2024.04.19, Péntek

Oscar gyanú?

2015.02.25. 10:56

Nem minden nap fordul elő, hogy belép az ember a Malom Központba, hogy megigyon egy finom kávét és az első ember aki szembe jön az Kovács Áron. A másodikról nem is beszélve, aki Grátz Márk. Beljebb haladva pedig egy komplett stáb forgolódik... vagy forgat?  Meg nem erősített belső információk alapján - és persze külső ránézésre is valami egészen új dologba csöppentünk...

Hirdetés

Jó, de vajon egy újabb kasszasiker miatt pörögnek a kamerák? Forgattak már filmet Kecskeméten, nem is egyszer, tehát nem lenne meglepő, ha egy Grátz Márk következő díjnyertes produkciója egyik helyszínéül is városunkat választja. De persze semmi nem biztos, mert hatalmas titok övezi a sürgést a Malomban.

Kovács Áronról tudjuk, hogy, számos műsort vezetett az elmúlt években, és elismert énekesként is jelen van a köztudatban. De vajon Kecskemétre miért jött? Grátz Márkról pedig munkássága kapcsán a legutóbbi nagy dobást érdemes kiemelni, mégpedig, hogy a XI. Aranyszem Fesztiválon játékfilm kategóriában a Drága Elza című filmjéért elhozta az Aranyszem díjat. 
Ketten egy városban, kamerákkal és nyüzsgéssel... Talán egy új szuperprodukció? Film? Utánajárunk a Malom Központban és hamarosan jelentkezünk..
Addig is érdemes nyitott szemmel járni a Malom környékén, hátha megint olyan élményben lesz részünk, hogy sztárokba botlunk. Mert ugye tudjuk, hogy az élmények a legfontosabbak..