- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Mi a kultúra?
Témaindító:
Mi a kultúra? Az hogy mi a kultóra 'általában' az bizony álkérdés. Az hogy itt és most mi az, ténykérdés. Hát akkor csak kiragadva: egymást negyvenkilencforintos félrohadt dinnyéért esztelenül taposó konzumidióták, konzervzenére vonagolva vomuló tojáspakolásos fartúró homo hordák, átlagbérnyi segélyt elivó gyerekét halálraéheztető putriscigány, sittrevaló mutyicézárok napról napra napvilágra kerülő köztörvényes bűncselekedetei, professzorokat megfélemlítő kórházi befektető lobbik, diszlexiás parlamenti képviselőink ölharca az elszámoltathatatlanságért, mástól lopott számokat licenc-tévéshow-k sehonnai megcsinált sztárocskái, akik élő adásban tanulják, hogyan kell feltenni a napszemüveget...stb...stb...stb...na meg a kussoló értelmiség.
Bummler
2008.07.12. 19:30:11
segítek "Worth" - mint 'érték' Azt én is értem édes lelkem, hogy érték, azt is lefordítottam, hogy mi értéketek lehet találni, avagy magyarosabban mi az érték a .....ban, de szerintem úgy van ahogy én írtam, és akkor úgy hangzik, mi értéket talál a nép- avagy az emberek-abban a valamiben, amiről egyetlen elképzelésem van, hogy valami amerikai dolog, és a szexszel kapcsolatos:) ha nem így, van röhögj ki nyugodtan, de értékeld, hogy én legalább megpróbáltam:) Sword segítek "Worth" - mint 'érték'
Bummler
2008.07.11. 18:48:24
Mi a kultúra? Nem hiányzik ebből az idézetből egy szó? nem What\'s the WORLD worth Wordworth? Mi a kultúra? |
|

Mi az érték Wordsworth?