- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
VASÁRNAP NE HÚZZUNK BELE!
Témaindító:
Gyurcsány Ferenc tegnap lerántotta a narancsbőrt \r\n\r\nTegnap Kecskeméten, a Három Gúnár Rendezvényház tömve volt a miniszterelnök beszédére kíváncsi kecskeméti lakossággal, azzal a „kisebbséggel” akiknek csak töredéke jött el. Így is alig lehetett mozogni, annyian jöttünk össze baloldaliak. \r\n\r\nMiért fáj ez a helyi Fidesznek? Elmondom. Aki látta, hogy február 27. előtt a jobboldal mennyire teleragasztotta a várost narancssárgával, abban joggal vetődik fel a kérdés, hogy Orbán Viktor és a Fidesz tán kételkedik a saját erejében? De miért? Hát nem azt akarja a nép, amit ő folyamatosan töm az emberek fejébe? Akkor meg minek félni? Mitől tartanak? Bennem utoljára akkor feszített ennyire a sárga, amikor a gyermekem született és azon szurkoltam. Ám erről a plakátinvázióról már korábbi esszémben írtam.\r\n\r\nKérem szépen, ez egy jobbos város! Itt a helyi hatalom narancssárga pólókat húz a szenátori zakója alá! Akkor hogy lehet, hogy plakátozás nélkül tegnap dugig volt a Gyurcsány Ferencet hallgató fórum? Hogy lehet, hogy a jobboldal által kisajátított írott-, és elektronikus sajtók hírzárlata ellenére ennyi ember eljött? S még mielőtt valaki itt elkezdené szórni a port a szemembe: nem csak nyugdíjasok voltak itt, hanem aktív dolgozók is! Mi több, nem láttam egyetlen vidéki buszt sem a közelben. Nem hoztak ide szurkolókat, mint azt esetenként az ellenzék teszi, mert bizony nem láttam én ott szinte egyetlen idegen arcot sem. \r\n\r\nArra gondoltam, hogy idiótáknak nézik a Fideszesek a választókat? Hogy nem tudnak az Orbáni hazugságok nélkül dönteni? Még mielőtt valaki elperelné az alsónadrágomat is, vagy tenne rá egy kísérletet, azért beillesztem ide, hogy mire gondoltam. Orbán Viktor az önkormányzati választások után plakátjain – az aláírásával – azt kommunikálta, hogy: \\\"A hivatalban lévő miniszterelnököt tegnap este leváltottuk.\\\" Jó mi? Akkor tegnap kit fogadtunk itt, mint miniszterelnököt? Ki tartott a jobbos kommunikációról és politikáról oly nagyszerű, és oly parázs karikatúra beszédet? Most, pedig az van a plakátokon, hogy vasárnap végleg eltörlik a baloldalt azok, akik három igennel szavaznak a népszavazáson! Értik? Értitek? Eltörölnek minket! Akkor, most végül mi is a szándék? A hatalom megszerzése, vagy mi a csuda? Válaszolja meg mindenki önmagának!\r\n\r\nNézem az Internetet, és ott a különböző weblapokat. Olvasom a fórumozókat. Mit látok? Mit olvasok? Azt, hogy agresszíven leszólnak minden balost, és minden másként gondolkodót. Hogy fröcsögnek, hogy sértegetnek, de közben lövésük sincs arra, hogy miként oldanák meg az ország problémáit. Nézem és hallgatom az elektronikus sajtókat. Mit látok, mit hallok? Hogy a három IGEN a nyerő! Aztán az itt ismételten keletkezett lyukakat miből tömik be? Más kivetett adókból, vagy esetleg újabb kölcsönökből? Ám miért vegyem el a szót én a miniszterelnöktől? Nemsokára itt, az MSZP helyi weblapján ismét meghallgathatják, meghallgathatjátok. Plagizál a Fidesz! Ám ezt már én vagyok, az én kijelentésem. Mint most itt megírtam, az utolsó percekben nyomulnak ezerrel… Hallom, ahogyan ordítják a vezérüknek, hogy: „- Húúúúúúúzzunk bele!” \r\n\r\nÉn most mást mondok kedves Elvbarátaim, kedves Olvasóim! Mit is? Már teljesen megkavarnak. Miért? Mert beszéltem itt a kisajátított sajtókról. A Fidesz szerint az a demokrácia, ha úgy kommunikálnak, mint tegnap a Kecskeméti Tévén. Gyurcsány Ferencről lement 35 perc, míg Orbán Viktorról ismét lement 203 perc! \r\n\r\n Na! Meg van, hogy mit akartam: MOST NE HÚZZUNK BELE! Menjenek, menjetek el hétvégén, és kiránduljatok egy nagyot! A Fidesz, pedig hadd erőlködjék! \r\n
Hortobágyi István
2008.03.15. 19:48:15
Puccsról Orbán beszélt. Az oroszokkal kötött gázvezeték szerződés kapcsán. :O) Aki Magyarországon bízik az oroszokban, az az igazán menthetetlen. Minden forradalmunkat ők verték le, most pedig, hogy összeálltak a szerbekkel, az egyetlen valódi fenyegetést jelentik ránk. Úgyhogy nyald csak szorgalmasan a s@ggüket...
anonim
2008.03.14. 21:07:54
Ez a buta Hortobágyi valahol valami puccsot emlegetett! Puccsról Orbán beszélt. Az oroszokkal kötött gázvezeték szerződés kapcsán. :O) Ez is Hortobágyi irománya! Ez a buta Hortobágyi valahol valami puccsot emlegetett!
Lapvélemény!
2008.03.12. 14:58:54
Tetűnek szeretettel: Nem tudok indonézül... :O) Lefordítanád? Köszi!
Eü. dolg.
2008.03.11. 21:45:31
Ettől függetlenül Orbán ua. beleszarik az egész parlamentbe,ahogy eddig.Ma is üresek voltak a székek. Kb ugyanannyi fideszes volt, mint szoci. Ja és a gyurcsány sem volt benn. A keddi napon általános viták vannak és nincs szavazás. Ilyenkor csak a tárgyban illetékes szakpolitikusok vitáznak, meg ilyenkor vannak a bizottsági ülések is. Tetűnek szeretettel: Les réformes hongroises freinées par un référendum. Jogilag be lehet négy évre betonozni egy kormányt, de kellene hogy legyen egy erkölcsi normájuk, ami bizonyos esetekben felveti az önként távozás erkölcsi kötelezettségét. |
|

Puccsról Orbán beszélt. Az oroszokkal kötött gázvezeték szerződés kapcsán. :O)
Rohadt szemét kommunista csapat ez, csakúgy, mint azok, akik még szerződést közöttek az orosszal a gáz megvételére. Lássuk csak kik is ezek: Olaszország, ausztria, Németország! Mindegyik országban kommunisták irányítják az országot ugye?
Még egy kérdés: szerinted Viktor hol ütötte be ennyire a fejét? :O)
Aki Magyarországon bízik az oroszokban, az az igazán menthetetlen. Minden forradalmunkat ők verték le, most pedig, hogy összeálltak a szerbekkel, az egyetlen valódi fenyegetést jelentik ránk. Úgyhogy nyald csak szorgalmasan a s@ggüket...