2024.05.20, Hétfő

Rossz vége lett a Hazárd-megyei autósüldözésnek

2015.08.17. 06:19

Az embercsempészetben lévő extra profit annyira vonzó az alföldi betyároknak, mint a jól ismert amerikai filmsorozatból is ismert Hazárd megye lordjai számára volt a szeszcsempészet. Persze ez esetben nem mindig a lordok győznek - Röszkétől Kiskunfélegyházáig száguldott egy BMW, ott balesetezett, 4 szír migránst vitt, a sofőr elmenekült - írja a vasarhely24.hu

Hirdetés

Még Röszkén figyeltek fel a sötét színű BMW-re a rendőrök és megpróbálták igazoltatni, a sofőr azonban nem állt meg jelzésükre. A rendőrök több járművel üldözni kezdték az 5-ös főúton. A Kisteleken is átszáguldó autót végül már Bács megyében érték utol. A menekülő jármű Kiskunfélegyháza előtt egy oszlopnak ütközött. A sofőr elmenekült, a járműben négy szír állampolgárságú illegális bevándorlót találtak, ők nem sérültek meg. Velük szemben idegenrendészeti eljárás indult. A csongrád és bács megyei rendőrök közös akciót indítottak a helyszínről elmenekült sofőr kézre kerítésére - mondta el Szenti Szabolcs megyei rendőrségi szóvivő.

Kora este több olvasónk is jelezte, autós üldözésnek voltak szemtanúi vasárnap késő délután, nem sokkal ezelőtt Kisteleken. Egyik olvasónk a főutcán közlekedett az 5-ös főúton az orvosi rendelő magasságában, mikor szemből egy őrült tempóban száguldó sötét autóra lett figyelmes. Azonnal fékezett, az úton cikázó autó a bicikliútra tért rá csikorgó kerekekkel majd vissza főútra, és tovább száguldott Kiskunfélegyháza irányába.

A száguldó autóban, elmondásuk szerint, többen is utaztak. Az autót két szirénázó rendőrautó üldözte. Olvasóink még elmondták, nagyon megijedtek, szinte ledermedtek a látottak miatt.