Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Tűzijáték fiatal és idősebb Csiperósoknak
Témaindító:

kétnaponta tűzijáték...kicsit sok lesz már.
Dehát a tűzijáték nem is igazán a fesztiválvendégek számára vonzó, hanem a rendezvény szervezői számára, ugyanis az mindig az a \\\'gumi-tétel\\\' a büdzsében, amit bármennyire ki lehet, hozni, és felhasználása valójában ellenőrizhetetlen. Ezért fontos, hogy sok helyi rendezvényt egy vagy akár több tüzijáték kísérjen.
E tételből ugyanis kaphat vissza a legkockázatmentesebben ún. jópénzt a szervező az alvállalkozótól.
Ez egy gyakran alkalmazott \\\'alibi\\\' műsorszám a közpénz magánzsebbe irányításához..
Emlékezzünk 2 év előtt Augusztus 20-ára: az utolsó pillanatig ragaszkodott hozzá a mutyi-MaSZoPos érdekkör....kerül amibe kerül, akár emberéletekbe is.

db/lap 
14. Én válasz 2008.07.16. 18:03:08

Ja! Elfelejtettem mondani anonim; nyugodj meg, elfér 10000 ember a főtéren. Mert hogy a polg. mest. hiv. előtt is tömve volt a hely (Kossuth tér), az Arany Homok és a lordok közti utca is, és a főtér egész a Rákóczi útig, a Szabadság térrel együtt. Számolj kicsit és utána mondj véleményt.

13. Én válasz 2008.07.16. 17:50:52
anonim 2008.07.14. 13:04:09

Calvinia...megható:-). és igaz de az éremnek 2 oldala van, és nálunk mindig csak az egyik van felül...kell a csiperó, és örülünk a 10.000 embernek,(nyugodj meg annyi nem fér el a főtéren) de de nem kell ordenáré módon üvölteni a zenének, ahhoz, hogy élvezni is lehessen, ne csak a füled fájduljon meg, tényleg hangos volt, pedig én voltam diszkóban is:-), tehár edzett a fülem. A tüzijáték is jó, csak ne 2 hetente legyen, mert teljesen devalválódik...a Hajó nagyon jó , iagz nem tudom, tegnapelőtt mikor ott voltam éppen 1 kb. 14 éves dohányzott rajta, mellette, na ezekre a nüanszokra kell figyelni. Ez olyan, mint a tőserdei rock hét, mikor lelepik tőserdőtt a rockerek, jól szétverik a játszóteret mindent, utána otthagyják felújítani az ottlakóknak, nyaraló tulajoknak...olyanok,mint a sáskák. Igaz a csiperó azért jobb eset.

Aki csak a negatívumokat veszi észre, az maga a minusz jel. Ha egy szinházi előadáson valaki paraszt módon viselkedik, az nem a szinházat minősíti. ( dohányzó gyerek) Egyébként ha valaki a tüzijátékkal kapcsolatban pénzsíbolásról beszél minden bizonyíték nélkül, arról eszembe jut a régi bölcsesség: ki mint él.....

12. Pelikán válasz 2008.07.16. 01:19:20

Na, akkor most helyben vagyunk. Olvasgatom itt a hozzászólásokat és mit látok? A magyarnak már semmi nem jó. Még az sem, ami különben az. Eljutottunk a fikázás magasiskolájához. Akik ismernek, mármint innen a fórumról, nagyon jól tudják, hogy ha nekem valami nem tetszik azt megmondom. De, van olyan ami tetszik. Azt is megmondom.
Azt már kezdem megszokni, hogy a felső politikai körökben teljesen mindegy, hogy mit mond, vagy csinál a másik oldal, az eleve csak rossz lehet. Vagyis az országos fikázás napi életünk részévé vált. És, most már a helyi fikázás is.
Mert, ugye lehet okosságokat mondani, hogy mit lehetett volna ebből a pénzből csinálni, meg hogy, sok a tűzijátékA benzinkutasnak „fussa”. Hát, igen. A szocializmusban a párttitkár lányának futotta, most meg a gazdagnak. És, akkor mi van? Az van, hogy a magyar ember alapból irigy. Ez van.

Az, hogy egy nemzetközi rendezvénnyel hírünket viszik a világba és ennek netán a turizmusra is lehet jótékony hatása, senki nem gondol. Ez csak egy példa a sok közül. Ja, az, hogy ezért néhány kellemetlenséget el kell viselnünk, hát ez minden ilyen nagyszabású rendezvénynél benne van a pakliban. Az, hogy néhány száz, vagy ezer gyereknek örömöt okozott ez a fesztivál senkit nem érdekel. Nem értelek én benneteket. Na, mindegy.

Ja, és jön a repülőnap is:) Lehet kezdeni fikázni, mert azok hangosabbak lesznek mint a gyerekek:)

Üdv:

A Gátőr

11. anonim válasz 2008.07.15. 23:13:48
Calvinia 2008.07.14. 10:38:52

És lélegztetőgépet is lehetett volna belőle venni...vagy szétosztani a rászorulók közt...
rn A Csiperó csodálatos..ha valaki fogékony az ilyesmire, persze, csak akkor..ha szereti a színes kavalkádot, a nagy tömegben lévő jókedvű gyerekeket, embereket, ha szereti érezni, hogy egy közösség része, ha örül neki, hogy süt a nap, és hallhatja a nyár zsivaját,ha szereti a naplementét három templom ölelésében nézni,ha boldoggá teszi, hogy különböző népek gyermekei szocializálódnak egymáshoz,látják egymás népviseletét és táncát, hogy Magyarország jóhírét ennyifelé viszik. Ezek a gyerekek nem láthatnak minden nap tüzijátékot, és ez a Fesztivál ér ennyit, talán többet is!
rn Már írtam valahol a \"hajóról\", külön szeretném mégegyszer kiemelni, mert úgy érzem ,benne van a \"fesztivál\" lényege..hogy a \"saját\" mozgási energiát úgy kell felhasználni,hogy nekem is jó legyen, és a másiknak is!Nem kell ehhez motor, benzin,semmi sem kell, csak Ő, meg Én, meg egy kreatív segítő, aki megalkotta a \"lehetőséget\"!
rn Szép volt Kecskemét, Csiperó, Farkas Gábor!

A Sippos-bünti pénzéből ,Szemereiné éves fizujából...stb-ből is lehetett vóna venni sok mindent.A néninek ablakot a szalagházba !!!!!

10. Én válasz 2008.07.15. 20:12:36
anonim 2008.07.14. 06:52:56

Lennél kutya, hogy nyüszítve menekülj a tömegeddel együtt!

Ennyi tellett válaszként? Gratula!

9. Kékgalléros válasz 2008.07.14. 13:12:07

1. 1 hét alatt senki nem szocializálódik senkihez, legfeljebb barátkozik
2. 7-10 éves gyereknek este 11-kor ágyban a helye, miéért nem kezdték korábban?
3. Már tényleg odajutottunk, hogy ha egy benzinkutasnak névnapja van, akkor tüzijáték, ha az újgazdag lánya férjhez megy: tűzijáték...mi meg fogjuk be a fülünket késő éjszaka.
4. Ebben az országban tízezer számra mennek gyerekek éhesen az iskolába, addig tényleg nem ilyen banzájokra kellene költeni...(már hallom is lelki főleimmel néhány csökött érvelését, hogy dehiszen nyári szünet van!...)

8. anonim válasz 2008.07.14. 13:04:09

Calvinia...megható:-). és igaz de az éremnek 2 oldala van, és nálunk mindig csak az egyik van felül...kell a csiperó, és örülünk a 10.000 embernek,(nyugodj meg annyi nem fér el a főtéren) de de nem kell ordenáré módon üvölteni a zenének, ahhoz, hogy élvezni is lehessen, ne csak a füled fájduljon meg, tényleg hangos volt, pedig én voltam diszkóban is:-), tehár edzett a fülem. A tüzijáték is jó, csak ne 2 hetente legyen, mert teljesen devalválódik...a Hajó nagyon jó , iagz nem tudom, tegnapelőtt mikor ott voltam éppen 1 kb. 14 éves dohányzott rajta, mellette, na ezekre a nüanszokra kell figyelni. Ez olyan, mint a tőserdei rock hét, mikor lelepik tőserdőtt a rockerek, jól szétverik a játszóteret mindent, utána otthagyják felújítani az ottlakóknak, nyaraló tulajoknak...olyanok,mint a sáskák. Igaz a csiperó azért jobb eset.

7. Firestarter válasz 2008.07.14. 12:58:27

Én: 8-10000 ember? Egyébként nem erről beszéltem, hanem az 'üzleti' jellegéről.

Egyébként a Csiperóval semmi baj..

6. Calvinia válasz 2008.07.14. 10:38:52
Firestarter 2008.07.13. 22:54:45

kétnaponta tűzijáték...kicsit sok lesz már.
Dehát a tűzijáték nem is igazán a fesztiválvendégek számára vonzó, hanem a rendezvény szervezői számára, ugyanis az mindig az a \'gumi-tétel\' a büdzsében, amit bármennyire ki lehet, hozni, és felhasználása valójában ellenőrizhetetlen. Ezért fontos, hogy sok helyi rendezvényt egy vagy akár több tüzijáték kísérjen.
E tételből ugyanis kaphat vissza a legkockázatmentesebben ún. jópénzt a szervező az alvállalkozótól.
Ez egy gyakran alkalmazott \'alibi\' műsorszám a közpénz magánzsebbe irányításához..
Emlékezzünk 2 év előtt Augusztus 20-ára: az utolsó pillanatig ragaszkodott hozzá a mutyi-MaSZoPos érdekkör....kerül amibe kerül, akár emberéletekbe is.

És lélegztetőgépet is lehetett volna belőle venni...vagy szétosztani a rászorulók közt...
rn A Csiperó csodálatos..ha valaki fogékony az ilyesmire, persze, csak akkor..ha szereti a színes kavalkádot, a nagy tömegben lévő jókedvű gyerekeket, embereket, ha szereti érezni, hogy egy közösség része, ha örül neki, hogy süt a nap, és hallhatja a nyár zsivaját,ha szereti a naplementét három templom ölelésében nézni,ha boldoggá teszi, hogy különböző népek gyermekei szocializálódnak egymáshoz,látják egymás népviseletét és táncát, hogy Magyarország jóhírét ennyifelé viszik. Ezek a gyerekek nem láthatnak minden nap tüzijátékot, és ez a Fesztivál ér ennyit, talán többet is!
rn Már írtam valahol a \"hajóról\", külön szeretném mégegyszer kiemelni, mert úgy érzem ,benne van a \"fesztivál\" lényege..hogy a \"saját\" mozgási energiát úgy kell felhasználni,hogy nekem is jó legyen, és a másiknak is!Nem kell ehhez motor, benzin,semmi sem kell, csak Ő, meg Én, meg egy kreatív segítő, aki megalkotta a \"lehetőséget\"!
rn Szép volt Kecskemét, Csiperó, Farkas Gábor!

5. anno válasz 2008.07.14. 10:22:37

Qrva szép és nívós volt a tegnap esti tüzijáték a főtéren! No meg hosszú!

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index