2024.04.20, Szombat
Le a kalappal a bácsmegyei kormányhivatali dolgozók előtt!

Le a kalappal a bácsmegyei kormányhivatali dolgozók előtt!

Bácsmegye

2017.12.12. 19:59

Bács-Kiskun megye mind a 11 járásából tömött autókban érkeztek az elmúlt hetekben Kecskemétre azok az ajándékok, amiket a hivatal dolgozói ajánlanak fel évről-évre - számolt be Kovács Ernő kormánymegbízott kedden délelőtt.

Hirdetés

Szinte megszokottnak mondható az az egyáltalán nem magától éretődő esemény, aminek a keretében a nagycsaládosok és a gyermekvédelmi szervezetek vezetői átveszik évről-évre a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal dolgozói által felajánlott karácsonyi ajándékokat.

Az együttérzésről, a törődésről és a jószándékról ad tanúbizonyosságot így karácsony előtt, hogy több száz, talán ezer ajándék is jóemberek felajánlásának köszönhetően eljut olyan gyerekekhez, családokhoz, akik számára lehet, hogy ez jelenti az egyetlen karácsonyi ajándékot majd.

Azzal, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalnál mára szinte szokásnak mondható a karácsonyi gyűjtési akció, végtére is Bács-Kiskun megye legjelentősebb ajándékozási akcióját valósítják meg a megye állami alkalmazottai.

"Idén is adományozott a Kormányhivatal

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezésében ebben az évben is megvalósult a rászorulók számára rendezett gyűjtés. Az összegyűlt adományokat állami fenntartású intézményeken keresztül juttatják el a megyében élő nagycsaládosok és hajléktalanok részére.

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársai az elmúlt évek hagyományai alapján most is rengeteg ajándékkal járultak hozzá a rászoruló emberek karácsonyának szebbé tételéhez. Az kezdeményezés legfőképpen ruhák, cipők, tartós élelmiszerek, játékok, könyvek, tisztítószerek, vitaminok összegyűjtésére irányult, de a Kormányhivatal köszönettel fogadott mindent, ami a rászorulók életét, és ünnepét könnyebbé, kellemesebbé teheti.

A Kormányhivatal a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény, a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás, és a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének közreműködésével juttatja méltó helyükre az adományokat."

 

Galéria