Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Mi a kultúra?
Témaindító:

Mi a kultúra?
Ezt a kérdést tetta fel ma a KTV Csiperó híradója a fiatal és idősebb csiperósoknak.
Egyedül Leskowsky Leó járt közel a válaszhoz, bár neki sem ugrottak be olyan adekvát fogalmak, mint \\\"nembeli objektiváció\\\", \\\"attribútum\\\", \\\'értékhagyományozó képesség\\\", \\\"öndefiníció\\\", stb.

Aki ezt a mondatot megfejti, jutalmat kap:
What\\\'s the Worth Wordsworth?

Nem elég európainak lenni, olvasni is kell...

db/lap 
7. Sumakker válasz 2008.07.14. 21:28:58

Mi az érték Wordsworth?

6. Sumakker válasz 2008.07.14. 21:27:25

Az hogy mi a kultóra 'általában' az bizony álkérdés. Az hogy itt és most mi az, ténykérdés. Hát akkor csak kiragadva: egymást negyvenkilencforintos félrohadt dinnyéért esztelenül taposó konzumidióták, konzervzenére vonagolva vomuló tojáspakolásos fartúró homo hordák, átlagbérnyi segélyt elivó gyerekét halálraéheztető putriscigány, sittrevaló mutyicézárok napról napra napvilágra kerülő köztörvényes bűncselekedetei, professzorokat megfélemlítő kórházi befektető lobbik, diszlexiás parlamenti képviselőink ölharca az elszámoltathatatlanságért, mástól lopott számokat licenc-tévéshow-k sehonnai megcsinált sztárocskái, akik élő adásban tanulják, hogyan kell feltenni a napszemüveget...stb...stb...stb...na meg a kussoló értelmiség.

5. Calvinia válasz 2008.07.12. 21:19:05
Bummler 2008.07.12. 19:30:11

segítek "Worth" - mint 'érték'
..de úgylátom nem sokakat mozgat a talány kérdés:)
Na épp az előbb látok egy Európa Parlamenti képviselőt, ahogy sorban téveszti a hangsúlyokat a Csiperó megnyitón felolvasott szövegben..
Ne adjátok fel!

Azt én is értem édes lelkem, hogy érték, azt is lefordítottam, hogy mi értéketek lehet találni, avagy magyarosabban mi az érték a .....ban, de szerintem úgy van ahogy én írtam, és akkor úgy hangzik, mi értéket talál a nép- avagy az emberek-abban a valamiben, amiről egyetlen elképzelésem van, hogy valami amerikai dolog, és a szexszel kapcsolatos:) ha nem így, van röhögj ki nyugodtan, de értékeld, hogy én legalább megpróbáltam:)

4. anonim válasz 2008.07.12. 19:43:57

Sword
:)

3. Bummler válasz 2008.07.12. 19:30:11

segítek "Worth" - mint 'érték'
..de úgylátom nem sokakat mozgat a talány kérdés:)
Na épp az előbb látok egy Európa Parlamenti képviselőt, ahogy sorban téveszti a hangsúlyokat a Csiperó megnyitón felolvasott szövegben..
Ne adjátok fel!

2. Calvinia válasz 2008.07.11. 20:46:57
Bummler 2008.07.11. 18:48:24

Mi a kultúra?
Ezt a kérdést tetta fel ma a KTV Csiperó híradója a fiatal és idősebb csiperósoknak.
Egyedül Leskowsky Leó járt közel a válaszhoz, bár neki sem ugrottak be olyan adekvát fogalmak, mint \"nembeli objektiváció\", \"attribútum\", \'értékhagyományozó képesség\", \"öndefiníció\", stb.

What\'s the Worth Wordsworth?

Nem hiányzik ebből az idézetből egy szó? nem What\'s the WORLD worth Wordworth?
rnNem azt mondom, hogy így tudnám, de közelebb érezném magam a megoldáshoz...:)

1. Bummler válasz 2008.07.11. 18:48:24

Mi a kultúra?
Egyedül Leskowsky Leó járt közel a válaszhoz, bár neki sem ugrottak be olyan adekvát fogalmak, mint \"nembeli objektiváció\", \"attribútum\", \'értékhagyományozó képesség\", \"öndefiníció\", stb.

What\'s the Worth Wordsworth?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index