Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Már nem hallgatják le Zombor Gábort!
Témaindító:

A napokban a műkerti képviselő felháborodva adott hangot nemtetszésének. Azt vette a fejébe, hogy ebben az országban minden Fideszest lehallgatnak.
Azt tudtuk, hogy Zombor Gábor sarkába állították az önkormányzatnál - mint valami két lábon járó poloskát - a Vörösmarti Attila párját. Az volt a feladata, hogy Zombor minden lépéséről tájékoztassa a helyi Fidesz vezetőjét. Így nem volt gond, mert a hölgy szorgalmának köszönhetően közel érezhették magukat a húsos kondérhoz!

De mit történhetett? Folyosópletyka az önkormányzatnál, hogy a polgármesteri titkárság üdvöskéje fel akart csapni zsandárnak! Jól olvassátok! Tényleg rendőr akart lenni. Még szerencse, hogy a rendőrségen - igaz kivétel erősíti a szabályt -, de még mindig és elsősorban szakmai alapon veszik fel a dolgozókat. Poloska van, és ha engedély is van hozzá, akkor be is vethető. A rendőrségi poloskákhoz viszont nem kell körömcipő!

Így történhetett, hogy a személyzeti osztály nem látott fantáziát a helyi Fidesz elnök feleségében. Idáig a pletyka. Mi igaz belőle? Kérdezzétek meg az érintettet, vagy a helyi kapitányságvezetőt! Nekik olyan emberekre van ugyanis szükségük, akikre minden körülmények között számíthatnak. Fúrásra mondjuk szükség lehet a négyes metrónál, de nem a rendőrségen!

Én azonban úgy gondolom, hogy egy helyen biztosan alkalmas lett volna a szolgálatra. Azt kérditek, hogy hol? A következő Fidesz nagygyűlés után, amikor kezdődik a randalírozás, az első sorban! Aztán majd Viktor biztosan pontos jellemrajzot ad róla is a zavargások után. De mit szól ehhez Vörösmarti Attila? Támogatja az ötletemet?

db/lap 
18. Calvinia válasz 2008.04.30. 14:00:21
Szarka Varró 2008.04.30. 08:43:46

Akkora volt az ellenállás, hogy ma reggel elkaptam az informátoromat. A HÍR IGAZ! VÖRÖSMARTINÉ RENDŐRNEK JELENTKEZETT! Csak (akármennyire is szerettem volna) csupán névazonosságról van szó. Így aztán amit a bevezetőmben leírtam az nem hazugság, nem aljasság, hanem ténybeli tévedés, amit még a törvény sem büntet.
rn
rnEgy viszont lejön ebből az egészből. Az, hogy Vörösmartit ebben a városban még vannak, akik ki nem állhatják.

Ne haragudjon, de az, hogy ilyen arroganciával ír, és nem meghúzva magát, azt mondja, hogy elnézést- ritka nagy tahóságra utal...mert a hír nem volt igaz, mert Ön nem azt írta, hogy egy Vörösmartyné nevű ember jelentkezett rendőrnek, hanem azt,hogy ANNAK a Vörösmartynak a felesége.
rnMondja, hogy elnézést , tévedtem ,és szerintem ezt a nicket ne nagyon használja többet, mert mintha kissé lejáratódott volna.
rn

17. balogárpi válasz 2008.04.30. 10:33:30
Szarka Varró 2008.04.30. 08:43:46

Akkora volt az ellenállás, hogy ma reggel elkaptam az informátoromat. A HÍR IGAZ! VÖRÖSMARTINÉ RENDŐRNEK JELENTKEZETT! Csak (akármennyire is szerettem volna) csupán névazonosságról van szó. Így aztán amit a bevezetőmben leírtam az nem hazugság, nem aljasság, hanem ténybeli tévedés, amit még a törvény sem büntet.
rn
rnEgy viszont lejön ebből az egészből. Az, hogy Vörösmartit ebben a városban még vannak, akik ki nem állhatják.

Lehet bocsánatot kérni a \"ténybeli tévedés\"-nek nevezett hazugságért, Szarka Var(r)ásért!

16. Hortobágyi István válasz 2008.04.30. 10:09:29

Bizony! A közlekedésieknél is van egy Vörösmarti. Jó srác, kedvelem. Hogy a felesége alkalmas-e rendőrnek, azt nem én döntöm el, rábízom az illetékesekre. Vörösmarti Attila nem haverom. Ám ő tényleg Fideszes.

15. Szarka Varró válasz 2008.04.30. 08:43:46
sol 2008.04.30. 08:25:10

\"Azt tudtuk, hogy Zombor Gábor sarkába állították az önkormányzatnál - mint valami két lábon járó poloskát - a Vörösmarti Attila párját.\"
rnén erre reagáltam...
rnés szoktam beszélgetni nem csak hátat fordítok a feleségemnek, de nem is ez a lényeg továbbra is kérdezem honnan veszi a mondatait? ott volt velük este és hallotta biztos amikor V.Attila megkérte feleségét hogy ugyan nézzen már Z. Gábor körmére...ez háborított fel...az meg hogy jelntkezett rendőrnek?..akkor mi van?én is jelentkeztem már hasonló szervhez(nem rendőrnek), nem kértem belőle de ettől nem vagyok besúgó vagy hasonló...

rn

14. sol válasz 2008.04.30. 08:25:10
Szarka Varró 2008.04.29. 19:58:00

Maga nem szokta az ágyban este a feleségével megbeszélni a napi eseményeket? Hátat fordít és alszik? Egy házasságban ez így természetes. Az említett hölgy tényleg jelentkezett rendőrnek. Kérdezze meg tőle! Ha ennyire védi, akkor ismeri szerintem. Amikor Zombor Gábor lett a polgármester, akkor éppen arról folyt a vita, hogy a hölgy milyen funkcióval lett megbízva a hivatalban. Én elolvastam és emlékeztetőül írtam le ide. Így aztán tudja mit? Lehet, hogy a hazug Maga!

\"Azt tudtuk, hogy Zombor Gábor sarkába állították az önkormányzatnál - mint valami két lábon járó poloskát - a Vörösmarti Attila párját.\"
rnén erre reagáltam...
rnés szoktam beszélgetni nem csak hátat fordítok a feleségemnek, de nem is ez a lényeg továbbra is kérdezem honnan veszi a mondatait? ott volt velük este és hallotta biztos amikor V.Attila megkérte feleségét hogy ugyan nézzen már Z. Gábor körmére...ez háborított fel...az meg hogy jelntkezett rendőrnek?..akkor mi van?én is jelentkeztem már hasonló szervhez(nem rendőrnek), nem kértem belőle de ettől nem vagyok besúgó vagy hasonló...

13. Szarka Varró válasz 2008.04.29. 21:26:45
anonim 2008.04.29. 20:23:09

A téma indítója buta, nem ismeri a helyi szervezeti és működési szabályzatot és ráadásul hazudik is.
Mondhatni gyurcsányi ideológiával próbál előnyhöz jutni.
Ez már hál' Istennek a múlté.
Ugyanis Bogdándi arról beszélt ami megtörténhet az önkormányzatokkal, mert Medgyessy idejében virágkorát élte az a típusú megfigyelés és lehallgatás amitől a képviselő féltette az önkormányzat dolgozóit.
Kettő. Brúszel szenilis emlékezőképessége miatt elfelejtette, hogy Dr. Szabó Attila volt képviselő saját egyéniségének köszönhetően ettől jóval durvábban valósággal követelte a kezében lévő iratok bemutatását a KTV-től. Szabó nem beszélte meg előre, hanem durván követelt.
Brúszel képviselő pedig jobb lenne ha behúzná a nyakát és csendben maradna, mert bődületes ökörségeket tud mondani.
Buta módok kivezényelte a maroknyi "seregét", majd visszavonult, hogy kitöltse dühét. Ez nem politikusi véna, hanem hiszti!
Bogdándi érdekes módon jobban ismeri az szmsz-t mint Brúszel. Jobban tudja mit lehet és mit nem.
Brúszel hiába okoskodik, hogy Bogdándi elfelejtette a kiegészítést elmondani, hogy az önkormányzat kérésére figyelhet meg a tritkosszolgálat. Hát kedves Brúszel képviselő, ezt eddig is megtehette volna bárki, még az önkormányzat is. Ezért nem kell rendeletet hozni. A kiegészítés csak álca, elfedése a valós munkának, annak amit Bpogdándi képviselő érthetően és világosan közölt napirend előtti felszólalásában. Szerencsére sokan látták a tv-ben. Sokan, és meg is értették. Tudják miről van szó. Brúszel csak fokozta ezt ugyanis beszéde nevetségessé vált a kirohanás utáni bevonulást követően.
Hiába az emberek tudatát nem lehet hamis vádakkal megtéveszteni.

Bogdándi eléggé egyértelmű volt ott a teremben. Nem kell megmagyarázni! Vagy Gyurcsányt tanult? Vagy Maga a Bogdándi?

12. anonim válasz 2008.04.29. 20:23:09

A téma indítója buta, nem ismeri a helyi szervezeti és működési szabályzatot és ráadásul hazudik is.
Mondhatni gyurcsányi ideológiával próbál előnyhöz jutni.
Ez már hál' Istennek a múlté.
Ugyanis Bogdándi arról beszélt ami megtörténhet az önkormányzatokkal, mert Medgyessy idejében virágkorát élte az a típusú megfigyelés és lehallgatás amitől a képviselő féltette az önkormányzat dolgozóit.
Kettő. Brúszel szenilis emlékezőképessége miatt elfelejtette, hogy Dr. Szabó Attila volt képviselő saját egyéniségének köszönhetően ettől jóval durvábban valósággal követelte a kezében lévő iratok bemutatását a KTV-től. Szabó nem beszélte meg előre, hanem durván követelt.
Brúszel képviselő pedig jobb lenne ha behúzná a nyakát és csendben maradna, mert bődületes ökörségeket tud mondani.
Buta módok kivezényelte a maroknyi "seregét", majd visszavonult, hogy kitöltse dühét. Ez nem politikusi véna, hanem hiszti!
Bogdándi érdekes módon jobban ismeri az szmsz-t mint Brúszel. Jobban tudja mit lehet és mit nem.
Brúszel hiába okoskodik, hogy Bogdándi elfelejtette a kiegészítést elmondani, hogy az önkormányzat kérésére figyelhet meg a tritkosszolgálat. Hát kedves Brúszel képviselő, ezt eddig is megtehette volna bárki, még az önkormányzat is. Ezért nem kell rendeletet hozni. A kiegészítés csak álca, elfedése a valós munkának, annak amit Bpogdándi képviselő érthetően és világosan közölt napirend előtti felszólalásában. Szerencsére sokan látták a tv-ben. Sokan, és meg is értették. Tudják miről van szó. Brúszel csak fokozta ezt ugyanis beszéde nevetségessé vált a kirohanás utáni bevonulást követően.
Hiába az emberek tudatát nem lehet hamis vádakkal megtéveszteni.

11. Szarka Varró válasz 2008.04.29. 19:58:00
sol 2008.04.29. 12:15:36

bizonyítson szarka varró úr/hölgy??
rnott volt biztos amikor megkapta a felesége a vélelmezett utasítást? ott van vele esténként a hálószobában?
rntudja mi maga? mocskosszájú hazudozó..gyógyíthatatlan..

Maga nem szokta az ágyban este a feleségével megbeszélni a napi eseményeket? Hátat fordít és alszik? Egy házasságban ez így természetes. Az említett hölgy tényleg jelentkezett rendőrnek. Kérdezze meg tőle! Ha ennyire védi, akkor ismeri szerintem. Amikor Zombor Gábor lett a polgármester, akkor éppen arról folyt a vita, hogy a hölgy milyen funkcióval lett megbízva a hivatalban. Én elolvastam és emlékeztetőül írtam le ide. Így aztán tudja mit? Lehet, hogy a hazug Maga!

10. anonim válasz 2008.04.29. 19:44:37
mondomén 2008.04.29. 14:59:39

Túl sokat fantáziálsz barátom.

Gondolj inkább szép mellű csajokra és jó puncira.

Az jobb dolog, mint sosemvolt, lázálmos történeteken agyalni.

rnDe hát pont egy ilyen csajra gondolt a topic indítója is! Ha jól értem, amit írt...

9. mondomén válasz 2008.04.29. 14:59:39

Túl sokat fantáziálsz barátom.

Gondolj inkább szép mellű csajokra és jó puncira.

Az jobb dolog, mint sosemvolt, lázálmos történeteken agyalni.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index