2024.04.24, Szerda
Elismerések március 15-e alkalmából

Elismerések március 15-e alkalmából

police.hu

2019.03.15. 10:45

A Bács-Kiskun megyei rendőrök nemzeti ünnepünk alkalmából 2019. március 13-án elismeréseket vehettek át a főkapitányságon.

Hirdetés

A rendőrség állományában végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Magyarország Belügyminisztere egy fő részére tiszthelyettes tanácsosi címet adományozott. Az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetője egy kollégát alezredessé léptetett elő, illetve egy rendőrt dicséretben és jutalomban részesített. Az elismerések átadására az Országos Rendőr-főkapitányság központi ünnepségén került sor.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője egy nyugalmazott határőr főtörzszászlóst tárgyjutalomban, illetve három főt pénzjutalomban részesített kerek évfordulós születésnapjuk alkalmából.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetőjének ünnepi parancsa alapján további tizennyolc fő pénzjutalomban részesült, illetve konkrét ügyben végzett kiemelkedő teljesítményért két rendőr vehetett át elismerést.  

Az ünnepi állománygyűlésen Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei főkapitány adta át a jutalmakat, és gratulált a kiemelkedő helytállásért, sok sikert kívánva a további munkához.

MegyeBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság