Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Orbán Viktor mondjon le!
Témaindító: tapasztaltam

Ez a válasz! Itt volt aki kérdezte, hogy mit kéne tenni. Hát ezt! Aláírásgyűjtést kell kezdeményezni a településeken arra vonatkozóan, hogy aki nem ért egyet Orbán Viktor reformokat gátló, hazug és képmutató, uszító politikájával, amivel csak kárt okoz az ország gazdaságának és a nemzetünk egységének, az írja alá azt a kartát, melyben Orbán Viktort megkérjük, HUZZON A FRANCBA A MAGYAR POLITIKÁBÓL, ÉS ADJA VISSZA KÉPVISELŐI MANDÁTUMÁT! Ennyit kell tenni és nem többet! Nem kell azért az utcára vonulni, hogy a fegyverét ellen fordítsuk. Emberek! Aki egyetért, az úgyis hozzá adja a nevét. Én tudom és hiszem, hogy többségbven vagyunk!

db/lap 
56. polgár válasz 2008.01.23. 15:55:34
tapasztaltam 2006.11.28. 07:51:30

Titike! Te cumizz tovább és ne szólj másként a nagyfiúk dolgába!

Te lennél a nagyfiú?
Szegény kis országunk! Tőletek mentse meg a Jóisten!
Orbán volt, van, és lesz.
Gyurcsányotok hajójáról menekülnek, még Szetei is elhagyja!
Ti bekövesedett mszmp-sek vagytok!
Na, most szabad szidni,mert nektek nemtetszőt írtam. Fütyülök rátok!

55. plc válasz 2008.01.23. 15:44:06
Gerzson 2008.01.23. 15:36:58

Orbán úr, csak egy dolgot tehet, hogy nagyon gyorsan csöndben lesz....

Térjünk akkor ki a beszéd közvetlen keretei közül. Ugye hazugság volt, amikor 1998-ban Orbán Viktor az utolsó percig tagadta a kisgazdákkal való szövetségre lépést. Ugye hazugság volt, hogy átfogó, egyszeri és radikális adócsökkentést ígértek. Igen. Ugye hazugság volt a megfigyelési botrány. Ugye hazugság volt a 400 százalékos béremelés, ugye nem mondta Orbán Viktor 1998-ban, amikor még liberális támogatókat keresett, hogy át fogja szállítani a Nemzeti Múzeumból a Parlamentbe a Koronát. Ugye hazugság volt, amikor Dávid Ibolya azt válaszolta az Auschwitzba menő vonatokról szóló szurkolói mondatokra, hogy nem ért a focihoz. Ugye ez mind hazugság volt? Ugye az is hazugság volt, hogy 2002 májusában is már az éves terv 90 százaléka volt az államháztartási hiány.

Orbán Viktor még sohasem hazudott a választóinak ! Ezt Ő mondta! :-)

54. Gerzson válasz 2008.01.23. 15:36:58

Orbán úr, csak egy dolgot tehet, hogy nagyon gyorsan csöndben lesz....

Térjünk akkor ki a beszéd közvetlen keretei közül. Ugye hazugság volt, amikor 1998-ban Orbán Viktor az utolsó percig tagadta a kisgazdákkal való szövetségre lépést. Ugye hazugság volt, hogy átfogó, egyszeri és radikális adócsökkentést ígértek. Igen. Ugye hazugság volt a megfigyelési botrány. Ugye hazugság volt a 400 százalékos béremelés, ugye nem mondta Orbán Viktor 1998-ban, amikor még liberális támogatókat keresett, hogy át fogja szállítani a Nemzeti Múzeumból a Parlamentbe a Koronát. Ugye hazugság volt, amikor Dávid Ibolya azt válaszolta az Auschwitzba menő vonatokról szóló szurkolói mondatokra, hogy nem ért a focihoz. Ugye ez mind hazugság volt? Ugye az is hazugság volt, hogy 2002 májusában is már az éves terv 90 százaléka volt az államháztartási hiány.

53. tapasztaltam válasz 2007.12.07. 07:41:07
anonim 2007.12.07. 00:45:35

Maga egy beteglelkű gyűlölködő!
Rossz lehet ennyi ordas érzelemmel élni!
Jobbulást!

Talán nem szoktátok? Pedig megkapjátok!

52. anonim válasz 2007.12.07. 00:45:35
tapasztaltam 2007.02.10. 18:14:35

Ez a helyes megfogalmazás! ORBÁN VIKTOR TAKARODJ!!!

Maga egy beteglelkű gyűlölködő!
Rossz lehet ennyi ordas érzelemmel élni!
Jobbulást!

51. Laller válasz 2007.12.06. 20:34:35
Hü Jenő 2006.10.19. 17:21:56

Amíg Ön elmagyarázza (felsorolja), hogy mit csinált Orbán Viktor az országban 2002. óta (értelmes dologra gondoltam és nem utcai politizálásra), addig én sikítok. Ám szerintem ez lesz a legrövidebb sikoly a világon.

Mit csinált volna amikor nem volt hatlamon? Gyurcsány hatalmon volt, és mit csinált? Semmit. Nem én mondtam, ő maga.

50. tapasztaltam válasz 2007.02.10. 18:14:35
tapasztaltam 2007.02.10. 18:13:05

Semmiről anonim! Semmiről. Csak takarodjon ebből az országból oda, ahol megengedik, hogy köztörvényes cselekedeteket csinálhasson, ahol a seggébe töviskoronát tűzhet, ahol végre csákányt és lapátot raknak a kezébe, hogy végre egyszer dolgozzon is azért amit megkapott. S takarodjon ebből az országból, ahol folyton csak felfordulást csinál, és lassan már a szocik örülnek, ha nincs parlament közelben. Inkább fizetnek neki, csak takarodjon!

Ez a helyes megfogalmazás! ORBÁN VIKTOR TAKARODJ!!!

49. tapasztaltam válasz 2007.02.10. 18:13:05
anonim 2007.02.10. 14:53:49

Miről?

Semmiről anonim! Semmiről. Csak takarodjon ebből az országból oda, ahol megengedik, hogy köztörvényes cselekedeteket csinálhasson, ahol a seggébe töviskoronát tűzhet, ahol végre csákányt és lapátot raknak a kezébe, hogy végre egyszer dolgozzon is azért amit megkapott. S takarodjon ebből az országból, ahol folyton csak felfordulást csinál, és lassan már a szocik örülnek, ha nincs parlament közelben. Inkább fizetnek neki, csak takarodjon!

48. anonim válasz 2007.02.10. 14:53:49
Anon 2007.02.09. 13:19:46

Orbán monnyon le.

Miről?

47. Anon válasz 2007.02.09. 13:19:46

Orbán monnyon le.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index