Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Egymásra borogatni az éjjeliedényt...
Témaindító:

...régi divat. Legalábbis a politikában. Azt hallottam (folyosópletykaként), hogy a rendvédelemnél, a fegyveres-erőknél nem lesz idén ruhapénz. Igaz, lassan már semmi olyan nem marad ezekben a hivatásokban, ami a pályát egy kicsit is vonzóvá tenné.

Miért érdekes ez a dolog? Mert, ha a hír igaz, akkor csakis arra tudok gondolni, hogy a jelenlegi kormányzat ezt a terhet át akarja tolni a következő kormányzatra.

Megtehetik, hiszen az érintettek csak egyet tudnak csinálni: elmenni munkaügyi perre. A munkaügyi per viszont már azzal kezdődik (nemrégiben változott), hogy a pert kezdeményező keményen jattol az államnak. Azaz ebben a ciklusban, ha valaki elmegy ezzel munkaügyi perre, az csak hasznot hoz az állami kasszába. Mivel a kifizetések nem történnek meg, így az is a kincstárban marad. Aztán nem lesz jogegységi határozat, mindenkinek egyénileg kell pereskednie, és így (vélhetően Orbán Viktor és csapata) majd fizet, mint a katonatiszt, ami lássuk be, ilyen kilátások mellett a katonatisztre nézve, lehet, hogy nem is lesz igaz! :O)

Mi következik ebből? Az, hogy a rendőrgyűlölő Orbán Viktor vagy benyeli ezt a békát, vagy már most felemeli a hangját az \\\"állampolgárverők\\\" mellett...

Asszem\\\' most hű lettem a korábbi nickemhez... :O)

db/lap 
45. Hortobágyi István válasz 2008.05.04. 09:16:59
Calvinia 2008.05.03. 14:38:36

Én ilyet életemben nem hallottam.Szerintem ilyen mondás nincs..:)

Ön a Vénuszról származik a hiedelem szerint, így nem is tudhat sokat róla... :O)

44. Calvinia válasz 2008.05.03. 14:38:36
Hortobágyi István 2008.05.02. 19:33:59

Hogy is van a mondás azzal az emberrel, aki a farkával dicsekszik? :O)

Én ilyet életemben nem hallottam.Szerintem ilyen mondás nincs..:)

43. Hortobágyi István válasz 2008.05.02. 19:33:59
balogárpi 2008.05.02. 17:43:48

Nem rossz ötlet. :) Kérdés, mit szól hozzá az asszony. Na, az lenne igazán izgalmas. Neked meg maradjon a topicolás izgalma. :)

Hogy is van a mondás azzal az emberrel, aki a farkával dicsekszik? :O)

42. komondor válasz 2008.05.02. 18:13:45
balogárpi 2008.05.02. 17:43:48

Nem rossz ötlet. :) Kérdés, mit szól hozzá az asszony. Na, az lenne igazán izgalmas. Neked meg maradjon a topicolás izgalma. :)

:):)

41. balogárpi válasz 2008.05.02. 17:43:48
Hortobágyi István 2008.05.02. 06:57:33

Nincs üldözési mániám. Nem félek senkitől. Pontosan azért vagyok itt, mert egy kis izgalmat keresek. Így a lélekbúvárt vidd Te haza az ágyadba! :O)

40. Calvinia válasz 2008.05.02. 17:35:52

Még mindig nem száradt fel..akkor folytatom..Bolyais voltam, majdnem a hősorban .Első tanítási napon egy elit származású kis bunkó végig pofátlankodott, dumált, szemtelenkedett a tanárokkal, de hangosan,kimondottan megzavarva az órákat. Utolsó óra tesi volt.A gyerek nem lankadt,folytatta, látta, nem bírnak vele a tanárok.Kovács Gergely volt a tesitanárom,egy ideig figyelte a gyereket, akinek felső fogsora HIHETETLENÜL kiállt különben,ezzel nagyon emlékeztetve egy egérre- majd jó hangosan így szólt, rámutatva: " Az a vakegér mit ugrál ott?"
A gyerek le volt forrázva.Beszüntette az ökörködést, és a TESIórákat viszonylag nem háborgatta utána.Megalázó volt ? Igen. Megérdemelte ? Naná.Eredményes volt?Kétségtelenül,mert egy kis vakegér ne tegye tönkre 29 vakegér óráját.

39. Calvinia válasz 2008.05.02. 17:21:35

Mivel látom, a pofozkodós fórum buzgó két írogatója (mindig más néven) ide is átjár, itt válaszolnék a tesitanárokat ért vádjukra. Miszerint ők olyan vadállatok.
Nos, a tesitanárok nem az emberi társadalom-különösképp a tanári faj- legagresszívabb képviselői. Más az oka annak, hogy valóban többet fegyelmeznek, és ha kell, szigorúbban. Az, hogy míg egy magyartanár órája nem LÁTVÁNYOSAN esik szét a fegyelmezetlenség hatására, hanem határozottan csökken a hatásfoka-amit utána mindenféle mással meg lehet magyarázni- addig a testnevelésóra tökéletesen "kimutatja" , ha baj van a fegyelmezéssel Ott nem lehet suttogni, hogy kéremszépen, erre méltóztasson tenni a diákúrnak a lábát, mert akkora csarnokok vannak, hogy csak az üvöltést lehet meghallani. És kész.Van, hogy csak a sípszót, a női hang nagy térben néha el is vész.Ha egy gyerek magyarórán két percig sutyorog a padtárssal, attól nem borul fel egy tornasor, nem áll le egy sorgyakorlat, de ha ezt tesiórán csinálja, akkor igen, és borulnak egymásra.Tehát a testnevelésóra az egyik legjobb indikátora például annak, hogy egy tanító tud-e fegyelmet tartani, vagy nem.
Életembe ne jöjjön elő az élmény, mikor első bemutató tesiórámon otthon hagytam a sípot,és a tanár-hogy el ne felejtsem- nem adta ide a sajátját. Ez csak az tudja, aki ilyet átélt. Na, utána magyarórára is vittem a sípot.

38. Calvinia válasz 2008.05.02. 16:31:30
anonim 2008.05.02. 10:48:46

Szerintem meg egy bunkó!

Igazán nem akarom megzavarni az önkifejezésben, de ilyen hozzászólásra nem sajnálja az ujjait koptatni?Már csak mert se érv , se szellem, se tény,csak a puszta indulat...az ilyenek szoktak pofozkodni...

37. anonim válasz 2008.05.02. 10:48:46
Hortobágyi István 2008.04.24. 10:39:51

Egy iskolaigazgató, aki kézbe vette egy képviselő neveletlen gyermekét...

Szerintem meg egy bunkó!

35. Hortobágyi István válasz 2008.05.02. 06:57:33
balogárpi 2008.05.01. 12:12:58

Folytatom: Az általad említett topicban csak a 105.-t jegyzem (Wittner - Havas). Azzal mi bajod?
rn(Neked tényleg üldözési mániád van?! Tudok egy nagyon jó pszichiátert, anyósomat ő kezelte. Teljesen rendbejött.)

Nincs üldözési mániám. Nem félek senkitől. Pontosan azért vagyok itt, mert egy kis izgalmat keresek. Így a lélekbúvárt vidd Te haza az ágyadba! :O)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index