- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A hírös.index olvasottsága
Témaindító:
Zuhan a hírös.index morálja is. Ugyanis ezt a témát vasárnap este 9 körül már felvetettem egyszer, de reggelre törölték. Hétfőn délelőtt megint feltettem és megint törölték. Volt egy weboldal is, ahol a hírös.index olvasottságát lehetett nézegetni, mégpedig a http://hirosindex.hu/webalizer. Hétfő reggelre ez is eltűnt!
anonim
2008.06.03. 18:04:13
Szép a mai címlap. 5 cikkből 3 hirdetés. Gratulálunk az újságíróknak. Picinyke irígységet hallok ki a méltatásból, ami ráadásul számszakilag nem helyes, mert ha helyes lenne szomorú lennék. No ez nem jelenti azt, hogy most egyenesen boldog vagyok, de én mást számoltam - jóval magasabb ez a szám :o) Szép a mai címlap. 5 cikkből 3 hirdetés. Gratulálunk az újságíróknak.
aaa
2008.05.18. 21:13:52
Megnéztem a www.halasmedia.hu -t .Nagyon profik,. Semmi sumákolás. Őszinték,tárgyszerűek. A kecskeméti médiamaszatoláshoz képest süt belőlük a sajtószabadság. Az említett média-társaság az ottani szocik (itt tevékenykedett Zuschlag mester is!) kezében és zsebében van.
plc
2008.05.18. 21:45:58
És mi van akkor, ha nincs meg? Akkor én odaadom, és megígéred, hogy elolvasod:)
Calvinia
2008.05.18. 21:39:10
Na, ha megvan én itt mindenki előtt kijelentem, hogy jövök neked 20 000-rel.Áll az alku?:) És mi van akkor, ha nincs meg?
plc
2008.05.18. 21:26:58
Írd meg a szerzőt és a címet, hátha meg van. Van kb. 4000 könyvem, elképzelhető hogy ez is köztük van. Na, ha megvan én itt mindenki előtt kijelentem, hogy jövök neked 20 000-rel.Áll az alku?:)
Calvinia
2008.05.18. 21:18:07
Adnék neked egy könyvet, ha megmondanád hogy tudom eljuttatni hozzád. Írd meg a szerzőt és a címet, hátha meg van. Van kb. 4000 könyvem, elképzelhető hogy ez is köztük van.
plc
2008.05.17. 13:03:34
Tudod-e, hogy Vass Albertet sem a cselekedetei miatt ítélték el a románok? Elsősorban az írásai miatt, amelyekben erőteljesen lenézi a románokat éppen csak nem tartja őket alacsonyabb rendű fajnak. Mi az érdekes az írásaiban? Az amit a fő jobbikosok nem vesznek észre, ha egáltalán olvastáka műveit. Nem csak a románokat nézi le, de semmibe veszi a szegény magyarokat és székelyeket is, mintha csak a valamennyi vagyonnal, birtokkal rendelkező magyar lenne az ember. Nagyon jók a könyvei, de ez nem tetszik bennük. Még valami. Az írásai alapján nem fasiszta, - hiába állítják - egyszerűen csak kirekesztő egy kicsit. Adnék neked egy könyvet, ha megmondanád hogy tudom eljuttatni hozzád.
aaa
2008.05.18. 21:13:52
Megnéztem a www.halasmedia.hu -t .Nagyon profik,. Semmi sumákolás. Őszinték,tárgyszerűek. A kecskeméti médiamaszatoláshoz képest süt belőlük a sajtószabadság. AAA magát negyedik napja várjuk az SZDSZ Konyec fórumba, hogy elmesélje, honnan merítette azt a brilliáns ötletét, melyet tényként tálalt, s melynek forrását azóta sem nevezte meg,hogy Fidesz-kongresszus lesz,melyen netanjahu lesz a vendég.Tegye meg, hogy a korrektség kedvéért egy gombnyomással odafárad, és válaszol. |
|

Picinyke irígységet hallok ki a méltatásból, ami ráadásul számszakilag nem helyes, mert ha helyes lenne szomorú lennék. No ez nem jelenti azt, hogy most egyenesen boldog vagyok, de én mást számoltam - jóval magasabb ez a szám :o)
Irigykedjen az Irányár és a Szuperinfó. El fogja érni, hogy napi 20 cikket tesz a lapjára, de ebből 10 nem saját szerzemény 10 pedig hirdetés. Szomorú attól legyen, hogy cikként jelenik meg a hirdetés és ezt a tényt sehol se jelzi. Gratulálok.