2024.03.19, Kedd
Kiemelkedő helytállásukért jutalmazták a Bács megyei rendőröket
Fotó: police.hu

Kiemelkedő helytállásukért jutalmazták a Bács megyei rendőröket

police.hu

2017.06.23. 13:07

2017. június 23-án példaértékű szakmai teljesítményük miatt négy Bács-Kiskun megyei rendőr kapott jutalmat.

Hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) vezetője konkrét esetekben nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítménye elismerésekén jutalomban részesítette Fazekas Máté rendőr őrmestert, Vereb Bence Gábor rendőr őrmestert, Kovács Nándor címzetes rendőr törzszászlóst és Csikós Anikó címzetes rendőr törzsőrmestert.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei, Fazekas Máté és Vereb Bence Gábor rendőr őrmester 45 perc alatt elfogta azt a férfit, aki 2017. június 4-én Kecskeméten kirabolt egy 47 éves helyi lakost.

Kovács Nándor címzetes rendőr törzszászlós, csengődi körzeti megbízott 2017. június 9-én szabadnapján egy baráti összejövetelen egy férfinek – akinek megállt a szíve – gyors és szakszerű elsősegélyt nyújtott, aminek köszönhetően megmentette az életét.

Csikós Anikó címzetes rendőr törzsőrmester, a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség munkatársa szabadsága ideje alatt elfogta azt a férfit, aki 2017. június 9-én az egyik bajai áruházból különböző termékeket tulajdonított el. Az áruház biztonsági őre megpróbálta feltartóztatni, azonban a gyanúsított ellenállt és többször megütötte őt. A szabadnapos rendőr testi kényszert alkalmazott a rablás gyanúsítottjával szemben és ezzel megakadályozta a szökését.

Az elismeréseket Szabó Vendel rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a BKMRFK bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese 2017. június 23-án adta át a jutalmazottaknak, gratulált a kiemelkedő helytállásért és további sok sikert kívánt a munkájukhoz.

 

Forrás: police.hu

MegyeBács-Kiskun megyerendőrségelismerésszakmai teljesítmény