- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Szülessen meg a Kecskeméti Vicc!!
Témaindító:
Budapesten élni kellemetlen, káros, és drága....ráadául a Pesti Vicc is rég halott. Tehénvásárlás - új megközelítésben
Bummler
2008.08.06. 22:26:49
Anonim, ez nagyon szőrös szívvel is legalább 10 pont...csak nem kecskeméti. volt kecskeméti, jelenleg kecskeméti, vagy majd kecskeméti lesz viccek közül melyik legyen? Anonim, ez nagyon szőrös szívvel is legalább 10 pont...csak nem kecskeméti. Megkérdezték a Rabbit, igaz-e, hogy erkölcstelen egy földszinti lakásban fényes nappal, nyitott ablakkal nemi életet élni. Na akkor elmondom: a Tudomány és Technika Háza a maga nemében kuriózum. A világon talán az egyetlen zsinagóga, amelyikben vendéglátó egység működik. Bush és Powell üldögél a kocsmában. Bejön egy fickó, odamegy hozzájuk és megkérdi:
kobold
2008.08.06. 20:46:15
Calvinia! Calvinak ,ha egyszer fricskázik ,nem kell mindjárt bocsánatot kérnie !!!! Én nem is tudom... Tulajdonképpen zsidóviccek írására szól a "meghívás".
Calvinia
2008.07.29. 13:48:29
Mi bajod? Calvinia! |
|

2008. Dél baranyai Roma emberek lakta falu. A családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd Jelentkezett a család rokonsága és pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem keveset. Gyerekenként 80.000!!! Azaz összesen 480.000 forintot havonta. Az apa és AZ anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be így mindkettő megkapja a szociális segélyt AZ önkormányzattól, 39.100 forintot(????). Így további 78.200 forinthoz jutnak. Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 Forintot kap a család. Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként. Természetesen ingyen tankönyv és ingyenes iskolai étkezés is jár. Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000 forint AZ önkormányzattól( ha nem kapnak, ott hagyják a gyerekeket a jegyzőségen, ezzel 'zsarolva ' a hatóságot). Így a család havonta cirka 643.600 forint bevételhez jut. Telik már plazmatévére és lizinges Suzukira is a papának.... Ha dolgozni menne és keresne 100.000 forintot akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 forintra. (468.000 havi mínuszért én sem mennék dolgozni, még elfáradnék.)