2021.09.25, Szombat

Bács megyei diákokért is szoríthatunk a Szakma Sztár Fesztiválon

bkmkik.hu

2017.04.24. 10:28

2017. április 24-e és 26-a között rendezik meg a X. Szakma Kiváló Tanulója Versenyét, melynek idején Bács-Kiskun megyéből összesen 18 diáknak szurkolhatunk.

Hirdetés

Április 24-én, hétfőn elstartol az SZKTV! A Szakma Sztár Fesztivál országos döntőjére évről-évre egyre több Bács-Kiskun megyei tanuló jut be. Ez is mutatja, hogy érdemes a Bács megyei kamara által létrehozott szakképzési támogatási alapot növelni mindazon gazdálkodó szervezeteknek, szakképzést folytató intézményeknek és egyéb más intézményeknek, valamint magányszemélyeknek, akik fontosnak tartják az SZKTV-n kiemelkedően teljesítő tanulók és oktatóik támogatását. Ezzel a motivációval a szakmunkás életpályát lehet és érdemes is népszerűsíteni!

12 szakmában képviseli szűkebb pátriánkat 11 kecskeméti, 5 kiskunfélegyházi, 1 bajai és 1 kiskőrösi tanuló; ők igyekeznek majd a dobogó valamelyik fokára állni. 

A megmérettetésre Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont G és F pavilonjában kerül sor. Bács-Kiskun megyéből a területi kereskedelmi és iparkamara szervezésében 16 általános, illetve szakképző iskola mintegy 700 érdeklődő diákja jut el a nagyszabású rendezvényre.

További információk: www.szakmasztar.hu

 

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

EgyébBács-Kiskun megyeSzakma Kiváló Tanulója2017diákokSzakma Sztár FesztiválSZKTV

Hirdetés

Hirdetés