2024.04.25, Csütörtök
Táblagépeket kaptak az egészségügyi szakdolgozók
Bács-Kiskun Megyei Kórház

Táblagépeket kaptak az egészségügyi szakdolgozók

Bács-Kiskun Megyei Kórház

2020.05.29. 20:22

A MESZK Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke, Csík Julianna 2020.május 28-án osztotta ki megyeszerte nyertes tagjainak a támogatást.

Hirdetés

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) ezer táblagép átadásával kívánja elismerni és megköszönni azon egészségügyi szakdolgozók áldozatos és pótolhatatlan szolgálatát, akik gyermekeiket hátrahagyva a lakosság és a haza szolgálatában, az élvonalban végzik munkájukat a COVID-19 járvány időszakában.

 

A MESZK márciusban közreadott jótékonysági célú hirdetményére számos adomány és felajánlás érkezett. Az adomány célja, hogy minél nagyobb esélyt biztosítsunk a szakdolgozók gyermekeinek a kényszerű, eszköz hiányában nem megoldott, távoktatásban való részvételre.

 

A legnagyobb értékű ajánlatot az Innovatív Gyógyszergyárók Egyesületétől érkezett. A nagyértékű adományra az egészségügyi szakdolgozók pályázat benyújtásával jelentkezhettek. Összesen 3500 kamarai tag nyújtott be pályázatot, akik közül mintegy 2250-en feleltek meg mindenben a pályázati felhívásban közreadott feltételeknek. A Kamara Országos Elnöksége által kialakított objektív értékelési szempontok alapján – figyelembe véve a területi szervezetek létszámarányait is – került kihirdetésre a győztesek.

 

Az Innovatív Gyógyszergyárók Egyesülete a Magyar Telekommal, a SAMSUNG Magyarországgal és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával együttműködésben megvalósuló támogatás keretében ezer szakdolgozónak kerül átadásra egy SAMSUNG Galaxy Tab A 10.1 táblagép, valamint egy meghatározott, aktuálisan ingyenesen elérhető adatmennyiséget tartalmazó SIM csomag. Az adomány összértéke több mint százmillió forint.

 

A MESZK Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke, Csík Julianna 2020.május 28-án osztotta ki megyeszerte nyertes tagjainak a támogatást.

„Nagy örömömre szolgál, hogy Bács-Kiskun megyéből 48 győztes pályázat született, elismerve a megye szakdolgozóinak koronavírus járvány alatt végzett megfeszített munkáját. A fennálló a járványügyi helyzet miatt a tablet kiosztására kisebb csoportokban városonként került sor.”- mondta az elnök.

A sikeres pályázók között egyaránt megtalálhatók ápolók, asszisztensek, mentősök, műtő területen dolgozók és gyógyszertári asszisztensek is.

Galéria

MegyeBács-Kiskun Megyei Kórház