2024.04.20, Szombat

Korszerűsödnek Bács-Kiskun megye rendőrkapitányságai

2015.10.09. 07:48

Határidőre véget ért a kivitelezés az „Épületenergetikai korszerűsítés: Kunszentmiklós, Kiskunmajsa, Kiskunfélegyháza Rendőrkapitányság, rendőrség” című projekt keretében, amelyre a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 148 millió forint uniós és hazai támogatást nyert.

Hirdetés

A projekt keretében a kedvezményezett Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a Kiskunmajsai Rendőrőrs, a Kunszentmiklós Rendőrkapitányság és a Kiskunfélegyháza Rendőrkapitányság épületeiben végzett épületenergetikai korszerűsítést. Kiskunmajsa Rendőrőrs esetében megtörtént a teljes homlokzati hőszigetelés, a teljes nyílászárócsere, a pincefödém és a padlásfödém hőszigetelése, valamint a fűtési rendszer részleges felújítása.

A Kunszentmiklós Rendőrkapitányság épületében szintén teljes homlokzati hőszigetelés valósult meg, hőszigetelték továbbá a padlásfödémet és a teraszokat. A fejlesztés Kunszentmiklóson is magába foglalta a fűtési rendszer részleges felújítását.

A Kiskunfélegyháza Rendőrkapitányság épületén a védett főhomlokzat kivételével hajtották végre a homlokzati hőszigetelést. A tetősíkablakokat teljes egészében, a többi nyílászárót részlegesen cserélték. Megtörtént a kapcsolt geréb-tokos ablakok belső szárnyszerkezetének teljes cseréje, a padlásfödém hőszigetelése, a tetőtér-beépítés utólagos hőszigetelése és a fűtési rendszer részleges felújítása.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság