2024.04.19, Péntek
Harmadszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Harmadszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2017.10.05. 08:09

A felvételt nyertek szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy megyei kormányhivatalnál töltenek el. A TKÖ program várható időtartama: 2018. február 1. - 2019. január 31.

Hirdetés

Harmadik alkalommal hirdeti meg a kormány a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot (a továbbiakban: TKÖ Program).

A jelentkezési határidő: 2017. október 31. (kedd) 24:00 óra

 

Az TKÖ Program szervezői olyan a területi közigazgatási életpálya iránt elkötelezett, diplomás fiatalok jelentkezését várják, akik 35. életévüket még nem töltötték be, és szívesen megismernék a területi államigazgatás valamely szegmensét. A szakmai gyakorlat teljesítése során a befogadó intézményeknél az ösztöndíjasok beilleszkedését és a szakmai tapasztalatszerzését felkészített mentorok segítik.

 

A program egészének folyamán az ösztöndíjasok fejlődését és a közigazgatás alaposabb megismerését különböző jelenléti és e-learning képzések is kiegészítik. Az ösztöndíjprogram eredményes teljesítése esetén a legkiválóbb ösztöndíjasok számára lehetőség nyílik az állami tisztviselői karrier megkezdésére. A TKÖ Programmal valamint a pályázat benyújtásával kapcsolatos bővebb információt a http://tko.kormany.hu/ weboldalon találhatnak. Jelentkezni a http://tko.kormany.hu/tetszik-a-program-jelentkezem linken keresztül lehetséges.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 31. (kedd) 24:00 óra.

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeTerületi Közigazgatási Ösztöndíjprogram