- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Egymásra borogatni az éjjeliedényt...
Témaindító:
...régi divat. Legalábbis a politikában. Azt hallottam (folyosópletykaként), hogy a rendvédelemnél, a fegyveres-erőknél nem lesz idén ruhapénz. Igaz, lassan már semmi olyan nem marad ezekben a hivatásokban, ami a pályát egy kicsit is vonzóvá tenné.
Hortobágyi István
2008.05.02. 19:33:59
Hogy is van a mondás azzal az emberrel, aki a farkával dicsekszik? :O) Én ilyet életemben nem hallottam.Szerintem ilyen mondás nincs..:)
balogárpi
2008.05.02. 17:43:48
Nem rossz ötlet. :) Kérdés, mit szól hozzá az asszony. Na, az lenne igazán izgalmas. Neked meg maradjon a topicolás izgalma. :) Hogy is van a mondás azzal az emberrel, aki a farkával dicsekszik? :O)
balogárpi
2008.05.02. 17:43:48
Nem rossz ötlet. :) Kérdés, mit szól hozzá az asszony. Na, az lenne igazán izgalmas. Neked meg maradjon a topicolás izgalma. :) :):)
Hortobágyi István
2008.05.02. 06:57:33
Nincs üldözési mániám. Nem félek senkitől. Pontosan azért vagyok itt, mert egy kis izgalmat keresek. Így a lélekbúvárt vidd Te haza az ágyadba! :O) Nem rossz ötlet. :) Kérdés, mit szól hozzá az asszony. Na, az lenne igazán izgalmas. Neked meg maradjon a topicolás izgalma. :) Még mindig nem száradt fel..akkor folytatom..Bolyais voltam, majdnem a hősorban .Első tanítási napon egy elit származású kis bunkó végig pofátlankodott, dumált, szemtelenkedett a tanárokkal, de hangosan,kimondottan megzavarva az órákat. Utolsó óra tesi volt.A gyerek nem lankadt,folytatta, látta, nem bírnak vele a tanárok.Kovács Gergely volt a tesitanárom,egy ideig figyelte a gyereket, akinek felső fogsora HIHETETLENÜL kiállt különben,ezzel nagyon emlékeztetve egy egérre- majd jó hangosan így szólt, rámutatva: " Az a vakegér mit ugrál ott?" Mivel látom, a pofozkodós fórum buzgó két írogatója (mindig más néven) ide is átjár, itt válaszolnék a tesitanárokat ért vádjukra. Miszerint ők olyan vadállatok.
anonim
2008.05.02. 10:48:46
Szerintem meg egy bunkó! Igazán nem akarom megzavarni az önkifejezésben, de ilyen hozzászólásra nem sajnálja az ujjait koptatni?Már csak mert se érv , se szellem, se tény,csak a puszta indulat...az ilyenek szoktak pofozkodni...
Hortobágyi István
2008.04.24. 10:39:51
Egy iskolaigazgató, aki kézbe vette egy képviselő neveletlen gyermekét... Szerintem meg egy bunkó!
balogárpi
2008.05.01. 12:12:58
Folytatom: Az általad említett topicban csak a 105.-t jegyzem (Wittner - Havas). Azzal mi bajod? Nincs üldözési mániám. Nem félek senkitől. Pontosan azért vagyok itt, mert egy kis izgalmat keresek. Így a lélekbúvárt vidd Te haza az ágyadba! :O) |
|

Én ilyet életemben nem hallottam.Szerintem ilyen mondás nincs..:)
Ön a Vénuszról származik a hiedelem szerint, így nem is tudhat sokat róla... :O)