- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Gyűlölet beszéd Orbán Viktor szerint
Témaindító: Pelikán
A Fidesz szóvivője szerint Orbán Viktor a baloldal gyűlöletpolitikája kapcsán említette Hitler Mein Kampf-ját a Fidesz szombati kongresszusának zárt ülésén. Szijjártó Péter kifejtette: a Hitler-idézet az egyik politikai napilap egyik múlt heti cikkében jelent meg. Szerinte Orbán erre a cikkre hivatkozott beszédében. Orbán Viktor valóban beszélt arról a Fidesz szombati kongresszusának zárt ülésén, hogy Magyarországon jelen van a gyűlölet politikája, a baloldal politikájának egyik eszköze az, hogy gyűlöletet kelt és tart fenn a politikai vetélytársával szemben - értelmezte újságírók előtt Orbán Viktor Fidesz-elnök szavait a párt szóvivője. Szijjártó Péter azt állította: Orbán Viktor egy cikkre hivatkozott akkor, amikor azt mondta, Magyarországon sajnálatos módon jelen van a gyűlöletpolitika. Elmondta, hogy az egyik politikai napilapban az elmúlt héten jelent meg egy írás a magyar politikai helyzetről, s ebben volt egy idézet Hitler Mein Kampf-jából. A hírszerző.hu-n megjelent információk szerint a Fidesz elnöke a zárt ülésen azt mondta: "Kedves barátaim, hogy megvilágítsam Nektek az MSZP politikáját, a legjobb, ha a következő idézetet hozom elő a Mein Kampf-ból: a gyűlölet a legalapvetőbb emberi érzés, a gyűlöletre kell alapozni a politikát, és a gyűlölettel kell megsemmisíteni az ellenséget". NÉPSZAVA Online Vélemény: Még jó, hogy itt a fórumon rengeteg mszp-s gyűlöletbeszédet olvasok. Vagy nem? Ez a mondat a Main Kampf-ban nem szerepel ha jól emlékszem. Nem tanultak a hibából, ugyan azt folytatják, mint a választásokon - így veszteni fognak az ősszel is. Ez csak az mszp-nek kedvez. Valaki rájöhetne a fideszből, OV erre már nem képes, mivel egy elég kuszán magyarázkodó tisztújító kongresszus után bizalmat szavaztak neki aki mindenért felelős. A fidesz gátja OV. A Gátőr Borral locsolják Orbán szobrát
Kelgyo
2006.08.14. 16:17:38
Basszus most én is le leszek fasisztázva.... Attól, hogy elolvasod, de nem akarsz a szerint élni, még nem vagy fasiszta. Én elolvastam a Bibliát, de nem vagyok hívő keresztény, elolvastam a Koránt és nem vagyok iszlám hitű és sok mindent elolvastam, mert érdekelt, de nem élek az olvasottak szerint. Értem már miért így politizál a fidesz! Basszus most én is le leszek fasisztázva.... Azért azt jó érzés tudni, hogy a FIDESz legalább a Mein Kampfot olvassa. Hát, a tendencia jellemző. Orbán a Mein Kampfot idézi, egy csúcsfej meg is ideológizálja, innen már csak egy lépés, hogy nem Orbán beszédét fogják megideológizálni, hanem a Mein Kampfot....
anonim
2006.05.24. 10:15:25
Hát kedves adamikzoli, ez elég gyenge kis eresztés! nem váltottam semmiféle lovat,hiszen elég következetesen igyekszem leírni azokat az adatokat,tényeket amelyek azt mutatják be hogy bizony(sajnos) a gyűlölködés a jobboldal sajátja.Kértem is hogy tán kéne valakinek jobbról reagálni arra hogy együtt kéne tenni a dolgunkat.Ez nem sikerül,mert.....Hiába, kutyából nem lesz szalámi.
adamikzoli
2006.05.24. 08:36:33
Ilyen alapon az a gyanús ami nem gyanús következtetésig is el lehet jutni!Ugye gátőr? Szóval van azért még más út is , hogy eligazodjál az élet dolgaiban.Nézd meg ki mit tesz, mert a szöveg az egy dolog a tett egészen más. Tudod a németek pl. azért ismerik el Horn Gyulát, mert annak idején meg merte tenni, hogy megnyitotta a határokat és ezek a "hülye" németek nem ugranak a ködbe vesző pufajkás történetekre, meg az olyan tanúvallomásra aki úgy "azonosított" ötven év távlatából, hogy "emlékszem a hangjára".Még evvel se lenne baj ha valamelyik tisztelt jobbos beírónak nem lenne kézremegése a billentyűzetnél amikor olyasmit fogalmaz és ír be , hogy a magyar érdekekben együtt működök a demokratikusan megválasztott kormánnyal.Olyan nehéz ez ősmagyarjaim? Hát kedves adamikzoli, ez elég gyenge kis eresztés!
anonim
2006.05.23. 23:48:12
Mottó: Ilyen alapon az a gyanús ami nem gyanús következtetésig is el lehet jutni!Ugye gátőr? Szóval van azért még más út is , hogy eligazodjál az élet dolgaiban.Nézd meg ki mit tesz, mert a szöveg az egy dolog a tett egészen más. Tudod a németek pl. azért ismerik el Horn Gyulát, mert annak idején meg merte tenni, hogy megnyitotta a határokat és ezek a "hülye" németek nem ugranak a ködbe vesző pufajkás történetekre, meg az olyan tanúvallomásra aki úgy "azonosított" ötven év távlatából, hogy "emlékszem a hangjára".Még evvel se lenne baj ha valamelyik tisztelt jobbos beírónak nem lenne kézremegése a billentyűzetnél amikor olyasmit fogalmaz és ír be , hogy a magyar érdekekben együtt működök a demokratikusan megválasztott kormánnyal.Olyan nehéz ez ősmagyarjaim? |
|

Hát, a tendencia jellemző. Orbán a Mein Kampfot idézi, egy csúcsfej meg is ideológizálja, innen már csak egy lépés, hogy nem Orbán beszédét fogják megideológizálni, hanem a Mein Kampfot....
Akkor lesz majd jó világ....
..meg kutyából szalámi !!