Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Gyűlölet beszéd Orbán Viktor szerint
Témaindító: Pelikán

A Fidesz szóvivője szerint Orbán Viktor a baloldal gyűlöletpolitikája kapcsán említette Hitler Mein Kampf-ját a Fidesz szombati kongresszusának zárt ülésén. Szijjártó Péter kifejtette: a Hitler-idézet az egyik politikai napilap egyik múlt heti cikkében jelent meg. Szerinte Orbán erre a cikkre hivatkozott beszédében. Orbán Viktor valóban beszélt arról a Fidesz szombati kongresszusának zárt ülésén, hogy Magyarországon jelen van a gyűlölet politikája, a baloldal politikájának egyik eszköze az, hogy gyűlöletet kelt és tart fenn a politikai vetélytársával szemben - értelmezte újságírók előtt Orbán Viktor Fidesz-elnök szavait a párt szóvivője. Szijjártó Péter azt állította: Orbán Viktor egy cikkre hivatkozott akkor, amikor azt mondta, Magyarországon sajnálatos módon jelen van a gyűlöletpolitika. Elmondta, hogy az egyik politikai napilapban az elmúlt héten jelent meg egy írás a magyar politikai helyzetről, s ebben volt egy idézet Hitler Mein Kampf-jából. A hírszerző.hu-n megjelent információk szerint a Fidesz elnöke a zárt ülésen azt mondta: "Kedves barátaim, hogy megvilágítsam Nektek az MSZP politikáját, a legjobb, ha a következő idézetet hozom elő a Mein Kampf-ból: a gyűlölet a legalapvetőbb emberi érzés, a gyűlöletre kell alapozni a politikát, és a gyűlölettel kell megsemmisíteni az ellenséget". NÉPSZAVA Online Vélemény: Még jó, hogy itt a fórumon rengeteg mszp-s gyűlöletbeszédet olvasok. Vagy nem? Ez a mondat a Main Kampf-ban nem szerepel ha jól emlékszem. Nem tanultak a hibából, ugyan azt folytatják, mint a választásokon - így veszteni fognak az ősszel is. Ez csak az mszp-nek kedvez. Valaki rájöhetne a fideszből, OV erre már nem képes, mivel egy elég kuszán magyarázkodó tisztújító kongresszus után bizalmat szavaztak neki aki mindenért felelős. A fidesz gátja OV. A Gátőr

db/lap 
17. anonim válasz 2009.04.24. 17:37:05
Kelgyo 2006.08.14. 16:15:16

Hát, a tendencia jellemző. Orbán a Mein Kampfot idézi, egy csúcsfej meg is ideológizálja, innen már csak egy lépés, hogy nem Orbán beszédét fogják megideológizálni, hanem a Mein Kampfot....
Akkor lesz majd jó világ....

..meg kutyából szalámi !!

16. anonim válasz 2009.04.24. 16:43:28

Borral locsolják Orbán szobrát
20... április 24. 16:16

Lehet ,hogy megéljük ?? :)

15. plc válasz 2009.04.24. 10:50:26
Kelgyo 2006.08.14. 16:17:38

Basszus most én is le leszek fasisztázva....

Attól, hogy elolvasod, de nem akarsz a szerint élni, még nem vagy fasiszta. Én elolvastam a Bibliát, de nem vagyok hívő keresztény, elolvastam a Koránt és nem vagyok iszlám hitű és sok mindent elolvastam, mert érdekelt, de nem élek az olvasottak szerint.

14. Anoním válasz 2009.04.23. 09:59:54

Értem már miért így politizál a fidesz!

13. Kelgyo válasz 2006.08.14. 16:17:38

Basszus most én is le leszek fasisztázva....

12. Kelgyo válasz 2006.08.14. 16:16:48

Azért azt jó érzés tudni, hogy a FIDESz legalább a Mein Kampfot olvassa.

11. Kelgyo válasz 2006.08.14. 16:15:16

Hát, a tendencia jellemző. Orbán a Mein Kampfot idézi, egy csúcsfej meg is ideológizálja, innen már csak egy lépés, hogy nem Orbán beszédét fogják megideológizálni, hanem a Mein Kampfot....
Akkor lesz majd jó világ....

10. adamikzoli válasz 2006.05.24. 10:47:39
anonim 2006.05.24. 10:15:25

Hát kedves adamikzoli, ez elég gyenge kis eresztés!
Úgy tűnik, elkezdett valamit, aztán menet közben lovat váltott, majd megint és a végére már el is felejtette, hogy mire reagál. Így azután a "gyűlöletkeltés, mint csodafegyver" c.tanulmányra való érdemi cáfolatra már nem maradt energiája. Pedig a tavaszi kampány (sajnos, egyértelműen a szoci, na megengedem, egy kevéske szadi beütéssel)egyes elemeiben jócskán tartalmazott elemzésre érdemes tárgyi bizonyítékokat. Ne mondja, hogy nem tud róla!

nem váltottam semmiféle lovat,hiszen elég következetesen igyekszem leírni azokat az adatokat,tényeket amelyek azt mutatják be hogy bizony(sajnos) a gyűlölködés a jobboldal sajátja.Kértem is hogy tán kéne valakinek jobbról reagálni arra hogy együtt kéne tenni a dolgunkat.Ez nem sikerül,mert.....Hiába, kutyából nem lesz szalámi.

9. anonim válasz 2006.05.24. 10:15:25
adamikzoli 2006.05.24. 08:36:33

Ilyen alapon az a gyanús ami nem gyanús következtetésig is el lehet jutni!Ugye gátőr? Szóval van azért még más út is , hogy eligazodjál az élet dolgaiban.Nézd meg ki mit tesz, mert a szöveg az egy dolog a tett egészen más. Tudod a németek pl. azért ismerik el Horn Gyulát, mert annak idején meg merte tenni, hogy megnyitotta a határokat és ezek a "hülye" németek nem ugranak a ködbe vesző pufajkás történetekre, meg az olyan tanúvallomásra aki úgy "azonosított" ötven év távlatából, hogy "emlékszem a hangjára".Még evvel se lenne baj ha valamelyik tisztelt jobbos beírónak nem lenne kézremegése a billentyűzetnél amikor olyasmit fogalmaz és ír be , hogy a magyar érdekekben együtt működök a demokratikusan megválasztott kormánnyal.Olyan nehéz ez ősmagyarjaim?

Hát kedves adamikzoli, ez elég gyenge kis eresztés!
Úgy tűnik, elkezdett valamit, aztán menet közben lovat váltott, majd megint és a végére már el is felejtette, hogy mire reagál. Így azután a "gyűlöletkeltés, mint csodafegyver" c.tanulmányra való érdemi cáfolatra már nem maradt energiája. Pedig a tavaszi kampány (sajnos, egyértelműen a szoci, na megengedem, egy kevéske szadi beütéssel)egyes elemeiben jócskán tartalmazott elemzésre érdemes tárgyi bizonyítékokat. Ne mondja, hogy nem tud róla!

8. adamikzoli válasz 2006.05.24. 08:36:33
anonim 2006.05.23. 23:48:12

Mottó:
Vádold meg ellenséged azzal, amit te akarsz elkövetni s amíg ő magyarázkodik, addig te nyugodtan tevékenykedhetsz.
( agitpropos tézis a "létező szocializmus" egyik brossúrájából, egyesek szerint magától a nagy Lenintől származik )

Ilyen alapon az a gyanús ami nem gyanús következtetésig is el lehet jutni!Ugye gátőr? Szóval van azért még más út is , hogy eligazodjál az élet dolgaiban.Nézd meg ki mit tesz, mert a szöveg az egy dolog a tett egészen más. Tudod a németek pl. azért ismerik el Horn Gyulát, mert annak idején meg merte tenni, hogy megnyitotta a határokat és ezek a "hülye" németek nem ugranak a ködbe vesző pufajkás történetekre, meg az olyan tanúvallomásra aki úgy "azonosított" ötven év távlatából, hogy "emlékszem a hangjára".Még evvel se lenne baj ha valamelyik tisztelt jobbos beírónak nem lenne kézremegése a billentyűzetnél amikor olyasmit fogalmaz és ír be , hogy a magyar érdekekben együtt működök a demokratikusan megválasztott kormánnyal.Olyan nehéz ez ősmagyarjaim?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index