- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Orbán Viktor mondjon le!
Témaindító: tapasztaltam
Ez a válasz! Itt volt aki kérdezte, hogy mit kéne tenni. Hát ezt! Aláírásgyűjtést kell kezdeményezni a településeken arra vonatkozóan, hogy aki nem ért egyet Orbán Viktor reformokat gátló, hazug és képmutató, uszító politikájával, amivel csak kárt okoz az ország gazdaságának és a nemzetünk egységének, az írja alá azt a kartát, melyben Orbán Viktort megkérjük, HUZZON A FRANCBA A MAGYAR POLITIKÁBÓL, ÉS ADJA VISSZA KÉPVISELŐI MANDÁTUMÁT! Ennyit kell tenni és nem többet! Nem kell azért az utcára vonulni, hogy a fegyverét ellen fordítsuk. Emberek! Aki egyetért, az úgyis hozzá adja a nevét. Én tudom és hiszem, hogy többségbven vagyunk!
Gerzson
2008.01.23. 15:36:58
Orbán úr, csak egy dolgot tehet, hogy nagyon gyorsan csöndben lesz.... Orbán Viktor még sohasem hazudott a választóinak ! Ezt Ő mondta! :-) Orbán úr, csak egy dolgot tehet, hogy nagyon gyorsan csöndben lesz....
anonim
2007.12.07. 00:45:35
Maga egy beteglelkű gyűlölködő! Talán nem szoktátok? Pedig megkapjátok!
tapasztaltam
2007.02.10. 18:14:35
Ez a helyes megfogalmazás! ORBÁN VIKTOR TAKARODJ!!! Maga egy beteglelkű gyűlölködő!
Hü Jenő
2006.10.19. 17:21:56
Amíg Ön elmagyarázza (felsorolja), hogy mit csinált Orbán Viktor az országban 2002. óta (értelmes dologra gondoltam és nem utcai politizálásra), addig én sikítok. Ám szerintem ez lesz a legrövidebb sikoly a világon. Mit csinált volna amikor nem volt hatlamon? Gyurcsány hatalmon volt, és mit csinált? Semmit. Nem én mondtam, ő maga.
tapasztaltam
2007.02.10. 18:13:05
Semmiről anonim! Semmiről. Csak takarodjon ebből az országból oda, ahol megengedik, hogy köztörvényes cselekedeteket csinálhasson, ahol a seggébe töviskoronát tűzhet, ahol végre csákányt és lapátot raknak a kezébe, hogy végre egyszer dolgozzon is azért amit megkapott. S takarodjon ebből az országból, ahol folyton csak felfordulást csinál, és lassan már a szocik örülnek, ha nincs parlament közelben. Inkább fizetnek neki, csak takarodjon! Ez a helyes megfogalmazás! ORBÁN VIKTOR TAKARODJ!!!
anonim
2007.02.10. 14:53:49
Miről? Semmiről anonim! Semmiről. Csak takarodjon ebből az országból oda, ahol megengedik, hogy köztörvényes cselekedeteket csinálhasson, ahol a seggébe töviskoronát tűzhet, ahol végre csákányt és lapátot raknak a kezébe, hogy végre egyszer dolgozzon is azért amit megkapott. S takarodjon ebből az országból, ahol folyton csak felfordulást csinál, és lassan már a szocik örülnek, ha nincs parlament közelben. Inkább fizetnek neki, csak takarodjon! Orbán monnyon le. |
|

Titike! Te cumizz tovább és ne szólj másként a nagyfiúk dolgába!
Te lennél a nagyfiú?
Szegény kis országunk! Tőletek mentse meg a Jóisten!
Orbán volt, van, és lesz.
Gyurcsányotok hajójáról menekülnek, még Szetei is elhagyja!
Ti bekövesedett mszmp-sek vagytok!
Na, most szabad szidni,mert nektek nemtetszőt írtam. Fütyülök rátok!