2024.03.28, Csütörtök
A többszörös véradókat díjazták Kecskeméten

A többszörös véradókat díjazták Kecskeméten

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2019.11.22. 15:53

A legmagasabb elismerés annak a véradónak járt, aki közel 200 alkalommal nyújtott már segítő kezet.

Hirdetés

A többszörös, jubiláló véradóit köszöntötte a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete és Megyei Vezetősége a megyei véradónapi ünnepségen.


Az elismeréseket Dr. Havassy Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal igazgatója, Dr. Tóth Gábor, a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke, dr. Lázár Mária, az Országos Vérellátó Szolgálat Dél-Alföldi régiójának igazgatója és Lipóthné Komjáti Andrea, a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun megyei igazgatója adta át azok számra, akik már legalább 50 alkalommal részt vettek véradáson.

A rendezvénynek a kecskeméti Cifrapalota adott otthont, ahol oklevéllel, emlékérmével, virággal és ajándékcsomaggal kedveskedtek a szervezők a segítő szándékú véradóknak.  

 

Az emberi vért mint az élet elengedhetetlen elemét csak szervezetünk képes termelni, ezért a véradás nélkülözhetetlen a rászorulók gyógyításában. A folyamatos és egyenletes vérellátás csak embertársaink önzetlen segítségével, rendszeres és szervezett véradásokkal oldható meg.

 

Ebben vállal szerepet a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal is, amely immár 18. alkalommal rendezte meg a Kormánytisztviselői Véradó Hetet november elejénahol a kormányhivatal segítő szándékú munkatársai adhattak vért.

MegyevéradásBács-Kiskun Megyei Kormányhivatal