2021.09.25, Szombat

A megyéből két fürdő is a Top 10-ben az Év Fürdője verseny finisében

2016.08.25. 12:59

Már csak néhány napig lehet szavazni kedvenc fürdőnkre, augusztus 31-én lezárul a nagy hazai fürdőverseny szavazása.

Hirdetés

Bács-Kiskun megyéből tizenegy fürdő mérkőzik meg Az Év Fürdője 2016 versenyben, közülük kettő, egy héttel a szavazás vége előtt, különösen jól teljesít.

A versenyben három kategóriában keresik a legjobb magyarországi fürdőket, idén második alkalommal. A szeptember 5-ei eredményhirdetésen kiderül, mely fürdők lesznek Az Év Fürdője 2016, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 cím nyertesei.  

 

Remek megyei esélyek

A verseny legutóbbi, a pontos helyezések ismertetése nélkül nyilvánosságra hozott állása szerint a tizenegy Bács-Kiskun megyei fürdő közül a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő Az Év Feltörekvő Fürdője 2016, a Dávodi Strandfürdő pedig A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 kategóriában szerepelt a Top 10-ben.

A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Másodjára nyerhet Bács-Kiskun megyei fürdő

Tavaly Bács-Kiskun megyéből került ki az egyik nyertes. A tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában győzedelmeskedett. Az esélyegyenlőség jegyében ez a fürdő idén nem állt rajthoz, viszont a Dávodi Strandfürdő ugyanebben a kategóriában akár meg is ismételheti a bravúrt.

 

Még lehet szavazni

A fürdőbe járó közönség kedvencére az azevfurdoje.hu oldalon tud voksolni a hónap végéig.

A versenyben résztvevő közel 200 fürdőre eddig összesen 169 ezer szavazat érkezett. Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Bács-Kiskun megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője 2016 szavazáson.

A szavazók között wellness hétvégét és további értékes nyereményeket sorsolnak ki.

MegyeÉv Fürdője

Hirdetés

Hirdetés