- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Már nem hallgatják le Zombor Gábort!
Témaindító:
A napokban a műkerti képviselő felháborodva adott hangot nemtetszésének. Azt vette a fejébe, hogy ebben az országban minden Fideszest lehallgatnak.
Szarka Varró
2008.04.30. 08:43:46
Akkora volt az ellenállás, hogy ma reggel elkaptam az informátoromat. A HÍR IGAZ! VÖRÖSMARTINÉ RENDŐRNEK JELENTKEZETT! Csak (akármennyire is szerettem volna) csupán névazonosságról van szó. Így aztán amit a bevezetőmben leírtam az nem hazugság, nem aljasság, hanem ténybeli tévedés, amit még a törvény sem büntet. Lehet bocsánatot kérni a \"ténybeli tévedés\"-nek nevezett hazugságért, Szarka Var(r)ásért! Bizony! A közlekedésieknél is van egy Vörösmarti. Jó srác, kedvelem. Hogy a felesége alkalmas-e rendőrnek, azt nem én döntöm el, rábízom az illetékesekre. Vörösmarti Attila nem haverom. Ám ő tényleg Fideszes.
sol
2008.04.30. 08:25:10
\"Azt tudtuk, hogy Zombor Gábor sarkába állították az önkormányzatnál - mint valami két lábon járó poloskát - a Vörösmarti Attila párját.\" Akkora volt az ellenállás, hogy ma reggel elkaptam az informátoromat. A HÍR IGAZ! VÖRÖSMARTINÉ RENDŐRNEK JELENTKEZETT! Csak (akármennyire is szerettem volna) csupán névazonosságról van szó. Így aztán amit a bevezetőmben leírtam az nem hazugság, nem aljasság, hanem ténybeli tévedés, amit még a törvény sem büntet.
Szarka Varró
2008.04.29. 19:58:00
Maga nem szokta az ágyban este a feleségével megbeszélni a napi eseményeket? Hátat fordít és alszik? Egy házasságban ez így természetes. Az említett hölgy tényleg jelentkezett rendőrnek. Kérdezze meg tőle! Ha ennyire védi, akkor ismeri szerintem. Amikor Zombor Gábor lett a polgármester, akkor éppen arról folyt a vita, hogy a hölgy milyen funkcióval lett megbízva a hivatalban. Én elolvastam és emlékeztetőül írtam le ide. Így aztán tudja mit? Lehet, hogy a hazug Maga! \"Azt tudtuk, hogy Zombor Gábor sarkába állították az önkormányzatnál - mint valami két lábon járó poloskát - a Vörösmarti Attila párját.\"
anonim
2008.04.29. 20:23:09
A téma indítója buta, nem ismeri a helyi szervezeti és működési szabályzatot és ráadásul hazudik is. Bogdándi eléggé egyértelmű volt ott a teremben. Nem kell megmagyarázni! Vagy Gyurcsányt tanult? Vagy Maga a Bogdándi? A téma indítója buta, nem ismeri a helyi szervezeti és működési szabályzatot és ráadásul hazudik is.
sol
2008.04.29. 12:15:36
bizonyítson szarka varró úr/hölgy?? Maga nem szokta az ágyban este a feleségével megbeszélni a napi eseményeket? Hátat fordít és alszik? Egy házasságban ez így természetes. Az említett hölgy tényleg jelentkezett rendőrnek. Kérdezze meg tőle! Ha ennyire védi, akkor ismeri szerintem. Amikor Zombor Gábor lett a polgármester, akkor éppen arról folyt a vita, hogy a hölgy milyen funkcióval lett megbízva a hivatalban. Én elolvastam és emlékeztetőül írtam le ide. Így aztán tudja mit? Lehet, hogy a hazug Maga!
mondomén
2008.04.29. 14:59:39
Túl sokat fantáziálsz barátom.
Túl sokat fantáziálsz barátom. |
|

Akkora volt az ellenállás, hogy ma reggel elkaptam az informátoromat. A HÍR IGAZ! VÖRÖSMARTINÉ RENDŐRNEK JELENTKEZETT! Csak (akármennyire is szerettem volna) csupán névazonosságról van szó. Így aztán amit a bevezetőmben leírtam az nem hazugság, nem aljasság, hanem ténybeli tévedés, amit még a törvény sem büntet.
rn
rnEgy viszont lejön ebből az egészből. Az, hogy Vörösmartit ebben a városban még vannak, akik ki nem állhatják.
Ne haragudjon, de az, hogy ilyen arroganciával ír, és nem meghúzva magát, azt mondja, hogy elnézést- ritka nagy tahóságra utal...mert a hír nem volt igaz, mert Ön nem azt írta, hogy egy Vörösmartyné nevű ember jelentkezett rendőrnek, hanem azt,hogy ANNAK a Vörösmartynak a felesége.
rnMondja, hogy elnézést , tévedtem ,és szerintem ezt a nicket ne nagyon használja többet, mert mintha kissé lejáratódott volna.
rn