2024.04.20, Szombat
Idén minden kilométer számít a Szentkirályi Iskolának
Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.

Idén minden kilométer számít a Szentkirályi Iskolának

Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.

2018.04.04. 14:45

A Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize, a Szentkirályi a versenyt megelőzően adománygyűjtő játékra invitálja a futókat, hogy lefutott kilométereikkel támogassák a Szentkirályi Általános Iskola kültéri tornapályájának építését.

Hirdetés

Idén 33. alkalommal rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást. A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. ezúttal arra buzdítja a sportolni vágyókat, hogy a tavasz legnagyobb futóeseményét megelőző hetekben futásukkal támogassák a Szentkirályi Általános Iskolát.

 

 A lefutott kilométerek regisztrálása futás után, futóapplikációk fotóinak elküldésével történik, amelyeket a Szentkirályi Ásványvíz hivatalos Facebook oldalán üzenetben lehet küldeni április 13-án 12:00 óráig. Minden lefutott kilométer 500 forintnak felel meg, melyek a képek elküldésével összeadódnak, az aktuális állás pedig folyamatosan nyomon követhető a Szentkirályi ásványvíz Facebook oldalán. A vállalat egymillió forint összegyűjtését tűzte ki célul, amelyet a Szentkirályi Általános Iskola diákjai számára épülő szabadtéri tornapályára fordítanak, ezzel támogatva a gyerekek egészséges fizikai fejlődését. A iskola diákjai korábban együtt sportolhattak Túróczi Rékával, a Szentkirályi futónagykövetével, aki idén is segíti a felkészülésben a vállalat futócsapatát. A kampány végén két darab POLAR M200 pulzusmérő talál gazdára; az egyiket a legtöbb kilométert összegyűjtő, a másikat a gyűjtésben résztvevők közül április 13-án kisorsolt futó kapja.

„Piacvezető ásványvíz-palackozó vállalatként mindig is fontos volt számunkra a sport és a fiatalok egészséges életre nevelése. Idén nem csak arra lehetünk büszkék, hogy ismét a Szentkirályi ásványvízzel hidratálhatnak a sportolók a Vivicittán, hanem arra is, hogy a versenyt megelőzően szorgalmas futók segítségével folyamatosan gyűlik az adomány, amellyel a Szentkirályi Általános Iskola diákjait segíthetjük, hogy örömüket leljék a sportolásban az új, szabadtéri tornapályán” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

 

„A gyermekek minden évben alig várják a tavaszt, hogy a testnevelésórák alkalmával a szabadban is sportolhassanak. Kültéri tornapálya híján mindez idáig korlátozott volt, nem lehetett minden típusú játékot, gyakorlatot kint végezni. A Szentkirályi felajánlása éppen ezért igazán nagy örömet jelent nemcsak a tanulók, hanem az itt dolgozó kollégák számára is” – mondta Katzné Almási Zsuzsanna, a Szentkirályi Általános Iskola Igazgatónője.

MegyeszentkirálySzentkirályi Általános IskolaSzentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.