- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Tűzijáték fiatal és idősebb Csiperósoknak
Témaindító:
kétnaponta tűzijáték...kicsit sok lesz már.
anonim
2008.07.14. 13:04:09
Calvinia...megható:-). és igaz de az éremnek 2 oldala van, és nálunk mindig csak az egyik van felül...kell a csiperó, és örülünk a 10.000 embernek,(nyugodj meg annyi nem fér el a főtéren) de de nem kell ordenáré módon üvölteni a zenének, ahhoz, hogy élvezni is lehessen, ne csak a füled fájduljon meg, tényleg hangos volt, pedig én voltam diszkóban is:-), tehár edzett a fülem. A tüzijáték is jó, csak ne 2 hetente legyen, mert teljesen devalválódik...a Hajó nagyon jó , iagz nem tudom, tegnapelőtt mikor ott voltam éppen 1 kb. 14 éves dohányzott rajta, mellette, na ezekre a nüanszokra kell figyelni. Ez olyan, mint a tőserdei rock hét, mikor lelepik tőserdőtt a rockerek, jól szétverik a játszóteret mindent, utána otthagyják felújítani az ottlakóknak, nyaraló tulajoknak...olyanok,mint a sáskák. Igaz a csiperó azért jobb eset. Aki csak a negatívumokat veszi észre, az maga a minusz jel. Ha egy szinházi előadáson valaki paraszt módon viselkedik, az nem a szinházat minősíti. ( dohányzó gyerek) Egyébként ha valaki a tüzijátékkal kapcsolatban pénzsíbolásról beszél minden bizonyíték nélkül, arról eszembe jut a régi bölcsesség: ki mint él..... Na, akkor most helyben vagyunk. Olvasgatom itt a hozzászólásokat és mit látok? A magyarnak már semmi nem jó. Még az sem, ami különben az. Eljutottunk a fikázás magasiskolájához. Akik ismernek, mármint innen a fórumról, nagyon jól tudják, hogy ha nekem valami nem tetszik azt megmondom. De, van olyan ami tetszik. Azt is megmondom.
Calvinia
2008.07.14. 10:38:52
És lélegztetőgépet is lehetett volna belőle venni...vagy szétosztani a rászorulók közt... A Sippos-bünti pénzéből ,Szemereiné éves fizujából...stb-ből is lehetett vóna venni sok mindent.A néninek ablakot a szalagházba !!!!!
anonim
2008.07.14. 06:52:56
Lennél kutya, hogy nyüszítve menekülj a tömegeddel együtt! Ennyi tellett válaszként? Gratula! 1. 1 hét alatt senki nem szocializálódik senkihez, legfeljebb barátkozik Calvinia...megható:-). és igaz de az éremnek 2 oldala van, és nálunk mindig csak az egyik van felül...kell a csiperó, és örülünk a 10.000 embernek,(nyugodj meg annyi nem fér el a főtéren) de de nem kell ordenáré módon üvölteni a zenének, ahhoz, hogy élvezni is lehessen, ne csak a füled fájduljon meg, tényleg hangos volt, pedig én voltam diszkóban is:-), tehár edzett a fülem. A tüzijáték is jó, csak ne 2 hetente legyen, mert teljesen devalválódik...a Hajó nagyon jó , iagz nem tudom, tegnapelőtt mikor ott voltam éppen 1 kb. 14 éves dohányzott rajta, mellette, na ezekre a nüanszokra kell figyelni. Ez olyan, mint a tőserdei rock hét, mikor lelepik tőserdőtt a rockerek, jól szétverik a játszóteret mindent, utána otthagyják felújítani az ottlakóknak, nyaraló tulajoknak...olyanok,mint a sáskák. Igaz a csiperó azért jobb eset. Én: 8-10000 ember? Egyébként nem erről beszéltem, hanem az 'üzleti' jellegéről.
Firestarter
2008.07.13. 22:54:45
kétnaponta tűzijáték...kicsit sok lesz már. És lélegztetőgépet is lehetett volna belőle venni...vagy szétosztani a rászorulók közt... Qrva szép és nívós volt a tegnap esti tüzijáték a főtéren! No meg hosszú! |
|

Ja! Elfelejtettem mondani anonim; nyugodj meg, elfér 10000 ember a főtéren. Mert hogy a polg. mest. hiv. előtt is tömve volt a hely (Kossuth tér), az Arany Homok és a lordok közti utca is, és a főtér egész a Rákóczi útig, a Szabadság térrel együtt. Számolj kicsit és utána mondj véleményt.