasz 2006.10.24. 22:41:51
anonim 2006.10.24. 14:20:54

Levél a C.-nek

Nem vagyunk egyenlőek! Nem, mert én:

nem verek agyon senkit a gyerekei szeme láttára, meg amúgy sem. Egysze­rű­en, mert ez nem emberi.
nem, mert az én ismerőseim közül senki nem ül börtönben, míg a tieidnek a 80%-a
nem, mert én nem lopom ki a kábelt a vasúti jelzőberendezésből, sőt egyál­ta­lán nem lopok, neked ez természetes,sőt lételemed
nem, mert én vállalom a felelősséget, te pedig elbújsz előle
nem, mert te ordítva kommunikálsz az utcán, nem bírsz viselkedni a normális kö­zösségben, és félnek tőled az emberek, én békés vagyok és beilleszkedő
nem, mert te megcsinálsz, vagy megszülsz egy tucat gyereket, és mástól vá­rod, hogy felnevelje, míg én egyet, esetleg kettőt vállalok, és megsza­ka­dok, hogy eltartsam
nem, mert te teliaggatod magad lopott arannyal, beülsz a több milliós autódba, miközben fajtársaid éheznek, közben rasszizmusról beszélsz, és persze úgy szereztél magadnak vagyont, hogy egy napot nem dolgoztál. Én dolgozok, mert az a tisztességes, és téged is el kell tartani valamiből
én magyar vagyok, te cigány
én ember vagyok, te nem vagy az. Embernek az nevezhető, aki úgy él és úgy hal, ahogy az tisztességes.
Annak a 44 éves tanárnak, akit a romák agyonvertek, nem adatott meg, hogy tisz­tes­sé­ges halála legyen. Neki az út porában, gyerekei szeme láttára, dühöngő állatok gyű­rűjében kellett életét befejeznie. A romák által elkövetett erőszakos cse­lek­mé­nyek száma egyre nő, és ennek vannak politikai felelősei is! Ki kell mondani: súlyos et­nikai válság elé néz hazánk,ha nem sikerül megállítani a cigányság etnikum né­pes­ség robbanását.

Na, elég volt. Menjetek vissza dolgozni, mert a cigány porontyok várják a családi pótlékot, az önkormányzati segélyeket, úgyhogy dolgozzatok. El kell tartani őket. A 44 éves földrajztanár gyerekeit innentől ki fogja eltartani?

Éppen ezért emberek azt javasolom, hogy:

1. Elütsz egy a fehérbőrűnél kissé napbarnítottabnak látszó emberi csírát, ne áll meg, hanem taposs a gázba és hajts el!

2. Ha körbefognának annál inkább lépj a gázba! Majd mikor az első rendőrségi épülethez értél, akkor ráérsz telefonálni a mentőknek és orvosnak. Már csak azért is, mert vezetés közben tiltja a telefonálást a KRESZ!

2. Oltyán válasz 2006.10.24. 14:33:44

Ezt én egy véleménynek tartom.

Márpedig egymást utálni alapvető emberi jog lett-légyen az faji, vagy vallási indíttatásból, vagy bármi más okból kifolyólag!

Megjegyzés: Az Oltyánokat is sokan utálják és teleírják a romániai magyar lapok oldalit az Oltyánutálatukkal, mégsem azonosulok a dologgal, sőt nem is érdekel! (Nagyon sőt: néha jókat vidulok a vicceken!)

1. anonim válasz 2006.10.24. 14:20:54

Levél a C.-nek

Nem vagyunk egyenlőek! Nem, mert én:

nem verek agyon senkit a gyerekei szeme láttára, meg amúgy sem. Egysze­rű­en, mert ez nem emberi.
nem, mert az én ismerőseim közül senki nem ül börtönben, míg a tieidnek a 80%-a
nem, mert én nem lopom ki a kábelt a vasúti jelzőberendezésből, sőt egyál­ta­lán nem lopok, neked ez természetes,sőt lételemed
nem, mert én vállalom a felelősséget, te pedig elbújsz előle
nem, mert te ordítva kommunikálsz az utcán, nem bírsz viselkedni a normális kö­zösségben, és félnek tőled az emberek, én békés vagyok és beilleszkedő
nem, mert te megcsinálsz, vagy megszülsz egy tucat gyereket, és mástól vá­rod, hogy felnevelje, míg én egyet, esetleg kettőt vállalok, és megsza­ka­dok, hogy eltartsam
nem, mert te teliaggatod magad lopott arannyal, beülsz a több milliós autódba, miközben fajtársaid éheznek, közben rasszizmusról beszélsz, és persze úgy szereztél magadnak vagyont, hogy egy napot nem dolgoztál. Én dolgozok, mert az a tisztességes, és téged is el kell tartani valamiből
én magyar vagyok, te cigány
én ember vagyok, te nem vagy az. Embernek az nevezhető, aki úgy él és úgy hal, ahogy az tisztességes.
Annak a 44 éves tanárnak, akit a romák agyonvertek, nem adatott meg, hogy tisz­tes­sé­ges halála legyen. Neki az út porában, gyerekei szeme láttára, dühöngő állatok gyű­rűjében kellett életét befejeznie. A romák által elkövetett erőszakos cse­lek­mé­nyek száma egyre nő, és ennek vannak politikai felelősei is! Ki kell mondani: súlyos et­nikai válság elé néz hazánk,ha nem sikerül megállítani a cigányság etnikum né­pes­ség robbanását.

Na, elég volt. Menjetek vissza dolgozni, mert a cigány porontyok várják a családi pótlékot, az önkormányzati segélyeket, úgyhogy dolgozzatok. El kell tartani őket. A 44 éves földrajztanár gyerekeit innentől ki fogja eltartani?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index