Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Sólyom – parlament 1:3
Témaindító:

Ezt a meccset is elvesztette a Köztársasági Elnök. Most, úgy 3:1 környékén állhat a meccs. Ez már röhejes. Sólyom erőlködik ezzel a nem mondom meg, nem egyeztetek taktikával, aztán folyamatosan vereséget szenved. Hány jelöltet akar még megaláztatni? Értem én, hogy keménynek akar látszani, de ez már nem az. Lassan elfogynak a jelölni valók. El kéne ezen gondolkodni Elnök Úr!

db/lap 
9. anonim válasz 2008.04.17. 11:40:10
Pelikán 2008.04.16. 01:01:46

Ezt a meccset is elvesztette a Köztársasági Elnök. Most, úgy 3:1 környékén állhat a meccs. Ez már röhejes. Sólyom erőlködik ezzel a nem mondom meg, nem egyeztetek taktikával, aztán folyamatosan vereséget szenved. Hány jelöltet akar még megaláztatni? Értem én, hogy keménynek akar látszani, de ez már nem az. Lassan elfogynak a jelölni valók. El kéne ezen gondolkodni Elnök Úr!

A helyes eredmény: 3:0 !
rnLehet még 5:0 is, ha az elnök úr nem veszi tudomásul, hogy a jelölés joga nem zárja ki az azokkal való egyeztetést, akiké a DÖNTÉS joga.
rnAz efféle viselkedésre mondják felénk, hogy \"aki hülye, haljon meg\".

8. balogárpi válasz 2008.04.17. 09:24:16
plc 2008.04.17. 08:15:15

Szerinted az az államelnök, akinek a jelöltjeit harmadszorra is leszavazza a parlament, az a tapasztalaton kívül mit nyert? Igaz, nem írja elő senmi az egyeztetést, de ha logikusan gondolkodik, akkor legalább a két legerősebb párttal leül tárgyalni. Így mindig lesz olyan aki nemmel szavaz és az egész röhejbe fullad.

Hiszen cirkusz az egész Parlament!
rnNem is lehet más, hiszen kupola van rajta! :)

7. plc válasz 2008.04.17. 08:15:15
anonim 2008.04.16. 21:26:09

Sólyom a logikus és felelős cselekvést kéri számon a pártokon. Joggal. Épp ezért ezekben a meccsekben nem a pártok nyertek eddig, hanem ő.

Szerinted az az államelnök, akinek a jelöltjeit harmadszorra is leszavazza a parlament, az a tapasztalaton kívül mit nyert? Igaz, nem írja elő senmi az egyeztetést, de ha logikusan gondolkodik, akkor legalább a két legerősebb párttal leül tárgyalni. Így mindig lesz olyan aki nemmel szavaz és az egész röhejbe fullad.

6. Pelikán válasz 2008.04.16. 23:26:54
anonim 2008.04.16. 21:26:09

Sólyom a logikus és felelős cselekvést kéri számon a pártokon. Joggal. Épp ezért ezekben a meccsekben nem a pártok nyertek eddig, hanem ő.

Lehet, hogy ő nyert, a jelöltek meg veszítettek. Jó, hogy ilyen erkölcsi magasságokban van az elnök, de ettől még nem lesznek ombutsmanok. Teljes győzelem.
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

5. anonim válasz 2008.04.16. 21:26:09
Pelikán 2008.04.16. 21:23:09

Azt tudjuk, hogy ki szavazott nemmel? Sólyomnak már a megválasztása is nevetséges volt. Most ezzel meg teljesen lejáratják egymást. Habár már nem nagyon van mit lejáratni.
rn
rnMeccselnek. Sólyom beszól a kormánynak, meg a pártoknak, azok meg így szólnak vissza neki. Hát ennyi.
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

4. Pelikán válasz 2008.04.16. 21:23:09
komondor 2008.04.16. 12:30:57

Nincs előírva neki egyeztetési kötelezettség.
rnEttől függetlenül előzetesen tájékoztatta jelöltjeiről a pártokat, de senki nem ellenezte őket! Ez talán korrekt?
rnNem értem a nemmel szavazókat! Biztosan bennem van a hiba. :)

Azt tudjuk, hogy ki szavazott nemmel? Sólyomnak már a megválasztása is nevetséges volt. Most ezzel meg teljesen lejáratják egymást. Habár már nem nagyon van mit lejáratni.
rn
rnMeccselnek. Sólyom beszól a kormánynak, meg a pártoknak, azok meg így szólnak vissza neki. Hát ennyi.
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

3. komondor válasz 2008.04.16. 12:30:57
plc 2008.04.16. 07:38:29

Úgy gondolja az elnök úr, hogy még mindig az alkotmánybíróság elnöke és nem kell senkit megkérdeznie döntés előtt???? Röhejes, hogy ő emlegeti a a pártok felelősségét, de ő nem akar előzetesen egyeztetni. Vajon miért?

Nincs előírva neki egyeztetési kötelezettség.
rnEttől függetlenül előzetesen tájékoztatta jelöltjeiről a pártokat, de senki nem ellenezte őket! Ez talán korrekt?
rnNem értem a nemmel szavazókat! Biztosan bennem van a hiba. :)

2. plc válasz 2008.04.16. 07:38:29

Úgy gondolja az elnök úr, hogy még mindig az alkotmánybíróság elnöke és nem kell senkit megkérdeznie döntés előtt???? Röhejes, hogy ő emlegeti a a pártok felelősségét, de ő nem akar előzetesen egyeztetni. Vajon miért?

1. Pelikán válasz 2008.04.16. 01:01:46

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index