- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Ki lesz a Fideszes Keller László? Közpénz és feljelentésügyi….
Témaindító:
Miért gondolja Orbán, hogy neki sikerül a korrupciós ügyeket felszámolni? Miből gondolja, hogy az mszp nincs olyan rafinált mint a fidesz? Amikor a kelleri feljelentésügyi államtitkárságot felállították, már akkor is elég gusztustalannak tartottam ezt a dolgot, valószínű, hogy most sem lesz ez másként. Mert, mit is ért el Keller? Mondhatjuk, hogy semmit. Pedig voltak „ügyek” a fidesz érában is. Vannak „ügyek” most is. Csakhogy ezek nem voltak bizonyíthatók és valószínűleg nem is lesznek azok. Persze lehet, hogy a fidesznek ez a legfontosabb teendője a hatalomváltást követően. Ha jól belegondolok, van is benne ráció. Leszámolni a politikai ellenséggel és a gulagra velük. Lehet, hogy ez volt az mszps cél is? Könnyen lehet. Na, mindegy, nekem erről az egészből négy név ugrik be. Lenin, Sztálin, Hitler, Szálasi. Ja, mindkét oldalon.
komondor
2008.06.14. 16:19:29
Üdvözöllek, már hiányoltalak. :) A kormányüdülő kérdését hogyan lehet belekeverni egy orbán-féle számonkérőszékkel? Minden korrupció-gyanús ügyletet ki kell vizsgáltatni, kormánytól függetlenül! Vagy azt hiszi a Fidesz, hogy ha ő van hatalmon, akkor másként dolgozik megint az ügyészség? Ha valaki nem mond le önként posztjáról, lehet kultúrálatlannak nevezni, de egyes momentumokat kiragadni a nyugati demokráciákból nem érdemes. Talán lehetne itt a bíróságok, ügyészségek, média teljes önállóságával kezdeni, vagy a párt-finanszírozással. Sajnos a demokrácia megtanulása évtizedes feladat, és a tandíjat meg kell fizetni, ha költséghozzájárulásnak is hívjuk:)) Én is üdvözöllek, és a téma is jó. A Pholt-féle ügyészségről is lehetne beszélni, de ennél érdekesebb az az álláspont, hogy miért kell egy hatalomváltás ahoz, hogy valaki a rendőrséghez, ügyészséghez forduljon, ha törvénytelenséget észlel. Üdvözöllek, már hiányoltalak. :) Miért gondolja Orbán, hogy neki sikerül a korrupciós ügyeket felszámolni? Miből gondolja, hogy az mszp nincs olyan rafinált mint a fidesz? Amikor a kelleri feljelentésügyi államtitkárságot felállították, már akkor is elég gusztustalannak tartottam ezt a dolgot, valószínű, hogy most sem lesz ez másként. Mert, mit is ért el Keller? Mondhatjuk, hogy semmit. Pedig voltak „ügyek” a fidesz érában is. Vannak „ügyek” most is. Csakhogy ezek nem voltak bizonyíthatók és valószínűleg nem is lesznek azok. Persze lehet, hogy a fidesznek ez a legfontosabb teendője a hatalomváltást követően. Ha jól belegondolok, van is benne ráció. Leszámolni a politikai ellenséggel és a gulagra velük. Lehet, hogy ez volt az mszps cél is? Könnyen lehet. Na, mindegy, nekem erről az egészből négy név ugrik be. Lenin, Sztálin, Hitler, Szálasi. Ja, mindkét oldalon. |
|

Jogos lenne a korrupciós ügyek vizsgálata, de akkor mindkét oldalon meg kellene csinálni. Megnézni a Fidsz többségú önkormányzatok dolgait is. Valahogy minden komolyabb pályázatot véletlenül valamelyik fidesz vezetőhöz köthető cég nyer. Érdekes.