- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
\\\"boruccca\\\"
Témaindító:
Nem véletlen, hogy így írtam a témát. Ami a \\\"boruccából\\\" látszik a kiskőrút felől, az jobban hasonlít egy spontán összehozott falusi zsibvásárhoz, mint egy európai város kultúrált fesztiváljához! Ha akartok konkrétumot szivesen írok, de ha arra jártok, akkor a Cifra Palota felől nézzetek már be a főtér felé, és tudni fogjátok mitől lett hányingerem.
anonim
2008.06.24. 20:05:28
Mi van a nénivel a Petőfi S. utcában,arra nem futja ,hogy kicseréljék az ablakát ??!!!! Úgy látom itt a fórumon nem változik semmi. Mindenki mindenről ír mindenütt, csak a téma vész el. Mi van a nénivel a Petőfi S. utcában,arra nem futja ,hogy kicseréljék az ablakát ??!!!! Kedden megyek ,mondom kedden megyek.
sol
2008.06.23. 08:40:32
helyesen wi-fi fonetikusan ,hogy mindenki tudhassa mirű van itt szó.
anonim
2008.06.22. 18:24:28
Az a sok-sok ember, aki kimegy inni, beszélgetni és nem a gép előtt nyomatja a zavaros szövegeket. S este megisznak úgy öt évnyi vizitdíjat, meg kórházi napidíjat... :O)
anonim
2008.06.22. 20:02:01
A laptopról meg a vifiről nem halottál ? helyesen wi-fi Nagyon drága minden
anonim
2008.06.22. 18:24:28
Az a sok-sok ember, aki kimegy inni, beszélgetni és nem a gép előtt nyomatja a zavaros szövegeket. Bocsi, nem kötözködni akartzam, csak azt írtad, hogy a legtöbb kecskeméti. Most már csak \"az a sok ember\". Na mindegy is, mert -mint írtam- én is voltam kinn, jó volt a társaságom is, tehát jól éreztem magam, de ettől nem változik a véleményem, hogy egy külföldi, vagy vidéki ezt egy igazi falusi vásárnak nézi. Színvonal a békas..ge alatt. Nézd meg a körút felől a sátrakat meg az elegáns budit!
anonim
2008.06.22. 20:02:01
A laptopról meg a vifiről nem halottál ? EDDIG MÉG SOSEM VOLT ILYEN SZ.R A MŰSOR! Gondolom egy kelklett a pénjz a bér-vécékre. Ki szerveztre ezt a tanyai-lakodalmat Kecskemét főterére? Őrültek ezek? |
|

Úgy látom itt a fórumon nem változik semmi. Mindenki mindenről ír mindenütt, csak a téma vész el.
Nem kedves barátom ,de a sameszok mindent olvasnak ,talán eljut a VH.-ra is.Minek írjak levelet az ill.-nek mikor 100 nap is eltelik mire csinálnak vmit.
rnEz az undorító közönyösség .
rn