2024.04.25, Csütörtök

Polgármesteri fogadás a legnagyobb kiskőrösi adófizetők és támogatók számára

Kiskőrös város

2017.01.27. 22:26

Hatodik alkalommal kaptak meghívást az idén már hagyományosnak mondható év eleji polgármesteri fogadásra a legtöbb adót fizető vállalkozók, illetve azok, akik a legnagyobb mértékben támogatták a városi rendezvényeket az elmúlt évben. A fogadást január 27-én este tartották a városháza dísztermében.

Hirdetés

Domonyi László polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd prezentációval alátámasztott előadásban vázolta a városvezetés 2007-2014-es projekt ciklusban megvalósítandó terveit. 


Mint mondta, Kiskőrös a megye második legintenzívebben fejlődő települése a megyeszékhely után, s ez nagymértékben köszönhető vállalkozóink beruházó, fejlesztő kedvének. A legnagyobb adófizetők és támogatók körében már presztízst élvező fogadáson mintegy kilencvenen vettek részt.

A polgármesteri beszéd előtt a SZó-La-M AMI növendékei: Szappanos Emese szavalat, valamint Nagy Viktória egy népdalcsokor előadásával örvendeztette meg a közönséget.

 

Ezt követően Kiskőrös első embere bemutatta a felelős beosztásokban dolgozó kollektívát - dr. Turán Csaba jegyzőt, dr. Nagy Gabriella aljegyzőt, valamint az osztályvezetőket és helyetteseiket - akik magas szintű szakmai hozzáértéssel nap mint nap segítik a képviselő-testület tagjainak munkáját, koordinálják a helyi vállalkozások és az önkormányzat közös, felelősségteljes és építő jellegű tevékenységét. 


Végezetül Domonyi László polgármester még egyszer köszönetet mondott a vállalkozóknak, valamint a város rendezvényeit, programjait támogatóknak és kérte, hogy a jövőben is ilyen eredményesen működjenek együtt a város érdekében. 


A pezsgős koccintás után a fogadáson résztvevőket állófogadáson vendégelték meg, ahol még sokáig folytak a város előmenetelét szolgáló baráti beszélgetések.

KiskőrösMegyepolgármesteri fogadás