- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
MSZP
Témaindító: bg
Balos barátaim mit tegyünk szerintetek a fideszes örjöngés ellen vigyük el a főtérre mi is kisgyerekünket vagy toborozzunk fél litet borért hajléktalanokat?
pék
2007.04.13. 07:39:47
Hát erről van szó, azt sem tudod amit mindenki más megért. Ez jellemző. És Te mér' nem kenyeret sütsz, ahelyett, hogy beleokoskodsz a nagyok dolgába?
anonim
2007.04.12. 23:28:08
Te most kivel és miről beszélsz? Hát erről van szó, azt sem tudod amit mindenki más megért. Ez jellemző.
tacskó
2007.04.11. 19:52:58
Anonim néven, más nevében beírók nem nagyon engedhetik meg a kritikát. Ha nem szórakoznánk egymással, hanem az adott témát veséznénk sok nézőpontból, biztos előrébb jutnánk. Kedves anonímok, találjatok már ki egy egyéni megkülönböztetést, és akkor az értelem elválik a hülyeségtől. Te most kivel és miről beszélsz?
anonim
2007.04.11. 17:43:08
Ja, azok! Akik betilttatták a Matulát! Anonim néven, más nevében beírók nem nagyon engedhetik meg a kritikát. Ha nem szórakoznánk egymással, hanem az adott témát veséznénk sok nézőpontból, biztos előrébb jutnánk. Kedves anonímok, találjatok már ki egy egyéni megkülönböztetést, és akkor az értelem elválik a hülyeségtől.
tetű
2007.04.11. 12:05:58
Büdös patkányok írogatnak be helyettem. Orbánisták... Ja, azok! Akik betilttatták a Matulát!
tetű
2007.04.11. 12:05:58
Büdös patkányok írogatnak be helyettem. Orbánisták... BUNKÓ VAGY !!!
anonim
2006.12.20. 00:53:37
Most látom csak, mit idéz, kedves Tetű. Büdös patkányok írogatnak be helyettem. Orbánisták...
tetű
2006.10.26. 21:26:39
hazád Most látom csak, mit idéz, kedves Tetű. Gyurcsány és sofőrje egy országúton kocsikázik, amikor elütnek egy disznót. Gyurcsány szól a sofőrnek, hogy azonnal menjen el a farmra, ahonnan a disznó származhatott és magyarázza el a történteket. Egy pár óra elteltével a sofőr visszatér cafatokra szedett ruhákban, egyik kezében egy üveg borral, a másikban egy szivarral. |
|

És Te mér' nem kenyeret sütsz, ahelyett, hogy beleokoskodsz a nagyok dolgába?
Kérdezett valaki?
Kétlem, hogy a nagyok dolgába szólnék bele. Tanulj inkább ne puffogj.....