2024.03.28, Csütörtök
Új járási hivatali épületet kap Jánoshalma
fotók: Dernovics Tamás / bacsmegye.hu

Új járási hivatali épületet kap Jánoshalma

bacsmegye.hu

2018.03.23. 14:17

A 600 négyzetméteres létesítmény nagyban egyszerűsíti majd az ügyintézést, hiszen mindent egy helyen találhatnak majd meg az itt lakók.

Hirdetés

Április első napjaiban megkezdődnek a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jánoshalmi Járási Hivatala új épületének munkálatai. A létesítmény alapkövét csütörtökön helyezte el Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, Bányai Gábor országgyűlési képviselő, Czeller Zoltán polgármester és Kovács Ernő kormánymegbízott.

A képre kattintva galéria nyílik!

Az épület állami forrásból jön létre Bács-Kiskun megye legkisebb járásában, egy olyan telken, amely önkormányzati tulajdonból most állami tulajdonba kerül – ismertette Kovács Ernő. Azt is elmondta, hogy a részben földszintes, részben egyemeletes kialakítással létrejövő hivatali épület több mint 600 négyzetméteres lesz, s kiszolgál majd minden olyan funkciót, amit most szétszórva, részben a polgármesteri hivatalban látnak el. Az ötéves fenntartási időszak leteltével a kormányablak is átkerülhet ide.

Bács-Kiskun megyében rövidesen Kecelen és Soltvadkerten is átadnak egy-egy új kormányablakot, és Lajosmizsén is új kormányablak nyílik - tette hozzá a kormánymegbízott, aki reményét fejezte ki, hogy még idén megünnepelhetik a jánoshalmi épület átadását is.

Galéria

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeJánoshalmajárási hivatalalapkőletétel