- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Átverhetőek-e a magyarok? 2008.04.02.
Témaindító:
Koalíciós válság az MSZP és az SZDSZ között? Parlamenti ordibálás egymásra?
plc
2008.04.10. 08:02:32
Aki velem nincs, ellenem van, és aki velem nem gyűjt, az tékozol.\" Ez is igaz. Sőt, utána néztem a dolgoknak 56 körül. Anonimnak igaza van, abban tévedtem, hogy ez Rákosi szlogen volt, mármint aki nincs velünk, az ellenünk van. Az aki nincs ellenünk, az velünk van eredetileg nem Kádártól származik, csupán annyira megtetszett neki, hogy átvette és az én emlékeimben is így élt. Most, megint tanultam valamit, mit a jó pap. Gyurcsány folyamatosan átveri a népet, sőt az MSZP-s kommunistákat is!
Pelikán
2008.04.10. 01:16:07
Vedd elő a történelem könyvet okoska és megtudod, hogy ki mit mondott és mikor. Aki velem nincs, ellenem van, és aki velem nem gyűjt, az tékozol.\"
anonim
2008.04.09. 20:21:07
Azt, hogy \"aki nincs velünk, az ellenünk van\" NEM Kádár mondta, hanem Rákosi. Vedd elő a történelem könyvet okoska és megtudod, hogy ki mit mondott és mikor. A rendszer megint összekeveri a válaszokat nem oda teszi ahova én írtam.
anonim
2008.04.09. 20:21:07
Azt, hogy \"aki nincs velünk, az ellenünk van\" NEM Kádár mondta, hanem Rákosi. Még valami. Azt írod, hogy a \"nép leváltotta\". Ez a saját gondolatod, vagy csak előveszed OV szavait. Ha jól emlékszem, akkor népszavazás volt, nem választás. Az emberek - bármit is szövegeltek - arról a három kérdésről szavaztak. Akkor váltja le a nép, ha válsztások lesznek. Hiába emlegeti OV és Semlyén hogy nem legitim a kormány. Amíg nem lesznek új választások, a jelenleg érvényes törvények szerint legitim a kormány. Ne menjünk a népmesék és a dakota közmondások világába, maradjunk a tényeknél.
anonim
2008.04.09. 17:09:40
Arra nem gondolsz, ami tény: a kormánynak elfogyott a parlamenti többsége. A nép rég leváltotta, most már a parlamentben is kisebbségbe került. Akkor mit akarnak? Csaba László professzor szerint a kisebbségi kormányzás csak vegetálást hoz. Kinek jó ez? Itt is leírom. Az a kisebbség azt jelenti, hogy az MSZP-nek 188 képviselője van a parlamentben. Ha a fideszből mindenki ott van a szavazásokon, de akár az szdsz-ből, akár az mdf-ből összesen 7 fő az mszp mellett szavaz, akkor a törvényt megszavazták. Más a helyzet, he nincs ott minden fideszes a szavazáskor. Attól, hogy az szdsz kilépett, a fidesz még nincs többségben. Tanuljatok meg számolni, ha már nagy vezéretek és a csapata nem tud.
Pelikán
2008.04.07. 00:36:04
Hmmm! Azt, hogy \"aki nincs velünk, az ellenünk van\" NEM Kádár mondta, hanem Rákosi.
plc
2008.04.07. 07:59:16
Arra nem gondolsz, hogy őt 2010-ig választották meg. Szeretné kitölteni ezt az időt. Szdsz -el vagy nélküle. Legkésőbb decemberben - költségvetési vita, szavazás - úgyis kiderül, tud -e a kisebbségi kormányzás működni. Ha nbem szavazza meg a parlament a költségvetést, akkor vége. Jöhet az előrehozott választás. Addig mindenki várakozhat. Te is. Arra nem gondolsz, ami tény: a kormánynak elfogyott a parlamenti többsége. A nép rég leváltotta, most már a parlamentben is kisebbségbe került. Akkor mit akarnak? Csaba László professzor szerint a kisebbségi kormányzás csak vegetálást hoz. Kinek jó ez? |
|

naa