Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Bukovári az MSZP-SZDSZ koalíció március 31! BUKTA
Témaindító:

Gyurcsány beintett az SZDSZ-nek. Utána Kóka intett be az MSZP-nek! Játszanak! Velünk! Esik a forint, növekszik az infláció. Ezek meg játszanak! Mit tesz a Kecskeméti SZDSZ-MSZP megmaradt politikusai! Veszekednek? Nem! Kilépnek!\r\nSzórakoznak! Keresik Farkas P. József mágust! Mások is keresik. Sokan keresik!\r\nEz van! Márton Zolika a nagy ŐŐŐŐ....! Stoppal mehet USA-ba! Brúszlííí, mint tanácsnok is szedheti a sátorfáját, mert eddig nem tett semmit. Majd Hortobágyi váltja! Két napot sem bírna!\r\nIlyenek, sőt még ilyenebbek!\r\nGyurcsánytól tanulták, na meg a Jóskától! Farkaspétől! Az is bukott, ők is buknak!\r\nIlyen az élet!\r\n\r\n\r\n\r\n

db/lap 
80. anonim válasz 2008.04.18. 06:24:54
Hortobágyi István 2008.04.15. 21:09:48

Én inkább az országgal foglalkoznék, mint a 46. diplomámmal. Igaz, szép karrier, el is fáradtam, de maradjunk a témánál! :O)

A sült kacsák, malacok cipelésében tényleg el lehet fáradni! De, hogy ezt 46-szor tegye az ember, ahhoz kurázsi kell.

79. Hortobágyi István válasz 2008.04.15. 21:09:48
anonim 2008.04.15. 19:56:43

Hortobágyi már az orvosit is kijárta! Holnap meg a közgázt is!
Így megy ez a kommunistáknál!

Én inkább az országgal foglalkoznék, mint a 46. diplomámmal. Igaz, szép karrier, el is fáradtam, de maradjunk a témánál! :O)

78. anonim válasz 2008.04.15. 19:56:43

Hortobágyi már az orvosit is kijárta! Holnap meg a közgázt is!
Így megy ez a kommunistáknál!

77. Hortobágyi István válasz 2008.04.11. 07:02:15
anonim 2008.04.09. 15:38:22

Olvasd csak el a most indított népszavazási kezdeményezést.
rnOrbán kijelentései, hogy mindent visszaállítanak a jelenlegi állapotra, a befektetőket annyira elriasztotta, hogy szinte semmilyen egészségügyi ágazatban nem akarnak pénzt hozni. A TB még nagyobb bajban van, ide kéne igazából tőkeinjekció. Varga is megkezdte az ige hirdetését. Már közölte, hogy hat évbe is beletellik, mire javulna a helyzet.
rnA Fidesz mocskos játékot űz. A 2/3-os többségével az első dolga lenne az alktmány megváltoztatása, hogy ne lehessen népszavazásokkal ellehetetleníteni a kormányzást, mint most ők teszik. Ha a határontúli Magyarokat szavazathoz juttatja, húsz évig nem lehet elzavarni. Viktor kormányfőként (államelnökként, királyként:) vonul nyugdíjba.

Nos, Mikola kezdte, és a Fidesz szépen követi. Pénztár magánosítás, háziorvosi rendszer magánosítás, de fizesse a tébé. Varga követi azzal, hogy semmi nem változna - azt nem mondják ki, hogy a szocik jó irányt vettek, hanem azt, hogy kénytelenek így, de majd hat év múlva, mert az már a következő ciklus -, csak a fő, hogy ők irányíthassanak. Hogy ők lophassák szét az országot. A nép, pedig kajolja a dumát... gyalázat!

76. anonim válasz 2008.04.11. 06:47:46

Már szidják is egymást!

75. plc válasz 2008.04.10. 15:55:47
sol 2008.04.10. 09:16:11

a helyzet az kedves plc kolléga hogy a t..m ki van az itt folyó dolgokkal :)
rnegy tetű által indított topicba próbáltam írni olyasmit hogy ne egymást szidjuk meg mutogassunk hanem gondoljunk ki valamit amitől jobb lesz az országnak...
rnemlékeim szerint nem sok építő jellegű hozzászólás volt, hanem ott is elindult a fikázás...erről ennyit

Tudod, hogy nem Neked szólt a megjegyzés? Én megpróbálok adatokat, tényeket felhozni, de a válaszmindig csak általános fikázás. Így nem lehet vitatkozni! A kultúrálzt vitának a lényege, hogy tényeket, véleményeket állítunk szembe. Itt sajnos ez nincs meg. Néha én is felkapom a vizet a felesleges fröcsögésen meg az általánosságokon.

74. sol válasz 2008.04.10. 09:16:11
plc 2008.04.09. 19:54:12

Mi lenne, ha \"jópofa\" beszólások, leszólások helyett néha komolyan válaszolna valaki a felvetett problémára, kérdésre.

a helyzet az kedves plc kolléga hogy a t..m ki van az itt folyó dolgokkal :)
rnegy tetű által indított topicba próbáltam írni olyasmit hogy ne egymást szidjuk meg mutogassunk hanem gondoljunk ki valamit amitől jobb lesz az országnak...
rnemlékeim szerint nem sok építő jellegű hozzászólás volt, hanem ott is elindult a fikázás...erről ennyit

73. plc válasz 2008.04.10. 07:52:28
anonim 2008.04.09. 20:09:42

Amit idézel, Tököském, azt a Kósa Lajos mondta, aki nem Orbán Viktor és nem elnöke a Fidesznek. Egyébként ennél nagyobb baromságokat is mondott már. Azokból se lett semmi!

Mikola sem a fidesz elnöke, csal éppen OV kebelbarátja, minden rendezvényen ott vigyorog mellette, ő nyillatkozik meg, ha egészségügyről van szó. A tőke bevonásának lehetőségét éppen mikola emlegette. Szerinted OV \"ellenjegyzése\" nélkül mernének ilyent nyilatkozani?

72. anonim válasz 2008.04.09. 20:09:42
plc 2008.04.09. 07:51:50

A lényeg, a fidesz addig nem szereti a \"tőkét\" amíg az MSZP próbálja az egészségügybe bevinni. Szerintem ezzel a nyilatkozattal már a kormányzásra készülnek. Mosz próbálják visszédesgetni az eddig nyilatkozatokkal elriasztott lehetséges beruházókat. Nekem az nem tiszta, hogy a fidesz hívek hogy hogy nem veszik észre ezt a kétarcúságot, köpönyegforgatást? A hatalom érdekében saját magát is szembeköpi, mégis ő a nagy OV.

Amit idézel, Tököském, azt a Kósa Lajos mondta, aki nem Orbán Viktor és nem elnöke a Fidesznek. Egyébként ennél nagyobb baromságokat is mondott már. Azokból se lett semmi!

71. anonim válasz 2008.04.09. 20:08:44
anonim 2008.04.09. 15:38:22

Olvasd csak el a most indított népszavazási kezdeményezést.
rnOrbán kijelentései, hogy mindent visszaállítanak a jelenlegi állapotra, a befektetőket annyira elriasztotta, hogy szinte semmilyen egészségügyi ágazatban nem akarnak pénzt hozni. A TB még nagyobb bajban van, ide kéne igazából tőkeinjekció. Varga is megkezdte az ige hirdetését. Már közölte, hogy hat évbe is beletellik, mire javulna a helyzet.
rnA Fidesz mocskos játékot űz. A 2/3-os többségével az első dolga lenne az alktmány megváltoztatása, hogy ne lehessen népszavazásokkal ellehetetleníteni a kormányzást, mint most ők teszik. Ha a határontúli Magyarokat szavazathoz juttatja, húsz évig nem lehet elzavarni. Viktor kormányfőként (államelnökként, királyként:) vonul nyugdíjba.

A Fidesz mocskos játékot űz. A 2/3-os többségével az első dolga lenne az alkotmány megváltoztatása - idefigyelj, beírogató. Micsoda mondat ez? Olvasd már el magad, figyelmesen. Mit állítasz? Honnan veszed? A jövőbe látsz? Üzentek az ufók az űrből? Miféle valóság-tartalma van ennek? Az ilyen hisztérikus baloldali vészmadarak miatt tartunk ott, ahol tartunk.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index