- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kezdeményezzünk népszavazást? :O)
Témaindító:
Én úgy gondolom, ha itt mindenki kezdeményezhet népszavazást, akkor én lennék a következő.
anonim
2008.04.13. 19:55:55
A számháborúzás, mint utaltam rá, Pelikán et. kedvenc időtöltése, én nem óhajtom fillérre kiszámolni, hogy mennyi az \"átlag\", de az interneten minden számadat megtalálható. Én arról a költségtérítésről tettem említést, amit számla, vagybármilyen bizonylat, igazolás nélkül kapnak képviselőink. Ilyenről a \"közszolgák\" nem is álmodozhatnak. Ez sok képviselőnél évi 3-4 milliót is elérhet.
plc
2008.04.13. 19:35:58
Egy pár szót nem vettél észre -talán felületességből. A számháborúzás, mint utaltam rá, Pelikán et. kedvenc időtöltése, én nem óhajtom fillérre kiszámolni, hogy mennyi az \"átlag\", de az interneten minden számadat megtalálható.
anonim
2008.04.12. 16:23:34
Azon túl, hogy a felvetésed mérhetetlen demagógiájánál csk a tömény rosszindulata a nagyobb, lőttél egy jókora bakot is, Tetű! Egy pár szót nem vettél észre -talán felületességből.
Hortobágyi István
2008.04.12. 20:42:49
Butaság? Tán a Te pénztárcádat is érinti a dolog? :O) Szar ügy... Megér egy próbát. Akkor majd nem tud az ellenzék kisebb parlamentet ígérni és utána azt leszavazni, mint tette nemrég. Nem hazudnak ám! csak reggel, délben és este... :O) Sumákolsz már, Tetű!
anonim
2008.04.12. 17:17:16
Tisztelt topicknyitó! Butaság? Tán a Te pénztárcádat is érinti a dolog? :O) Szar ügy... Megér egy próbát. Akkor majd nem tud az ellenzék kisebb parlamentet ígérni és utána azt leszavazni, mint tette nemrég. Nem hazudnak ám! csak reggel, délben és este... :O)
Hortobágyi István
2008.04.11. 07:14:54
Én úgy gondolom, ha itt mindenki kezdeményezhet népszavazást, akkor én lennék a következő. Akkor fizesse be 4 milliárdot, és mehet.Talán pogi és üditő is lesz.Ennyiből kifussa.
Hortobágyi István
2008.04.11. 07:14:54
Én úgy gondolom, ha itt mindenki kezdeményezhet népszavazást, akkor én lennék a következő. Akkor fizesse be 4 milliárdot, és mehet.Talán pogi és üditő is lesz.Ennyiből kifussa. Témaindító! Tisztelt topicknyitó! |
|

A számháborúzás, mint utaltam rá, Pelikán et. kedvenc időtöltése, én nem óhajtom fillérre kiszámolni, hogy mennyi az \"átlag\", de az interneten minden számadat megtalálható.
rnAz biztos, hogy ma egy mezei képviselő, akinek nincs máshonnan (pl. polgármesterségből kifolyóan) 5-600 ezer forint pluszjövedelme, az a bizottsági pótlékkal és a költségtérítéssel együtt sem keres 750 ezer forintot havonta.
rnCsak úgy mellékesen: az államigazgatásban(!) a köztisztviselői átlagfizetés fölül van a 400 ezer fotinton havonta és ott is van költségtérítés. Sőt 13. havi fizetést,ruhapénzt, prémiumot, estenként külön jutalmat is kapnak. Ezek a juttatások a képviselők esetében teljesen ki vannak zárva.
rnÚgyhogy azt hiszem, Tetű nagyszerű javaslatát mindannyian kitörő örömmel fogadnák.
Csak nem hiányzom anonim?
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr