2024.04.24, Szerda
Lemond Kunbaja polgármestere
Franzné Lakner Éva polgármester facebook

Lemond Kunbaja polgármestere

mti, Franzné Lakner Éva polgármester facebook

2017.06.06. 10:11

Kunbaja polgármestere közösségi oldalán bejelentette, hogy június 15-ével lemond tisztségéről.

Hirdetés

Franzné Lakner Éva polgármester azt írta oldalán, hogy az elmúlt időszak támadásai, az utóbbi hetek eseményei késztették arra, hogy átértékelje az életét, és a közélet helyett a jövőben inkább a családjával töltene több időt. Döntését nem részletezte. 

A polgármester és két társa ellen április végén költségvetési csalás és hamis magánokirat felhasználása miatt vádat emelt a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség.

 

Tisztelt Kunbajai Lakosok! 
Hosszú mérlegelés után döntöttem úgy, hogy 2017. június 15-i hatállyal lemondok polgármesteri tisztségemről. Döntésem meghozatalában sok szempontot figyelembe vettem. Az elmúlt hat évben igyekeztem tudásom, erőm legjavát adni a településnek. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal számos sikeres programot zártunk, aminek eredménye vitathatatlan. 
Az elmúlt időszakban mégis támadások középpontjába kerültem. Úgy gondolom, hogy az elért eredményeink, valamint a médiahír alapjául szolgáló felvetés nincs arányban egymással. 
Az utóbbi hetek eseményei késztettek arra, hogy átértékeljem az életemet, és a közélet helyett a családomra fektessem a hangsúlyt. Döntésemet továbbá részletezni nem kívánom. Mindenkinek szeretném megköszönni az eddigi támogatást, képviselőtársaimat, munkatársaimat külön köszönet illeti az eddigi munkájukért, utódomnak pedig eredményes munkát kívánok.

MegyeFranzné Lakner Éva polgármesterKunbaja