2024.04.20, Szombat

Élőben nézhetjük, ahogy a kiskunhalasi énekesnő elvarázsolja a világot

halasmedia.hu

2017.06.30. 13:42

Rákai-Himmer Veronika az elmúlt években már sokszor elkápráztatta hangjával a kiskunhalasi közönséget, most pedig a külföldi publikum is megismerheti tehetségét.

Hirdetés

Szombaton este ugyanis fellép Bécsben, a MuTh színházban. Donizetti: Farsangi Kalamajka című vígoperájában lesz látható, Stefi szerepében.

IDE kattintva bárki élőben nézheti majd a szombaton 19:30-kor kezdődő előadást, mely az Armel Opera Fesztivál részeként valósul meg.

2017-ben 10. alkalommal kerül megrendezésre az Armel Opera Fesztivál. A nyitóprodukcióra június 28-án került sor a Thália Színházban. A fesztiválon idén is öt bemutatót láthat a közönség, de újdonság, hogy ezeknek két város, Budapest és Bécs ad otthont. A bécsi MuTh (Musik&Theater) Színházban július 1-jén 19.30 órai kezdettel Gaetano Donizetti Il giovedi grasso (Farsangi kalamajka) című darabját mutatja be a Szegedi Nemzeti Színház, Toronykőy Attila rendezésében. A Szegedi Szimfonikus Zenekart Gyüdi Sándor vezényli.

Ahogyan az elmúlt években is, a nézők szavazhatnak a nekik tetsző legjobb produkcióra az ARte Tv oldalán. Erre most július 3-án éjfélig lesz mód.

 

Forrás: halasmedia.hu

KiskunhalasKultúraoperatehetségfesztiválBécs