Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

egyoldalúság, pártoskodás
Témaindító: Lajos

Tegnap indult fórumtéma Bács-Kiskun megye hozta a formáját címmel. Meg szerettem volna nézni a hozzászólásokat, de sajnos nem találom a témát a honlapon. Nem értem, hogy miért vették le, pedig csak egy napja volt fönt. Persze gondolom a szerkesztőség számára szalonképtelen, ha szegény barátaik nem tudják megvédeni magukat egy esetleges kibontakozó vitában. Szerintetek mi az oka, hogy ennyire elfogult ez az oldal szoclib irányban? Ez pusztán pénzkérdés, vagy más is? Tud valaki egy olyan kecskeméti portált, akár kezdeti stádiumban lévőt is, ami nem ennyire egyoldalú?

db/lap 
2. Rubin Hood válasz 2006.04.26. 12:04:14

Azt hiszem Lajos most harapott a saját farkába. Kiveri a szemed öcsisajt! Előbb keress, utána vádaskodj!

1. okoska válasz 2006.04.25. 08:53:11

Nem fórumtéma, hanem cikk: http://hirosindex.hu/politika/formahozas/. Persze hozzá lehet szólni. Még mindig ha jól látom...

Nem értem minek a vádaskodás. Szerinted mi az oka, hogy ennyire bénák egyesek? Ez pusztán pénzkérdés, vagy más is? Tud valaki egy olyan kecskeméti polgárt, akár kezdeti stádiumban lévőt is, ami nem ennyire egyoldalú? :-)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index