- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Sólyom – parlament 1:3
Témaindító:
Ezt a meccset is elvesztette a Köztársasági Elnök. Most, úgy 3:1 környékén állhat a meccs. Ez már röhejes. Sólyom erőlködik ezzel a nem mondom meg, nem egyeztetek taktikával, aztán folyamatosan vereséget szenved. Hány jelöltet akar még megaláztatni? Értem én, hogy keménynek akar látszani, de ez már nem az. Lassan elfogynak a jelölni valók. El kéne ezen gondolkodni Elnök Úr!
plc
2008.04.17. 08:15:15
Szerinted az az államelnök, akinek a jelöltjeit harmadszorra is leszavazza a parlament, az a tapasztalaton kívül mit nyert? Igaz, nem írja elő senmi az egyeztetést, de ha logikusan gondolkodik, akkor legalább a két legerősebb párttal leül tárgyalni. Így mindig lesz olyan aki nemmel szavaz és az egész röhejbe fullad. Hiszen cirkusz az egész Parlament!
anonim
2008.04.16. 21:26:09
Sólyom a logikus és felelős cselekvést kéri számon a pártokon. Joggal. Épp ezért ezekben a meccsekben nem a pártok nyertek eddig, hanem ő. Szerinted az az államelnök, akinek a jelöltjeit harmadszorra is leszavazza a parlament, az a tapasztalaton kívül mit nyert? Igaz, nem írja elő senmi az egyeztetést, de ha logikusan gondolkodik, akkor legalább a két legerősebb párttal leül tárgyalni. Így mindig lesz olyan aki nemmel szavaz és az egész röhejbe fullad.
anonim
2008.04.16. 21:26:09
Sólyom a logikus és felelős cselekvést kéri számon a pártokon. Joggal. Épp ezért ezekben a meccsekben nem a pártok nyertek eddig, hanem ő. Lehet, hogy ő nyert, a jelöltek meg veszítettek. Jó, hogy ilyen erkölcsi magasságokban van az elnök, de ettől még nem lesznek ombutsmanok. Teljes győzelem.
Pelikán
2008.04.16. 21:23:09
Azt tudjuk, hogy ki szavazott nemmel? Sólyomnak már a megválasztása is nevetséges volt. Most ezzel meg teljesen lejáratják egymást. Habár már nem nagyon van mit lejáratni. Sólyom a logikus és felelős cselekvést kéri számon a pártokon. Joggal. Épp ezért ezekben a meccsekben nem a pártok nyertek eddig, hanem ő.
komondor
2008.04.16. 12:30:57
Nincs előírva neki egyeztetési kötelezettség. Azt tudjuk, hogy ki szavazott nemmel? Sólyomnak már a megválasztása is nevetséges volt. Most ezzel meg teljesen lejáratják egymást. Habár már nem nagyon van mit lejáratni.
plc
2008.04.16. 07:38:29
Úgy gondolja az elnök úr, hogy még mindig az alkotmánybíróság elnöke és nem kell senkit megkérdeznie döntés előtt???? Röhejes, hogy ő emlegeti a a pártok felelősségét, de ő nem akar előzetesen egyeztetni. Vajon miért? Nincs előírva neki egyeztetési kötelezettség. Úgy gondolja az elnök úr, hogy még mindig az alkotmánybíróság elnöke és nem kell senkit megkérdeznie döntés előtt???? Röhejes, hogy ő emlegeti a a pártok felelősségét, de ő nem akar előzetesen egyeztetni. Vajon miért? Ezt a meccset is elvesztette a Köztársasági Elnök. Most, úgy 3:1 környékén állhat a meccs. Ez már röhejes. Sólyom erőlködik ezzel a nem mondom meg, nem egyeztetek taktikával, aztán folyamatosan vereséget szenved. Hány jelöltet akar még megaláztatni? Értem én, hogy keménynek akar látszani, de ez már nem az. Lassan elfogynak a jelölni valók. El kéne ezen gondolkodni Elnök Úr! |
|

Ezt a meccset is elvesztette a Köztársasági Elnök. Most, úgy 3:1 környékén állhat a meccs. Ez már röhejes. Sólyom erőlködik ezzel a nem mondom meg, nem egyeztetek taktikával, aztán folyamatosan vereséget szenved. Hány jelöltet akar még megaláztatni? Értem én, hogy keménynek akar látszani, de ez már nem az. Lassan elfogynak a jelölni valók. El kéne ezen gondolkodni Elnök Úr!
A helyes eredmény: 3:0 !
rnLehet még 5:0 is, ha az elnök úr nem veszi tudomásul, hogy a jelölés joga nem zárja ki az azokkal való egyeztetést, akiké a DÖNTÉS joga.
rnAz efféle viselkedésre mondják felénk, hogy \"aki hülye, haljon meg\".