2024.04.24, Szerda
A tiszakécskei Járási Hivatal felújított épületben várja ügyfeleit

A tiszakécskei Járási Hivatal felújított épületben várja ügyfeleit

bacsmegye.hu

2017.10.27. 17:24

Több mint 25ezer fős járás intézheti itt ügyeit, mellyel közelebb tudták vinni az ügyintézést az emberekhez, illetve méltó körülményeket tudtak biztosítani az itt dolgozóknak.

Hirdetés

 

Tiszakécske ma már tényleges járási központként funkcionál, mely köszönhető a tiszakécskeiek patriotizmusának. Az itt élők, a járáshoz tartozók, minél magasabb színvonalú kisszolgálásban, ügyintézésben részesülhetnek.

Két esztendeje került átadásra a Kormányablak, ez előtt csak okmányiroda működött kisebb létszámmal, és kisebb feladatkörrel. Ezek a kormányablakok ma már 1600 féle ügyben tudják kiszolgálni a polgárokat. Más járásokból is átjárnak ide az ügyfelek, meg vannak elégedve az ügyintézők munkájával, kedvességével, precíz, szakszerű, gyors kiszolgálással jutnak hozzá okmányikhoz.

Az itt dolgozók szakértelme, hozzáállása nem mindig elég ahhoz, hogy elégedetten távozzanak az ügyfelek. A mai nappal átadásra került az épület külső felújítása is, melyet dr. Zombor Gábor, országgyűlési képviselő, Tóth János Tiszakécske polgármestere és Kovács Ernő Bács-Kiskun megye kormánymegbízottja szalagátvágással is megpecsételt. 

Ezen a napon köszöntötték a Kormányablak 50.000 ügyfelét, a lakiteleki Klárát, aki fia elveszített okmányait jött elkészíttetni.

 

Galéria

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeTiszakécskeTiszakécskei Járási Hivatal