- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Bukovári az MSZP-SZDSZ koalíció március 31! BUKTA
Témaindító:
Gyurcsány beintett az SZDSZ-nek. Utána Kóka intett be az MSZP-nek! Játszanak! Velünk! Esik a forint, növekszik az infláció. Ezek meg játszanak! Mit tesz a Kecskeméti SZDSZ-MSZP megmaradt politikusai! Veszekednek? Nem! Kilépnek!\r\nSzórakoznak! Keresik Farkas P. József mágust! Mások is keresik. Sokan keresik!\r\nEz van! Márton Zolika a nagy ŐŐŐŐ....! Stoppal mehet USA-ba! Brúszlííí, mint tanácsnok is szedheti a sátorfáját, mert eddig nem tett semmit. Majd Hortobágyi váltja! Két napot sem bírna!\r\nIlyenek, sőt még ilyenebbek!\r\nGyurcsánytól tanulták, na meg a Jóskától! Farkaspétől! Az is bukott, ők is buknak!\r\nIlyen az élet!\r\n\r\n\r\n\r\n
anonim
2008.04.15. 19:56:43
Hortobágyi már az orvosit is kijárta! Holnap meg a közgázt is! Én inkább az országgal foglalkoznék, mint a 46. diplomámmal. Igaz, szép karrier, el is fáradtam, de maradjunk a témánál! :O) Hortobágyi már az orvosit is kijárta! Holnap meg a közgázt is!
anonim
2008.04.09. 15:38:22
Olvasd csak el a most indított népszavazási kezdeményezést. Nos, Mikola kezdte, és a Fidesz szépen követi. Pénztár magánosítás, háziorvosi rendszer magánosítás, de fizesse a tébé. Varga követi azzal, hogy semmi nem változna - azt nem mondják ki, hogy a szocik jó irányt vettek, hanem azt, hogy kénytelenek így, de majd hat év múlva, mert az már a következő ciklus -, csak a fő, hogy ők irányíthassanak. Hogy ők lophassák szét az országot. A nép, pedig kajolja a dumát... gyalázat! Már szidják is egymást!
sol
2008.04.10. 09:16:11
a helyzet az kedves plc kolléga hogy a t..m ki van az itt folyó dolgokkal :) Tudod, hogy nem Neked szólt a megjegyzés? Én megpróbálok adatokat, tényeket felhozni, de a válaszmindig csak általános fikázás. Így nem lehet vitatkozni! A kultúrálzt vitának a lényege, hogy tényeket, véleményeket állítunk szembe. Itt sajnos ez nincs meg. Néha én is felkapom a vizet a felesleges fröcsögésen meg az általánosságokon.
plc
2008.04.09. 19:54:12
Mi lenne, ha \"jópofa\" beszólások, leszólások helyett néha komolyan válaszolna valaki a felvetett problémára, kérdésre. a helyzet az kedves plc kolléga hogy a t..m ki van az itt folyó dolgokkal :)
anonim
2008.04.09. 20:09:42
Amit idézel, Tököském, azt a Kósa Lajos mondta, aki nem Orbán Viktor és nem elnöke a Fidesznek. Egyébként ennél nagyobb baromságokat is mondott már. Azokból se lett semmi! Mikola sem a fidesz elnöke, csal éppen OV kebelbarátja, minden rendezvényen ott vigyorog mellette, ő nyillatkozik meg, ha egészségügyről van szó. A tőke bevonásának lehetőségét éppen mikola emlegette. Szerinted OV \"ellenjegyzése\" nélkül mernének ilyent nyilatkozani?
plc
2008.04.09. 07:51:50
A lényeg, a fidesz addig nem szereti a \"tőkét\" amíg az MSZP próbálja az egészségügybe bevinni. Szerintem ezzel a nyilatkozattal már a kormányzásra készülnek. Mosz próbálják visszédesgetni az eddig nyilatkozatokkal elriasztott lehetséges beruházókat. Nekem az nem tiszta, hogy a fidesz hívek hogy hogy nem veszik észre ezt a kétarcúságot, köpönyegforgatást? A hatalom érdekében saját magát is szembeköpi, mégis ő a nagy OV. Amit idézel, Tököském, azt a Kósa Lajos mondta, aki nem Orbán Viktor és nem elnöke a Fidesznek. Egyébként ennél nagyobb baromságokat is mondott már. Azokból se lett semmi!
anonim
2008.04.09. 15:38:22
Olvasd csak el a most indított népszavazási kezdeményezést. A Fidesz mocskos játékot űz. A 2/3-os többségével az első dolga lenne az alkotmány megváltoztatása - idefigyelj, beírogató. Micsoda mondat ez? Olvasd már el magad, figyelmesen. Mit állítasz? Honnan veszed? A jövőbe látsz? Üzentek az ufók az űrből? Miféle valóság-tartalma van ennek? Az ilyen hisztérikus baloldali vészmadarak miatt tartunk ott, ahol tartunk. |
|

Én inkább az országgal foglalkoznék, mint a 46. diplomámmal. Igaz, szép karrier, el is fáradtam, de maradjunk a témánál! :O)
A sült kacsák, malacok cipelésében tényleg el lehet fáradni! De, hogy ezt 46-szor tegye az ember, ahhoz kurázsi kell.