2024.03.19, Kedd
Idén is lesz Kurultaj
Fotó: kurultaj.hu

Idén is lesz Kurultaj

kurultaj.hu

2020.07.09. 10:43

A Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlés 2020. évben augusztus 21-22-23-án kerül megrendezésre Bugacon. A rendezvény célja a dicső lovasnomád elődökre való közös megemlékezés. A Magyarság legnagyobb hagyományőrző eseményére minden magyar lovas-hagyományőrzőt szeretettel várnak.

Hirdetés

A korábbi időponthoz képest az egy hetes csúszásról szóló döntést a központi rendelkezések figyelembevételével hozta meg az ünnepet szervező Magyar-Turán Közhasznú Alapítvány. A magyarság legnagyobb hagyományőrző rendezvényének szervezése eddig is teljes erőbedobással folyt. 

A Kurultaj idén négynapos ünnepre esik. Ez jó alkalom arra, hogy kicsit megnyújtsuk az ünnepet mi is. Péntek már teljes értékű nap lesz a vásár számára is, de a kiállítások is látogathatók lesznek, sok más programmal a péntek már a látogatókat is reggeltől estig várja, este koncertekkel, táncházzal.


Az idei Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlés lovas regisztrációja már elérhető, de érdemes a jelentkezés előtt áttanulmányozni a részvételi feltételeket és a házirendet. Az eseményen kiemelt szerepet játszanak a különböző lovas programok, ezért a Kurultaj szervezői különös figyelmet szentelnek az állategészségügyi előírások betartására. A feltételekről a www.kurultaj.hu oldalon részletes információk találhatók, és innen lehet letölteni a jelentkezési lapot is.

MegyekurultájBugac