2024.04.18, Csütörtök
Konfortosabban várja ügyfeleit Kunszentmiklóson a Foglalkoztatási Osztály

Konfortosabban várja ügyfeleit Kunszentmiklóson a Foglalkoztatási Osztály

2017.02.07. 14:27

Ma került sor a Kunszentmiklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának Rákóczi utcai épületének energetikai fejlesztési projektjének ünnepélyes épület átadó rendezvényére.

Hirdetés

 

Az épületet hivatalosan Kovács Ernő, Kormánymegbízott és Dr. Salacz László, a térség Országgyűlési Képviselője adták át.

A Kormánymegbízott elmondta, volt mit tenni a megyében, szükség volt a megújításokra. A megye 1 milliárd forintot tudott szétosztani kormányhivatali épületeinek korszerűsítésére, két épületre Kecskeméten, kettő Baján, illetve a most átadott Foglalkoztatási Központra Kunszentmiklóson került sor.

Itt megtörtént az épület külső szigetelése, nyílászárók cseréje, hőszigetelést kapott, mellyel a számlák remélhetőleg csökkenni fognak. Korszerű kazánnal is bővült a Hivatal fűtése.

 

Dr. Salancz László a térség Országgyűlési képviselője elmondta, hogy mára Kunszentmiklós a térség központjává fejlődik, ebben a városban koncentrálódik a térség gazdasági, kulturális, oktatási és közigazgatási ereje. A 28 éve újra várossá lett Kunszentmiklós egy második aranykorát éli, ebben szervesen illeszkedik a mai nap, amikor a Kunszentmiklósi Járási Hivatal épületenergetikai korszerűsítését adjuk át.

 

Galéria

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeKunszentmiklósépületenergetikai fejlesztési projekt