2024.04.25, Csütörtök

Nem tetszik a verseny a keceli ellenzéknek?

2013.01.31. 05:06

Az átalakult közigazgatás egyik fontos következménye, hogy az önkormányzatok egy határozott lépéssel közelebb kerültek a versenyszektorhoz. A keceli polgármester ezért egy jó cégvezetőhöz méltóan saját média kialakításába kezdett, ami érthetően nagyon nem tetszik a mai keceli „sajtó-renegátnak”.

Hirdetés

Az új keceli on-line média a kecelinfo.hu így interpretálja a tegnapi tüntetést:

14 keceli vállalkozó pénzét utasította vissza, a várost kormányzó többség tegnap este. Nagy helyi cégek ugyanis összefogtak a KecelMédia megmentése érdekében, ám ezt még csak szóra sem érdemesítették.

Jelentős, több millió forintos támogatást biztosítanak helyi nagyvállalkozók a KecelMédia idei működésére. Mindez azt jelenti, hogy Kecel súlyos gondokkal küzdő idei költségvetésének, egyetlen forintjába sem kerülne a helyi újság és televízió. Mindez tegnap este derült ki azon a zárt körű képviselő testületi megbeszélésen, ahol ismét a város idei költségvetése volt napirenden. A mostani gazdasági helyzetben nagyvonalúnak számító felajánlást, azonban figyelembe sem vette a Kecelt irányító többség, élén a polgármesterrel. Több városatya is megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a cégek felajánlását még csak szóra sem érdemesítette az 5 fős többség.

Folytatás: kecelinfo.hu