2024.03.28, Csütörtök

Célegyenesbe érkezett a bajai operagála

www.baja.hu

2017.10.12. 16:44

A Csodálatos Baja fesztivál- és rendezvénysorozat záróeseménye a hét végén (október 13-án és 14-én) várja nézőit a Városi Színházteremben.

Hirdetés

 

Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: különleges estére számíthatnak a műfaj szerelmesei. – Nézőink az elmúlt években azt szokhatták meg, hogy bemutattunk egy operát.

Öt évvel ezelőtt a Varázsfuvolával kezdtünk, aztán jött a Szöktetés a szerájbóla Don Pasquale, A sevillai borbély, a Traviata.

Idén Gulyás Dénessel és Király Miklóssal közösen úgy döntöttünk, hogy csokorba szedjük ezen operák legszebb részeit, áriákat, kórusműveket, és gálaeste keretében nyújtjuk át közönségünknek. Nem a megszokott keretben zajlik tehát a produkció, ráadásul a rendezés sem szokványos, mivel szeretnék interaktívvá tenni az előadást, bevonva a közönséget is – részletezte Bócsa Barnabás.

Hozzátette: az sem véletlen, hogy Haumann Péter, a nemzet színésze lesz a fellépő díszvendég (aki néhány éve nagy sikert aratott a Bácskai Kultúrpalotába is), ő egy csipetnyi humorral fűszerezi majd az operák drámai hangulatát, míg Gulyás Dénes Pethő Attilával közösen a történeti háttereket is bemutatja.

További meglepetésekkel is szolgál még az idei operagála, amelyre jegyek még válthatók a Bácskai Kultúrpalota jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3.) és rendelhetők a 79/321-341-es telefonszámon.

 

Forrás: www.baja.hu

BajaMegyeelőadásoperagálaCsodálatos Baja fesztiválVarázsfuvola