2024.03.28, Csütörtök

Játékokat és könyveket vár a kecskeméti Esélyteremtési iroda

Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház

2017.11.27. 13:10

Az idei jótékonysági akciójukkal is nehéz sorsú családok és gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé, örömtelibbé tenni a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai.

Hirdetés

A már nem használt, de még jó állapotú játékokat és mesekönyveket december 15-éig várják a Reile Géza utcai esélyteremtési irodába. A gyűjtés mellett középiskolás fiatalok jelentkezését is örömmel veszik, hiszen önkéntes munkájukkal csomagolják majd be a felajánlott ajándékokat.

 

Mindössze néhány nap és beköszönt az adventi időszak. Hogy a karácsony szebb és örömtelibb legyen a nehézsorsú családoknak és gyermekeknek a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai mesekönyv és játékgyűjtést szerveznek.

A padláson porosodó mesekönyvek és játékok jó helyre kerülnek azoknál a családoknál, akik áruk miatt ezeket nem engedhetik meg maguknak.

Az otthon már nem használt, de még jó állapotban lévő, tiszta játékokat és könyveket az esélyteremtési iroda Reile Géza utca 22. szám alatti épületében adhatják le hétfőn és pénteken délelőtt 10 és 12 óra között vagy szerdán délután 13 és 17 óra között, valamint csütörtökön délután 16 és 18 óra között. További információ a +36-20/332-87-11-es mobilszámon kérhető.
A legtöbb könyvet és játékot gyűjtő osztályokat az önkéntes tevékenységüket elismerő emléklappal jutalmazzák.

Várják továbbá fiatal önkéntesek jelentkezését is név és elérhetőség megjelölésével az [email protected] e-mail címen. Segítségükkel csomagolják majd be az összegyűlt felajánlásokat.

 

 

Megyejótékonysági akcióBács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házjáték gyűjtésmesekönyv